-

نوشته اصلی توسط
Osiris
سلام علی جان
یعنی میفرمایید چیف با توافق لیدرهای ساید بوده که نخواستن دفاع کنن ؟ بعد جریان اون اتک چی بوده اگه دفاع ثابتشونو بک کردند دیگه اون اتک کاتا برا چی بود؟
پ.ن:یعنی اینجا هم کسی نمیخواد دژکوب بسازه؟ :دی
سلام
توافقی نبود ولی دیگه محمد هانیبالم خسته شده بود بیشتر از حدم دیگه نمیکشید تا اینجام خیلی عالی کارکرده بود
-
درود بر همگی
ممنون بابت توضیحاتت علی جون
داداش وقتی یه ۱۵کراپ تپ ساید دیگه میزنی ینی برنامه خاصی داری,وقتی برنامه خاصی داری یعنی عواقب کار رو هم سنجیدی,وقتی سنجیده باشی یعنی پیه همه چیو به تنت مالیدی,وقتی پی میمالی یعنی به هر قیمتی نباید دهکده رو از دست داد,جوانب کار رو سنجیده بودین حتما
بک کردن دف که البته هم قبول کردنش بودن همچین دفی که جلوی همر های احتمالی جنوب شرق رو بگیره تو اون ده عقلانی نیست برادر من
از اک هانیبال ساپورت همچین کاری بر نمیومد منظورم پشتیبانی اولیه از ده ۱۵ کراپش
یا بی برنامه زده شده, یا پشتیبانی از هانیبال تو ساید نشده, یا فان بازی میکنه, یا کلا داره میره خودش و داره اک رو میده دف بکشین بیرون شما علی جان
ولی کار قشنگ و قلقلک زاای بود این تاسیس ده جدید در منطقه غیر از ساید خودی, یادم باشه بعد ها کسی این کارو کرد هانیبال رو مثال بزنم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام بر همه .
من فکر کنم دلیل دف نکردن شمال فیک لیستایی ک زده شده بود هست
.چون جاسوسیا اینطوری نشون میده
lol
یه سری دفم تو فیکا ایسرت شده بود که بک داده شده
شاد زی مهر افزون
ویرایش توسط Reza.Khan : 01-15-2015 در ساعت 12:52 PM
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر همگی
ممنون بابت توضیحاتت علی جون
داداش وقتی یه ۱۵کراپ تپ ساید دیگه میزنی ینی برنامه خاصی داری,وقتی برنامه خاصی داری یعنی عواقب کار رو هم سنجیدی,وقتی سنجیده باشی یعنی پیه همه چیو به تنت مالیدی,وقتی پی میمالی یعنی به هر قیمتی نباید دهکده رو از دست داد,جوانب کار رو سنجیده بودین حتما
بک کردن دف که البته هم قبول کردنش بودن همچین دفی که جلوی همر های احتمالی جنوب شرق رو بگیره تو اون ده عقلانی نیست برادر من
از اک هانیبال ساپورت همچین کاری بر نمیومد منظورم پشتیبانی اولیه از ده ۱۵ کراپش
یا بی برنامه زده شده, یا پشتیبانی از هانیبال تو ساید نشده, یا فان بازی میکنه, یا کلا داره میره خودش و داره اک رو میده دف بکشین بیرون شما علی جان
ولی کار قشنگ و قلقلک زاای بود این تاسیس ده جدید در منطقه غیر از ساید خودی, یادم باشه بعد ها کسی این کارو کرد هانیبال رو مثال بزنم
سلام
برادر پشتیبانی مشید ولی محمد دیگه خسته شده بود تا اونجام که پیشرفت کرده بود خداییش کم نبود همرم کشیده بود خزانه 20 کرده بود محمد فقط واسه فان رفته بود اونجا ده گرفته بود اونجام کم شیطونی نکرده بود 

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه .

lol
شاد زی مهر افزون
دوسته عزیز ده گرفتن توی ساید دیگه کم کاری نیست همر کشیدن توی ساید دیگه کم کاری نیست
چند نفر سر همون حذف کردن ؟
ویرایش توسط Hawk : 01-15-2015 در ساعت 01:19 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه .

lol
شاد زی مهر افزون
درود بر دادار خیر اندیش
یک آریایی خوب رو باید با نام دادار بهش خوش آمد گفت
دف ثابت این حرف هارو نداره رضا خان
اینسرت کردن جای خودش ، عرض بنده اینه که با چنگ و دندون باید اون 15 کراپ رو نگه میداشتن حداغل مثل جنگ 15 روزه فلسطین و اسرائیل میکردن خخخ
زندگیت پرنشاط و محبتت افزون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Hawk
سلام
برادر پشتیبانی مشید ولی محمد دیگه خسته شده بود تا اونجام که پیشرفت کرده بود خداییش کم نبود همرم کشیده بود خزانه 20 کرده بود محمد فقط واسه فان رفته بود اونجا ده گرفته بود اونجام کم شیطونی نکرده بود
درود بر علی عزیز
برادر جان ( به گفته ی داریوش عزیز ) دوستت داریم عزیز دل ، دف ثابت یعنی حداغل 50کی گندم خور بریزی تو جایی که غیر قانونی اومدی خخخ ( البته همه ی اینها فان هست چون هانیبال خسته شده بوده به گفته یک مقام ارشد شمال شرق ) علی جون دژکوب یک بازیه ولی چون استراتژیگ هست بعضی وقتا خستگی داره دل زدگی داره اشتباه داره جدیت داره سلیقه ی بازیکنا توی تمامی موارد فرق داره قدرت تصمیم گیری همکاری گروهی صرف زمان و ... رو داره
کار بزرگی انجام داده که رفته توی اس ای ده زده اونم 15 کراپ تحسینش میکنم
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
سلام
دوسته عزیز ده گرفتن توی ساید دیگه کم کاری نیست همر کشیدن توی ساید دیگه کم کاری نیست
چند نفر سر همون حذف کردن ؟
علی جان من تازه 2 روز اومدم تو این سرور و از قبلش خبری ندارم ولی اگه من جای دوستانم بودم خیلی زودتر ایشونو از گردونه حذف میکردم بالاخره خزانه 20 کردن تو اون ده و کشیدن کاتا برا ترشی انداختن که نیست
و ارزوی موفقیتم براش میکنم اومیدوارم تو ساید خودش موفق باشه
شاد زی مهر افزون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر دادار خیر اندیش
اینسرت کردن جای خودش ، عرض بنده اینه که با چنگ و دندون باید اون 15 کراپ رو نگه میداشتن حداغل مثل جنگ 15 روزه فلسطین و اسرائیل میکردن خخخ
- - - Updated - - -
درود سیامک جان خسته نباشید
بله بالاخره زدن ده تو یه ساید دیگه با برنامه بوده و باید ازش دفاع میشد اما نه به ارزش کراب لاک شدن .
راستی از علی هکتور خبری داری؟
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر دادار خیر اندیش
- - - Updated - - -
درود بر علی عزیز
برادر جان ( به گفته ی داریوش عزیز ) دوستت داریم عزیز دل ، دف ثابت یعنی حداغل 50کی گندم خور بریزی تو جایی که غیر قانونی اومدی خخخ ( البته همه ی اینها فان هست چون هانیبال خسته شده بوده به گفته یک مقام ارشد شمال شرق ) علی جون دژکوب یک بازیه ولی چون استراتژیگ هست بعضی وقتا خستگی داره دل زدگی داره اشتباه داره جدیت داره سلیقه ی بازیکنا توی تمامی موارد فرق داره قدرت تصمیم گیری همکاری گروهی صرف زمان و ... رو داره
کار بزرگی انجام داده که رفته توی اس ای ده زده اونم 15 کراپ تحسینش میکنم
درود سیامک جان ماچاکرتیم برادر عزیز
اصلا بازی مهم نیست همین که دور هم هستیم و گب میزنیم یک دنیاست برای ما 

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
علی جان من تازه 2 روز اومدم تو این سرور و از قبلش خبری ندارم ولی اگه من جای دوستانم بودم خیلی زودتر ایشونو از گردونه حذف میکردم بالاخره خزانه 20 کردن تو اون ده و کشیدن کاتا برا ترشی انداختن که نیست
و ارزوی موفقیتم براش میکنم اومیدوارم تو ساید خودش موفق باشه
شاد زی مهر افزون
خوش اومدی عزیز امیدوارم موفق باشی
ویرایش توسط Hawk : 01-15-2015 در ساعت 06:25 PM
دلیل: گارنااااااااااااااا
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hawk
درود سیامک جان ماچاکرتیم برادر عزیز
اصلا بازی مهم نیست همین که دور هم هستیم و گب میزنیم یک دنیاست برای ما
خوش اومدی عزیز امیدوارم موفق باشی
سه رود بر همه
چند روزی فروم نبودم ببین چه خبره اینجا :دی
اول تبریک به اس ای بابت پلن چیفی که رفتن و تبریک دوم به هانیبال که با اینکه چیف شد حرکتش قشنگ بود کار هرکسی نبود
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
اول : سلام و نهایت احترام خدمت همه عزیزان
دوم : خیر مقدم به اقا رضای گل
سوم : تبریک ویژه به جنوب شرق که بعد از اومدن شایان عزیز رضا رو هم اوردن که یخورده بار علمی بازی تو سرور بالا تر بره و یخورده سرور متعادل تر بشه
چهارم : عرض پوزش که چند روزی در خدمتتون نبودیم 

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه .

lol
شاد زی مهر افزون
رضا جان در زیبایی پلن شما شکی نیست و در زیبایی پلن هانیبال هم شکی نیست
به نظرم اکانت هانیبال تاوان همر هایی که دیوار کرده بود رو پس داد :دی
سه تا تارگت دیگه هم هست که باید پلن براشون بریزی چون اونا هم قبلا خوب تلفاتی از جنوب شرق گرفته بودن که اونا رو تو گارنا بهت میدم :دی
بدرود
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
ReZA KHAN
سلام بر همه .

lol
شاد زی مهر افزون
به به!! ببین کی اینجاست!! آقا شما کجا اینجا کجا؟ بعد از شایان شما، بسیار هم خوب و عالی.
خیلی خیلی خوشحال شدم دیدم اسم یکی دیگه از قدیمیا رو.