-

نوشته اصلی توسط
fire lord
حالا کیا هستن ؟؟
علی نی نی 3؟
فرشید پاستیل ؟
پیمان پرنس ؟
اشکان اوبو؟
حمید ویسکی ؟
عرفان ؟
سینا ؟
ارش متفکران ؟
علیرضا ؟
خیلی هایه دیگه که یادم نیست .......
کیا هستن میدونید ؟
من مثل هیچی نچسبیدم ههاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهااه ا
سلام. حسین داداش نکنه تویی؟ 
والا غیر از فرشید اکثرا همه هستن.
- - - Updated - - -
امشب برای اولین بار در ان ای جلسه انتخابی شورای لیدری گذاشته شد که با صلح و هماهنگی و همدلی تمام پایان یافت که سابقه نداشته تو ان ای به این ارومی و هماهنگی و همدلی جلسه شورا به اخر برسه. دلیلش هم اینه که اکثر بکس ان ای نبودیم
··▪▪••●● ۞ ●●••▪▪··
●▬▬ شورا لیدری موقت شمال شرق ▬▬●
● حامد ▬ TEHRAN ●
● علیرضا ایران ▬ MENTAL ●
● سعیید ▬ MKMJ ●
*** Deff Coordinator ***
از اکانت 50 50 نوید خان که مدیریت این جلسه رو بعهده داشت از طرف کل ساید نشکر میکنم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ

- - - Updated - - -
امشب برای اولین بار در ان ای جلسه انتخابی شورای لیدری گذاشته شد که با صلح و هماهنگی و همدلی تمام پایان یافت که سابقه نداشته تو ان ای به این ارومی و هماهنگی و همدلی جلسه شورا به اخر برسه. دلیلش هم اینه که اکثر بکس ان ای نبودیم
··▪▪••●● ۞ ●●••▪▪··
● حامد ▬ TEHRAN ●
● سعیید ▬ MKMJ ●
*** Deff Coordinator ***
از اکانت 50 50 نوید خان که مدیریت این جلسه رو بعهده داشت از طرف کل ساید نشکر میکنم
داداش نميدونم سرور اول اسپيد شما تشريف داشتي يا ،من اسمم سيامكِ،ف تو اوون سرور اسمِ اكانتم fire lord بود البته تنها نبودم دوتا ديگه از بچه ها بودن،داريوش و s,k
تو دوتا سرور ديگه هم كم و بيش بوديم البته تيم يكم تغيير داشت ،اما حسين هيچ وقت نداشتيم 
اين اسامي كه گفتين تشريف دارن كجا هستن و اسمشون چيه خوب ؟
مخصوصا سينا و علي البته اگه همون سينا باشه 
- - - Updated - - -
كاش اينجا همه با اسم اكانت هايه قديم بودن پيداشون ميكردم

- - - Updated - - -
راستش من نميدونم يعني بازيم در حدي نيست بخوام نظر بدم اما يه سوال دارم سرور با اين جمعيت كه فك نكنم بيشتر از يك سوم بازيكن اكتيو باشن
بنظرتون تموم ميشه ؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
fire lord
داداش نميدونم سرور اول اسپيد شما تشريف داشتي يا ،من اسمم سيامكِ،ف تو اوون سرور اسمِ اكانتم fire lord بود البته تنها نبودم دوتا ديگه از بچه ها بودن،داريوش و s,k
تو دوتا سرور ديگه هم كم و بيش بوديم البته تيم يكم تغيير داشت ،اما حسين هيچ وقت نداشتيم

اين اسامي كه گفتين تشريف دارن كجا هستن و اسمشون چيه خوب ؟
مخصوصا سينا و علي البته اگه همون سينا باشه
- - - updated - - -
كاش اينجا همه با اسم اكانت هايه قديم بودن پيداشون ميكردم
- - - updated - - -
راستش من نميدونم يعني بازيم در حدي نيست بخوام نظر بدم اما يه سوال دارم سرور با اين جمعيت كه فك نكنم بيشتر از يك سوم بازيكن اكتيو باشن
بنظرتون تموم ميشه ؟
به به ببین کی اومده ، خوش آمد گرم من رو پذیرا باش به فروم داداش
و بازی رو هم اصلا نگران نباش بچه های جنوب غرب فقط برای اینکه بازی تموم شه ، قول میدن واندر رو 100 کنن! ولی اگر ما 100 نکردیم حتما شمال غرب 100 میکنه ، اگر اونا 100 نکردن حتما جنوب شرق 100 میکنه ، و من پیش بینی میکنم که حتی اگر هر سه ساید دیگه نتونن 100 کنن حتما این شمال شرقه که 100 میکنه ، این پیش بینی من بود که حتما 100 میشه البته با یه تحلیل دقیق و بی نقص !!! لول!!!!
) :d :d :d :d :d
بی خیال من برم قرصامو بخورم خوب که شدم بعد میام!
WelComE To HELL bro...! see you agaiN
-

نوشته اصلی توسط
reddrco
به به ببین کی اومده ، خوش آمد گرم من رو پذیرا باش به فروم داداش
و بازی رو هم اصلا نگران نباش بچه های جنوب غرب فقط برای اینکه بازی تموم شه ، قول میدن واندر رو 100 کنن! ولی اگر ما 100 نکردیم حتما شمال غرب 100 میکنه ، اگر اونا 100 نکردن حتما جنوب شرق 100 میکنه ، و من پیش بینی میکنم که حتی اگر هر سه ساید دیگه نتونن 100 کنن حتما این شمال شرقه که 100 میکنه ، این پیش بینی من بود که حتما 100 میشه البته با یه تحلیل دقیق و بی نقص !!! لول!!!!

) :d :d :d :d :d
بی خیال من برم قرصامو بخورم خوب که شدم بعد میام!
اين اسم رو بخوبي ميشناسم هههههههههه
يادمه وقتي هلدر بوديم پوست ده هايه ريسورس دشمن رو كنده بودي هاهاهاها
با همرت روشون ريد ميرفتي ....
البته راستش يادم نيست سرور فايرلرد بود يا راگناروس اما بنظرم فاير لرد بود...
اما خوب يادمه كه هفته هايه اخر كلا مدال غارت ( طلا) دستت بود
خوشحالم كه با همون اسم اينجايي 
خوندم كه ازدواج كردي ،اميدوارم خوش و خرم زندگي كني هميشه داداش گلم 
كسي اينجا از سينا خبر نداره احتمالا ( منظورم سينا رومنِ) كه ww فاير لرد رو زد....
متاسفانه دژکوب تيم ايران كاري كردن كه من شخصا تنها انگيزه ام از اينجا بودن شنيدن احوال دوستان باشه
هههههه راستي من هنوزم موفق به ديدن بات نشدم كسي سراغ نداره حداقل يه بار ببينيم ؟؟
- - - Updated - - -
اقا دكتر شات گان كيه ؟
تو سرور هايه قديمي بودي داداش ؟؟
ماشالله تو فروم خوب فعالي ها
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اشتباه نگرفتي ؟؟
يعني وقتي تو سرور چهار منو زد (كتيبه مو ) تو پادگان بود ؟؟ هههههه
تو اوون سرور ركورد همر رومن رو زد !
فك كنم يكي ديگه اس
دوست عزیز ... گفتم سرور 2 راند 3 ... نه سرور 2 اسپید ...
سرور 2 راند 3 آخرین سرور نرمال ورژن 3.6 بود و ربطی به اصحاب کهف نداره ... .
در ضمن اینقدر بچه ها بازی نکردن همه اسمارو فراموش کردن ... اتفاقا همین دیشب آقا شهریار اسم اکانت سرور 2 ما رو یادم آورد ... ( اسم اکانتای خودم یادم نمیاد چه برسه به دوستان )
-
-

نوشته اصلی توسط
fire lord
اقا دكتر شات گان كيه ؟
ماشالله تو فروم خوب فعالي ها :d
سلام والا سرورهای قدیم بودم اما کلاسیک باز حرفه ای هیچ وقت نشدم. از سرور 9 پلی رو به رشدی داشتم
تا الان به این مکاشفات و درجه دکتری نائل اومدم بدبختی. و دقیقا تو فروم فعالم و اصلا باور کن از دفتر کارم میام خونه اولین کار که میکنم فروم باز میکنم بعد اکانت رو
ویرایش توسط Ðŕ. Şђǒϯğύŋ : 01-19-2015 در ساعت 04:13 AM
-
-

نوشته اصلی توسط
fire lord
اين اسم رو بخوبي ميشناسم هههههههههه
يادمه وقتي هلدر بوديم پوست ده هايه ريسورس دشمن رو كنده بودي هاهاهاها
با همرت روشون ريد ميرفتي ....
البته راستش يادم نيست سرور فايرلرد بود يا راگناروس اما بنظرم فاير لرد بود...
اما خوب يادمه كه هفته هايه اخر كلا مدال غارت ( طلا) دستت بود
خوشحالم كه با همون اسم اينجايي

خوندم كه ازدواج كردي ،اميدوارم خوش و خرم زندگي كني هميشه داداش گلم

كسي اينجا از سينا خبر نداره احتمالا ( منظورم سينا رومنِ) كه ww فاير لرد رو زد....

متاسفانه دژکوب تيم ايران كاري كردن كه من شخصا تنها انگيزه ام از اينجا بودن شنيدن احوال دوستان باشه
هههههه راستي من هنوزم موفق به ديدن بات نشدم كسي سراغ نداره حداقل يه بار ببينيم ؟؟
- - - Updated - - -
اقا دكتر شات گان كيه ؟
ماشالله تو فروم خوب فعالي ها

سلام داداش
والا هم فایر لرد هم رگناروس ، که اکانتم mahdi_mahdi بود و دوست خوب و عزیزم احمد و فرشید پاستیل سر کل کل با تمام مولتی اکانتاشون ریختن سرم و نذاشتن رکورد همر گول رو بزنم ، که این سرور با توجه به اینکه دیگه پلیرای قدیمی و سابق هیچکدوم نیستن تقریبا، البته تقریبا ، منم اومدم جنوب غرب زادگاه اولیه ام از اون قدیم ندیما که یه بچه کوچولو بودم با بستنی عروسکی!
در مورد غارتم لطف داری تو چه میشه کرد دیگه بچه بودیم و عشق مدال ، آخرشم که M_A_M رو ساختم رنک 3 بود که دیگه نشد خرجش رو بکشم و دادمش به سپاه که اونم قشنگ با همرش عقده گشایی کنه تو سرور =)) اما از هر چه بگذریم سخن دوست خوش تر است! منم خوشحال شدم از دیدن مجددت و امیدوارم که سرور خوبی رو پشت سر بذاری و بذارین و بذارن و بذارید و بذارند و بذارم و بذاریم!!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ
ببخشین بچه ها دخالت میکنم و به من مستقیم مربوط نمیشه تا یکجای داستان و اونم اینکه میتونه روند جذابشدن این سرور تاثیر بذاره که در اینجا مربوط به همه میشه.
منم راستش دقیقا اولین چیزی که بذهنم رسید بعد از اعلام این خبر همین موضوع بودکه چجوری مممد اگزه که اس ای باز نیس اون ساید شده تاپ لیدر. و ببخشین ممد جان این میگم اما خودت فتواشو بده اگه بد میگم.
شما تاپ لیدر اس ای باشی و یکی از تاپ پلیرهای ساید دیگه بوده باشی یک عمر چی میشه داستان؟ اون همه دوست و رفیق و هم بازی که سالها باهاشون بودی ناخواسته با اونا همراهی و تاثیر میذاره در روند کلی ساید اس ای. و میتونه تاثیر منفی گذاری در جذاب شدن سرور منجر بشه! و جدا ازین ممد خان قول میدم به خودت اصلا زهر بشه اول. چون همیشه زیر حرف حدیثی هر تصمیمی بگیری حرف توشه!
بازم عذر میخوام من نظر شخصی خودمو گفتم
شما حق داری منم ناراحت شدم از این موضوع!! اصلا یعنی چی که جنوب شرقیا به این زودی اجماع کنن رو یه نفر؟؟؟ اونم بدون درد و خون ریزی؟ به نظر منم اشتباه کردن که ممد اگزمن رو گذاشتن تاپ لیدر ! باید کودتا کنن بازیکنای آزاده جنوب شرقی !!!!
ولی جدا از شوخی ، شما به من بگو دقیقا منظورت از جذاب شدن سرور دقیقا بزن بزن شدن بین خود جنوب شرقیا و همینطور بین دو ساید همسایه جنوب شرق و شمال شرقه دیگه آره؟ دقیقا منظورت اینه که با این شرایط جنوب شرق با داشتن این تاپ لیدر که تو همه سرور دوستای قدیمی داره خیلی راحت واندر 100 میکنه و سر بقیه بی کلاه می مونه؟ الان منظورت رو از جذاب شدن سرور می شه دقیقا بگی که اذهان عمومی متوجه بشه؟
بعدشم همین فایر لرد رو که درگیره بفهمه شما کی هستی ، شما نبودی اسپید اول سرور دژکوب دات آی آر من دقیقا یادمه همه سرور مات واندر این مونده بود ، با کل سرور رفاقت داشت و به خاطر روابط عمومی بالاش ما حتی با 75 % سرور متا داشتیم ولی تو لول 71 وقتی که بقیه واندرا 50 هم نبودن شاید ، درست یادم نیست ، همون رفیقای قدیمی زدنش! درست نمیگم سیامک جان؟ یا من آلزایمر گرفتم؟
ببین داداشم تکلیف بچه ها مشخصه میخوان واندر 100 کنن هولدرا و میخوان که واندر 0 کنن همر زنا!!! خوب این وسط کسی ببینه سرش بی کلاه مونده شک نکن هر رفاقتی تو ساید از قدیم بوده باشه به خاطر حرف یه لیدر یه بازیکن کل زحماتش رو به هدر نمیده که رفیق فلان لیدر تو فلان ساید واندر 100 کنه و این همر ترشی بندازه ، البته به مدیریت لیدر ها هم بستگی داره در کل!
ببخشید ها به منم ربطی نداره ولی نظر شخصیمو گفتم.
با تشکر
مهدی RedDRCo
WelComE To HELL bro...! see you agaiN
-

نوشته اصلی توسط
Ðŕ. Şђǒϯğύŋ

- - - Updated - - -
··▪▪••●● ۞ ●●••▪▪··
● حامد ▬ TEHRAN ●
● سعیید ▬ MKMJ ●
*** Deff Coordinator ***
:|
پیمان به جان خودم این اسامی که این گفت هیچکدومو نمیشناسی :| خب چرا میگی هستند؟ آقا هیچکدوم نیستن اینایی که میگی فسیل شدن دیگه بازی نمیکنن این پیمانم جز علی نی نی هیچکدومو تو زندگیش ندیده :دی
THE LAST KING
Alone...BuT Alive....
قبرستان پر از جوانانی است که میخواستند در پیری توبه کنند...!
KiNG oF Se TeaM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
سلام به همه

نوشته اصلی توسط
Alone
:|
پیمان به جان خودم این اسامی که این گفت هیچکدومو نمیشناسی :| خب چرا میگی هستند؟ آقا هیچکدوم نیستن اینایی که میگی فسیل شدن دیگه بازی نمیکنن این پیمانم جز علی نی نی هیچکدومو تو زندگیش ندیده :دی
خدا لعنتت نکنه امیر
. تو هر 18 ماه اندازه یه پارگراف فاز صداقتت گل میکرد که اونم بابت گشادیت کنسل میشد حالا بما که رسید تنگ شدی و کنسل نشد
بابا من میخوام پای قدیمی ها بهر هر بهانه و کلک مرغابی که شده باز بشه تو فروم اگه گذاشتین
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن