با سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
ناصر میدونستی اصلا ارزش ریپلای کردن نداشتی؟
ريپلي كردن جرات مي خواد... بايد جوابي داشته باشي بدي ...كه شما نداري... خط به خط جوابت رو دادم... باز جوابت رو ميدم و ريپليت مي كنم...

نزارید اسم ببرم کیا توی این کار کثیف هستن بعد باید بشینی 2 ساعت پست تنظیم کنی
اسم ببر... من از تو بهتر مي شناسمشون.... با دليل و مدرك تنها كسي كه از ش غ مي توني اسم ببري امير هست... كه خودتم خوب مي دوني مقصر نيست... و فقط قرباني شد... به يه سري دليل كه اينجا جاش ني...
ما هر طرفی باد بره میریم؟ مطمئنی؟ بیگ لول حداقل مردیم سر حرفمون میمونیم اما شما چی؟ کی بود دیروز پیغام فرستاده بود نیاید نزنیم همه؟ عجججججججججببببببببببببببب ببب
دقيقا... سر كدوم حرفتون موندين ؟... واندر ما پايين تر از شما بود... از كل ج غ رو ما اتك بود... حالت خوبه ؟... قبل اين كه واندرتون رو بزنيم ...اومدم همينجا گفتم... ميزنم... كه يكم بازي هيجان پيدا كنه ...و مهم نيست كه كي 100 مي شه ...
کی بود دیروز پیغام فرستاده بود نیاید نزنیم همه؟ عجججججججججببببببببببببببب ببب
من براي كسي پيغام نفرستادم... همينجا گفتم ديگه ج غ رو نمي زنيم...

شما مگه نبودی میگفتی ما نمیزنیم جنوب شرق رو پس چی شد؟ یکم مرد باشید بزرگ بشید
كي؟... از چي داري حرف مي زني... با كي كار داري ؟؟؟... خواب ديدي ؟...

من بهتون گفتم این چطور متایی هست که شما بخواید بزنید ما همر میدیم اما الان که ما داریم میخوریم بجای پلن مشترک مشستید دوتا بازی میکنید اگر قراره اینجوری متا باشه اصلا نباشه بهتره همرهامون رو میزنیم جنوب شرق میریم اما بعد دیدیم شما.....
بازي براي ما فانه... ما وقتي بازي رو برديم... كه تونستيم اكثر بچه هاي شمال غرب رو دوباره دور هم جمع كنيم... همون شبم گفتم ميزنيم... ولي نه شما سوپر همر بزنيد نه ما... كه واسه آخر بازي بي همر نشيم... كه گفتي آخر بازي براي شما مهم نيست... بچه هاي خودتون شاهدن....
اصلا بعید هم نیست اون لنگ دمپایی ها که برای امار دف بود خودتون زده باشید که بهانه داشته باشید آخه از شما هیچی بعید نیست
الانم که افتادید به فیدر زنی دیگه چی میگید؟ ساپورت واندر میزنید
شما از فيدر زدن حرف نزن... كه براي اين كه اكانت ممد بالاتر باشه... اكانت حسام رو كه تو اتحاد خودتون بوده رو زديد...

تبريك مي گم به ج ش براي 100 شدن واندر

با تشكر
WerWoLF