نقل قول نوشته اصلی توسط prince hamid نمایش پست ها
ریپلی نمیشی چون بکس قلعه الموت عادت نداشتن ی سریارو که میخواستن بگن منم هستم منم بزرگمو... توهمشون رو به یقین برسونن
الان مثلا اسم حامد و آوردی که چی بشه
با آوردن اسم آدمای بزرگ و به نظر خودت مسخره کردن لقبشون بزرگ نمیشی که هیچ کوچیکتر ازونی که بودی میشی آقای سوپر پلنر حتی از ی نینی هم کوچیکتر میشی
زدن کسی که تو سرور بازی نمکیرد و از همون هفته های اول رفته بود واست افتخاره؟آها نکنه فک کردی اگه بری آدمای بزرگو بزنی ممکنه توام بزرگ شی!!الان لینکاشونو قاب گرفتی ؟؟؟
زدن کسی که رو اکانتش بازی نمیکنه و نیستش افتخار نداره که هیچ ضعف اون شخص رو نشون میده و عقده زدن آدمای بزرگ رو
بقول فرمانده...بدبختی ارزششو نداری آدم حرفاشم واست بگه
هیچ نیازی نیست کسی از شخصیت حامد لرد ویکی و نوع پلی کردنش یا اینکه کی بود کی نبود دفاع کنه
فقط همین برای تو و کل شمالغرب بس که سرور 6 اسپید با اجازه و حکم فرماندهیش واندر شمالغرب 100شد
برو دیگه اسم حامدو جایی نبر
ریپلی کردم پستتو گنده بشم.اخه لیدرتون که خدا زده بود چرا فکر کردی خبریه؟هر پلیری پلیر دیگرو میتونه بزنه شما شمال شرقی ها که کلا نیاز به زدن نبود خودتون سر لیدری میزدید همو.یه عدتون هم بذار اگه نبودی بگم با کتک از ش غ انداخته شدن بیرون و رفتن ش ش.گفتم که هروقت سایدتون و شما افتخاری داشتید بیایید بگید شاد بشیم و دیگران هم در جریان باشن.
اون لیدرتون سوژه خنده بود دیگه با بردن اسمش مگه کسی گنده میشه فقط خندش میگیره ادم.برو به سلامت.من خدارو شکر هیچوقت تو زندگی دژکوبی یه لینک هم نگه نداشتم و خوشم هم نمیاد کارای سرورها و خاطراتش بسه نیاز به عقده ای بازی نیست.
حالا افتخاری چیزی داشتی جواب بده وگرنه پیشنهاد میکنم سکوت کنی.
هرچی بیشتر حرف بزنید بیشتر خراب میشید.