-
انتقادازپاسخگویی ورفتار بی ادبانه وبه دورازشخصیت بعضی از مدیران انجمن !!!
سلام
واقعا کسی نیست رسیدگی کنه به این رفتارمدیر انجمن که پستها رو حذف یا موضوع اون رومیبندن تا مانتونیم جواب توهین واهنت هاش روبدیم ؟؟
آقاامیدبارها بهتون نامه دادم ودرمورد زد وبندهاومشکل داربودن مولتی هانترها بامدرک بهتون ثابت کردم اما شما اصراربر معصوم بودن ودر صف یاران امام عصربودن این اشخاص تاکید داشتیدودارید ..
مدیرانجمن شما علنی توپستی که من ارسال کردم اهانت کرده ولی شما هیچ عکس العملی نسبت به این رفتارها ندارید!!!
لطفا قوانین انجمن روبرای مدیرانتون آموزش بدیدتا بهتر بتونن به مشکلات کاربران رسیدگی کنن .بهشون بفهمونیدحق ندارند توهین کنند واین خلاف مقررات انجمن هستش ..
بدون شک خودهمین مدیر حالش خوب نیست واینکه دم ازتوهم میزنه بازهم نشان از اعتیادبه مواد مخدر وکاربلدبودن ایشون هستش لطفا از افراد پاک وسالم برای مدیریت استفاده کنید.
من مطینم مثل همیشه هیچ برخوردی بااین مدیرنمیشه بلکه بدترتشویق هم خواهدشد چندماه پیش هم یکی ازمولتی هانترهاکه لینک وعکس نامه اون رودارمم نوشته شک ندارم شما شیشه میکشیدوتوهم زدید که میگیدباگ غارت ازابادی وجودداره .!!!اخرثابت شد همچون باگی هست به ماهم توهین شداماهیچ برخوردی با مولتی هانتری که توهین کرده بودنشد!!!
کاش میفهمیدیم اینجاچه خبره /؟؟؟چه کسانی دارن تنهاسایت دژکوب این مملکت رو اداره میکنن با چه هدف وچه برنامه ایی؟؟
یعنی این سایت هرکاری دلش بخوادمیتونه انجام بده ؟؟
قوانین جرایم رایانه ایی شامل حال مدیرانش نمیشه ؟؟
اینم نوع پاسخگویی مدیرانجمن درکشو ایران اسلامی
Turbo
شما حالتون خوبه؟
پست شما حذف نشده بلکه جواب هم داده شده. این درست نیست که شما هر هفته یه بار بیاید پاسخی که بهتون داده شده رو نخونید و توهم حذف بزنید و دوباره تاپیک ایجاد کنید:
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
دوست عزیز این دلیل نمیشه !! الان از نظر من(که البته من هیچکاره ام و فقط نظرمو میگم) ایشون هیچ توهینی به شما نکرده. شاید برداشت شما از حرفش اشتباه بوده.
من تو جریان پست شما بودم. شما بعد از 3 روز که کاملا مولتی هانتر و امید خان اومدن جوابتون رو دادن شما یه بار دیگه پست زدید و همون رو دوباره تکرار کردید
از نظر بنده شما در اشتباه هستید
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
ببخشید وقتی تاپیک شما حذف نشده و پاسخ هم داده شده شما میای میگی حذف شده و مسئولین باید پاسخگو باشند نشان چیه؟
جواب همین سوال منو بدید؟
هر عملی را عکس العملیست اگه باهتون بد برخورد میشه همیشه ببینید رفتار خودتون چطور بوده. من به شخصه بهتون قول میدم شما لینک نامه ای که ادعا میکنید مولتی هانتر ما گفته شما شیشه می کشید! رو ارسال کنید تو همین فروم من کلا کاری می کنم اینجا بسته بشه. قول تضمینی به شما.
در صورتی که نامه رو نفرستادید منتظر عذرخواهی شما بابت این رفتار و اتهامات شما هستیم.
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
درود
دوست عزیز تاپیک اولی که ایجاد کردی جواب داده شد!حالا شما به فروم سر نزدی یا جوابو ندیدی باز تاپیک ایجاد کردی و توند صحبت کردی اقای Turbo هم واسه همین پرسیده حالتون خوبه یا توهم زدید :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
دوست عزیز این دلیل نمیشه !! الان از نظر من(که البته من هیچکاره ام و فقط نظرمو میگم) ایشون هیچ توهینی به شما نکرده. شاید برداشت شما از حرفش اشتباه بوده.
من تو جریان پست شما بودم. شما بعد از 3 روز که کاملا مولتی هانتر و امید خان اومدن جوابتون رو دادن شما یه بار دیگه پست زدید و همون رو دوباره تکرار کردید
ممنون. اما ایشون فکر نکنم وقت بذارند و بیان این تاپیک رو بخونند. من پاسخم رو مجددا براشون پیام خصوصی کردم. چون حدس میزنم تاپیک رو نخواهند خوند و حدسم هم اینه که پاسخ من رو از پیام خصوصی خوندن نه از تاپیک. کاری نمی شه کرد باید ایشون رو تحمل کنیم هر هفته بیان یه تاپیک ایجاد کنن. یه سری اتهامات مطرح کنند ما وقت بذاریم پاسخ بدیم بدون اینکه خونده بشه.
کاری هم باهشون نمیشه کرد اگه مسدودش کنیم با اکانت دیگه میاد میگه شما انتقاد پذیر نیستید من رو مسدود کردید و یکم انتقاد پذیر باشید. کلا باید تحملش کنیم بیاد حرفشو بزنه و بره.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ehsan WondeR
درود
دوست عزیز تاپیک اولی که ایجاد کردی جواب داده شد!حالا شما به فروم سر نزدی یا جوابو ندیدی باز تاپیک ایجاد کردی و توند صحبت کردی اقای Turbo هم واسه همین پرسیده حالتون خوبه یا توهم زدید :دی
تشکر اما خیر منظور من توهم زدید نبود. من دلیل اینهمه عصبانیت رو جویا شدم با اینکه پاسخ داده شده.
شما وقتی پاسخ یه نفر رو میدی بهت بگه چرا پاسخ نمیدی نمیگی حالت خوبه؟
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Ehsan WondeR
درود
دوست عزیز شما لطف کنید دراموری که به شما هیچ ارتباطی نداره اظهارنظر نکنید .من از مدیران جواب خواستم نه ازشما این کارشما جز ارسال اسپم و بحث روبه بیراهه کشوندن هیچ دردی رودوا نمیکنه لطف کنیداز ارسال اسپم و اظهارنظرهایی که به شما هیچ ربطی نداره خودداری کنید ..ممنون
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SiNA_NUMBER_2
کسی ازشما نظر خواست دوست عزیز؟؟شماالان چه سمتی دراین انجمن داریدکه بحث به این مهمی رو به بیراهه میکشونید؟؟
یک مدیربه من توهین کرده اونوقت شما پاسخگو میشید؟؟دراین خصوص فقط مدیریت کل میتونن اظهارنظر کنن این بخش مربوط به انتقادات وپیشنهادات ازمدیران هستش نه نظرسنجی که شما نظر خودتون رو اعلام میکنید ...
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن
-
اولآ خوهشآ همونجوری که مودبانه جوابتو دادیم شمام مودبانه جواب بده دومآ تاپیک ایجاد کردی یعنی نظر سنجی و ما طبق مشاهدات خودمون (نظرمونو)بیان کردیم دلیل نمیشه چون نظر ما باب میل شما نیس بیای اینجوری پست بذاری.
بعدم رو چه حساب به ما مربوط نیس؟ما باید بفهمیم مولتی هانتر اینجوری که شما میگی جواب داده یا نه!!!
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
برای چندمین بار سوالم رو میپرسم واضح وروشن هستش این همه جاروجنجال نمیخوادکه موضوع روحذف یا میبندید
این سایتی که داره منیجربات(فارمیاب ) تخصصی ومربوط به سایت دژکوب دات ای ار رومیفروشه به قیمت 10هزارتومان با هاهنگی وزیرنظر مدیریت سایت دژکوب هستش یاخیر؟
فقط میخوام بدونم چرا این امکانات داره ازطریق این سایت بفروش میرسه اگر مجازنیست خب جلوی استفاده ازش روبگیرید اگرهم مجازهستش . اون رو در صفحه اول سایت دژکوب قراربدیدتاهمه خرید کنند!!
سایت فروش نرم افزارمدیریت دژکوب ایران
دوستان از ارسال اسپم خودداری فرماییدتامابه جواب درستی برسیم .ابراز احساسات و همدردی وفاداری به همدیگه رو در بخش عمومی انجمن ارسال کنید نه دراین پست
ویرایش توسط BariSH_N : 01-03-2015 در ساعت 01:53 PM
دلیل: تبلیغات
-

نوشته اصلی توسط
انجیرپت
برای چندمین بار سوالم رو میپرسم واضح وروشن هستش این همه جاروجنجال نمیخوادکه موضوع روحذف یا میبندید
این سایتی که داره منیجربات(فارمیاب ) تخصصی ومربوط به سایت دژکوب دات ای ار رومیفروشه به قیمت 10هزارتومان با هاهنگی وزیرنظر مدیریت سایت دژکوب هستش یاخیر؟
فقط میخوام بدونم چرا این امکانات داره ازطریق این سایت بفروش میرسه اگر مجازنیست خب جلوی استفاده ازش روبگیرید اگرهم مجازهستش . اون رو در صفحه اول سایت دژکوب قراربدیدتاهمه خرید کنند!!
سایت فروش نرم افزارمدیریت دژکوب ایران
دوستان از ارسال اسپم خودداری فرماییدتامابه جواب درستی برسیم .ابراز احساسات و همدردی وفاداری به همدیگه رو در بخش عمومی انجمن ارسال کنید نه دراین پست
سلام
دوست عزیز لطفا" مودبانه حرف بزنید.
اینم پاسخ شما:
خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــر
اگ سایتی داره بات میفروشه و بلدن برنامه نویسی کنن دلیل بر این نیست مدیریت سایت دژکوب داره این کارو میکنن .
هر سیستمی ایرادی داره که میشه با این ایراد اونو دور زد . شما از کجا میدونی این برنامه کار میکنه برای این سایت؟ از کجا میدونی تلاشی برای از کار انداختن برنامه نشده؟
ای کاش مدیریت دژکوب . ای ار بودیم میفهمیدید که دیکتاتوری یعنی چی ببینم اون موقع کسی حق اعتراض داشت؟ اینجا حق اعتراض ازاده دیگه قرار بر این نیست که همش مدیریت زیر سوال باشه !
این تاپیک بسته میشه و امیدوارم تاپیکی دیگر در این مورد باز نکنید.
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن