نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 287

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور e3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه
    نقل قول نوشته اصلی توسط M.A.V نمایش پست ها
    داداش خواستی منو بشناسی فقط کافی به ارش تروجانت بگی کدوم اکانت رو لول 99 واندرتو صفر کرد بی شک پاسخی جز m.a.v این نمیشنوی
    خواستی اسنادش موجوده looooooooooooool
    جنوب غرب سرور 5x واندر 100 کرد
    تو 3x هم بارها گفتم به علت دوستی لیدرهای جنوب شرق مهدی خسروی و حمید و علی ویسکی متا میبستن و ما هم به احترام آقا مهدی اتک لانچ نکردیم
    والا مثل همین سرور به اندازه 50 تا واندر همر داشتم
    برعکس همه دوستان خدمتتون بگم جنوب شرق همیشه با متای جنوب غرب تونسته 100 کنه و همانطور که روش بازی هست همیشه متا برنده میشه و باز هم یادآوری میکنم فقط و فقط به خاطر احترام به آقای مهدی خسروی عزیز بود که همیشه واندر اونجا 100 میشد
    اون چیزی که برای شما آرزوست برای ما خاطره هست
    پ ش : ولش بیخیال همینارو بخون بسه
    رفع اسپم

http://e3.dejkoob.ir/statistiken.php?tid=7
    ماهان داداش یچیزی اخر پستت گفتی تعجب کردم. حالا همر شما رو ندیدیم اما یک چیز رو میدونم اونم اینکه اس ای اون سرور صد کرد بخاطر متا با اس دبلیو نبود. تا جاییکه من یادمه تارگت اصلیه جنوب غرب اس ای بود و اصلا متای اس ای ان ای بود و اگر زمانی اس ای هم صد نمیکرد واندر دوم واندر ان ای بود.

اگر هم متای پشت پرده اخر سرور دوستان قدیمی رو که اسم بردی بگی باید بگم نظر من اینه تو اس دبلیو و ان دبل هیچ همری دیگه موجود نبود برای زدن اس ای. و بنده طرفدار اس ای نیستما. و اتفاقا من یکی و همه دوال هاممون کلا تیممون و اتحادمون بسیار حالمون گرفته شد که اس ای صد کرد. چون با اشاره ای حد اقل 4-5 بار دیگه میشد واندر اس ای رو 0 کرد و همر فقط تو ان ای بود و فقط بخاطر علی هروس بود که شخصا زنگ زد به اکثر همردارها و بچه ها که لانچ نکنیم

این عکس مشخصه از اسم اتحاد ها که متا چجو بود:
    واندر.jpg

حالا بگذریم اینجا جاش نیست. ادامه ندیم لطفا اون بحثای قدیمی رو. که هر چی حرف بزنیم راجعش نه سیر میشم از خاطرات قدیم نه حرف تموم میشه228319_nerdylaff.gif