-

نوشته اصلی توسط
I-Am-Spartacus
متوجه نشدم منظورتونو یعنی میگید سیستم بهش این اجازه رو نمیده؟!!!
من خودم الان دارم سرور 200 و نرمال رو هم زمان بازی میکنم و خیلیای دیگه روهم میشناسم که هستن
سیستم اجازه میده
ولی سیستم سلیقه خود کاربر اجازه نمیده
مثلا من سرور سرعت پایین دوست دارم نمیرم سرعت بالا بازی کنم
ولی بازم میگم تعداد سرورها خیییلی بالاست
یه سرور 500
یه سرور 1000
یه سرور 100
یه سرور 50
یه سرور 20
یه سرور 3
دو تا سرور 1 ایکس
هر کدومش تموم شد با همون سرعت سرور بعدی استارت بشه
اینم نظر من بود
یه پیشنهاد
هیچوقت مغرور نشوید برگها وقتی میریزند که فکر میکنند طلا شده اند !
هیچ سروری در حال حاضر بازی نمیکنم
انجمن در خدمتتون هستم
-
یعنی می فرمائید سرور 1 که یه سال طول میکشه کاربراش باید صبر کنند تا سال بعد سرور بعد استارت بزنن؟
-
آقا سرور هزار رو شما گذاشتید این شاخ تر ها با هم در بیوفتند و گلداشونو خرج کنند
ولی کمی فکر کنید طرف با یک سری از دوستاش میاد میشن 10 تا کانت 10000 گلد خرج میکنن (اگه کسی شاخ باشه نباشه که با 1000 تا هم میشه) از کنارش سه نفر اول و اتحاد اول و دوم گلد در میارن یعنی بالای 15000 تا در میاد اگه رفقا اومده باشن
آرش کارش درسته ولی کلا الان شده یه چرخه معیوب این بازیتون
لاقل بیاید به صورت پلکانی برای امتیازات سرور 1000 گلد بخواید، یعنی اگر طرف 10000 تا نیرو خرید طلا از 100 بشه 300 بالای 30000 تا نیرو بشه 1000 گلد، اینجوری طرف نمیتونه یه کاری بکنه که اکانت دیگه دست نیافتنی باشه
این موضوع رو روش خوب فکر کنید ادمین محترم هم تو درامد شما هم کیفیت بازی تاثیر میذاره
طرف 10 بار نیرو آنی میسازه یه دفعه 10000 گلد حیوان میخره، خوب میشه شاخ سرور و بقیه باید جمع کنن، ضمنا واسه واندر دیگه نیازی به هیچکس نداره!!!!!
دوستاشم تا بیبینن اوکی شده همه چی میان که گلد پارو کنن
جدا از این پیشنهاد پلکانی کردن گلد برای امتیازات، زمان ثبت نام اون سرور 1000 و 500 رو به یک روز برسونید که بعد راه اندازی سرور و تعیین قدرت کسی اضافه نشه که فقط دنبال منفعت باشه
این نکات باعث جذابیت و نیاز به سایر کاربرهای اون سرور میشه و اجازه میده بازی جذاب تر بشه
-

نوشته اصلی توسط
omid
یعنی می فرمائید سرور 1 که یه سال طول میکشه کاربراش باید صبر کنند تا سال بعد سرور بعد استارت بزنن؟
اگه میشه منم یه نظر بدم : )
ما الان چند تا سرور اسپید داریم :
1000
500
200
100
25 هم داریم؟
20
5
3
1
در کل بهتره سرور های مثل سرور سرعت 1 موقع کتیبه ها ثبت نامشون باز باشه , بعد اینکه ثبت نامشون بسته شد سرور جدید راه اندازی بشه , البته ترجیحا" سرور های سرعت 1 ایکس باید بیشتر باشن .
سرعت های مثل 3 5 ایکس که 6 الی 9 ماه طول میکشه بهتره 1 دونه باشه منظور از هر کدوم یه دونه , اما ثبت نامشون زمان زیادی رو آزاد باشه.
سر عت های بالا هم مثل 1000 که چند روزه هست بهتره هر 1.5 هفته یا 2 هفته یک بار استارت بخوره .
500 هم مثل 1000
در مورد سرعت های مثل 20 50 100 نظری ندارم ! اگه اینا حذف بشن بهتره 1000 و 500 هر هفته دو بار ران بشن یعنی دو تا 1000 و دو تا 500 با فاصله ی 2 روز از هم دیگه با ثبت نام آزاد تا اخر بازی : )
البته همش نظر بود :d
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-
سرعت سرور در حد مرگ اومده پایین
-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
سرعت سرور در حد مرگ اومده پایین
اینترنتتون رو چک بفرمائید در نمودار وضعیت سرورها مشکلی مشاهده نمیشه.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
مقدار منابع ناتارها کم شده اخیرا؟
ما که هر جا میریم خالیه.
زندگی جنگ است جانا بهر جنگ آماده شو
-

نوشته اصلی توسط
Sir Patriot
مقدار منابع ناتارها کم شده اخیرا؟
ما که هر جا میریم خالیه.
خیر اگه کم بشه تو سرورهای جدید خواهد شد نه سرورهای درحال اجرا.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Omid
خیر اگه کم بشه تو سرورهای جدید خواهد شد نه سرورهای درحال اجرا.
لطفا تولید منابع ناتار رو کم نکنید الان محدودیت ده هزار حمله از هر اکانت رو داریم و البته من که هرچی میزنم میگه بر اساس لود cpu فعلا روی 8 هزار هست 
اگر تولید منابع ناتار هم کم کنید دیگه همر ساختن و مهیا کردن گندمش سخت میشه
-
در کدوم سرور بازی میکنید ؟