صفحه 142 از 182 نخستنخست ... 4292132140141142143144152 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,411 تا 1,420 , از مجموع 1819

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    گفتم که همرهایی که دستم هست قطار میکنم رو شرق و بعد میرم
    این اولیش بود دیوار هم میشد مهم نبود چون قصد ادامه بازی رو نداشتم و زدیم تو کار دف سازی ما هم
    آره خب با چک کردن چراغ و یه سری کارای جالب دیگه با 980k تلفات جنگ آموز کوچک رو تو این تایم از بازی بردید =))

سوالی که پیش میاد اینه، از همین الآن چراغ جنگ آموز روشن بشه میتونه تا اند گیم اندازه ی تلفاتی که دادین رو براتون سرباز بسازه؟

من که بعید میدونم =))))))))))))))

این لینک هم برای صبح بخیر تقدیم به دوستان

http://j.mp/1zaIPKF
    http://j.mp/1zaHZxo

اول اون بالاییه خورد بهمون بعد هم بقیش

به هر حال از اینکه بالاخره یه نفر هم جرات کرد ریل گذاشت رو ما لذت بردیم به شدت! تشکر می کنم )

یادمه قبلنا برای صفر کردن که میرفتن، اتکای اول رو میذاشتن روی انبار و انبار غذا =))

اومدین 4 تا موج هم نشست و بقیش اینسرت شد، خب نامردا انبارا رو میزدین بگیم اینا یه چی حالیشونه از دژکوب

3 تا گندم زار زدین خرجش 50 تا گلده!

دور همی خوب خندیدیم )
    ویرایش توسط Dread : 12-22-2014 در ساعت 10:02 AM دلیل: افزایش لینک!

2. پسندیدن M3nTaL, 3dream پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bestroomen نمایش پست ها

خب مجتبی جان داداشه گلم شما که اینو میدونی نباید از کسی طرفداری کنی که میگه ج.غ قراره ج.ش رو اتوبان کنه

و اگه شما اون حرفاتم نمیزدی تو فروم که ما کثیف بازی میکنیمو فلانو فلان
    الان همه کپ ها و چندتا ده که دف بالایی داشتن که زدیم سر جاشون بود؛ این خفت هم اتفاق نمی افتاد؛ اون همر اکانت "گرشاسپ اژدها کش" سرجاش بود

مجبورم کردی 200ک اسکات رو از کپ بک بدم...بهتر نبود اول....

از اینا مهمتر مجبور نمیشدم اونجوری جواب شمارو بدم که حاج پیمان با آیدی ادمینش بیاد پستارو برداره تا آبرو ریزی نشده

بالاخره ما هم بزرگتر کوچیکتری حالیمونه

خلاصه من همینجا اعلام میکنم که نباید بزرگترمو اونجوری...

خیلی مخلصم

جعفر legends
    سلام جعفر جان
    عزیزم کل کل همیشه هست توقع نداری که من بیام از همین چندتا پلیر که توی سایدمون موندن طرفداری نکنم. چندتا توضیح هم بدم اکانت گرشاسب پسوردش دست من نبود. جهنم جنگ خاکستری شده بود. هورن برکر پسورد نداده بود. خفت هم که گفتم به دلیل اینکه فقط من دارم از همرها مواظبت میکنم و کسی نیست که کمک کنه این طبیعی هست که بالاخره یه اکانت از دستم در بره و اونم توی تایمی بود که به دلیل خستگی زیاد خیر سرم رفتم نیم ساعت مثلا بخوابم:d

همینجا هم به بچه های جنوب غرب میگم لطف کنن الکی نیان کری بخونن اینجا. هر وقت تایم گذاشتن برای سایدشون اونوقت بیان بگن فلان میکنیم. نکنه منظورشون فلان میکنه هست؟ به خدا از من بیش از این انتظار نداشته باشید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Dread نمایش پست ها
    آره خب با چک کردن چراغ و یه سری کارای جالب دیگه با 980k تلفات جنگ آموز کوچک رو تو این تایم از بازی بردید =))

سوالی که پیش میاد اینه، از همین الآن چراغ جنگ آموز روشن بشه میتونه تا اند گیم اندازه ی تلفاتی که دادین رو براتون سرباز بسازه؟

به هر حال از اینکه بالاخره یه نفر هم جرات کرد ریل گذاشت رو ما لذت بردیم به شدت! تشکر می کنم )

یادمه قبلنا برای صفر کردن که میرفتن، اتکای اول رو میذاشتن روی انبار و انبار غذا =))

اومدین 4 تا موج هم نشست و بقیش اینسرت شد، خب نامردا انبارا رو میزدین بگیم اینا یه چی حالیشونه از دژکوب

دور همی خوب خندیدیم )
    بخاطر همین خندیدن هست که سریع اتک گذاشتید؟ فکر نکردید اگر ریل هم بزنیم دف میشه؟ بهت گفتم که اصلا مهم نبود بیاد کتیبه یا نه مهم زدن همر بود که از دستش راحت بشیم. هر کی رو میخواستم بزنم رفیق در میومد پس زدم به شما. یه هر حال شرمنده که قرعه به اسم شما در اومد
    بعدشم داداش گلم من یکی رو قاطی آمار در آوردن ها نیار چون تمام کسانی که منو میشناسن میدونن این کارو هم نمیکنم
    من حدود 20 روز قبل پسورد اکانت ویدمستر تو جنوب شرق رو بدست آوردم و فقط یکبار روش لاگین کردم و آمار هم ازش نگرفتم ببینم چی داره فقط زدم ببینم وارد میشه یا نه که بعد از اکانت اومدم بیرون و دیگه لاگین نکردم
    در ضمن مگه خودتون نمیگفتید آمار در آوردن جزو بازی هست؟ حالا مشکل دار شد؟ الان شرق تو اتحاد ما جاسوس نداره؟ چرا داره خواستی اسمشو هم بهت بگم
    ویرایش توسط MATRIX III : 12-22-2014 در ساعت 10:15 AM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

سلام به همه

این گزارش هم تو اتحاد ما افتاده بود صبح اول صبحی. ایشششش

http://j.mp/1AwX5RZ

برگردان.jpg

5. پسندیدن cyrous پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
    دوستان جدا از همه اینا و اونا ...
    این بنده خدا رو الکی انقدر باد نکنید هرکسی یه ظرفیتی داره
    ظرفیت این دوستمون هم تو اجرای پلن و اتکاش دیدیم عجوبه دنیای دژکوب هستن ایشون بین هرموجش اینسرت که هیچی انگشت پطروس و کل متای شرق جا میشه
    حالا بعضی وقتها راننده کمکی میگیرید چند تا لایی میکشه بماند وگرنه رانندتون صلاحیت نشستن پشت این فرمون رو نداره

اقا بفرمایید هندونه
    سلام.

منظورتون از این که این بنده خدا رو اینقدر باد نکنید هر کس ... و این حرفا منم ؟؟؟؟ فک کنم منو با کس دیگه ای اشتباه گرفتین.

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
    سلام به همه

این گزارش هم تو اتحاد ما افتاده بود صبح اول صبحی. ایشششش

http://j.mp/1AwX5RZ

برگردان.jpg
    تبریک میگم حیف شد چیف نشد این طوری یه خورده به بچه*های ما یه برقی* وارد میشد که قشنگ تر بازی کنن
    ویرایش توسط DumeniC : 12-22-2014 در ساعت 12:20 PM

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

http://d3.dejkoob.ir/position_details.php?d=291983&c=de

خدابیامرز کپ یه بنده خدا شد 26 تا :دی

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Dread نمایش پست ها

دور همی خوب خندیدیم )
    در کل یه چیزی به اسم نیمچه یا لنگ دمپایی هست که کاربردش اینه!
    جنگ اموز رو که نمی برن باهاش دمپایی شارژ کنن برا شارژ بیگ همراست!!
    پ.ن:بقیه که هیچی جدا خودت قانع شدی با این حرفت؟!؟

10. پسندیدن cyrous پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mя. мIм نمایش پست ها
    سلام.

منظورتون از این که این بنده خدا رو اینقدر باد نکنید هر کس ... و این حرفا منم ؟؟؟؟ فک کنم منو با کس دیگه ای اشتباه گرفتین.
    علیک سلام

ن دوست عزیز منظورم شما نبودی

شما عکس تاپ تن رو گذاشته بودی که نفر اول مدافعین و مهاجمین و غارتگران اون دوستتون بود که بهش تبریگ گفته بودید

منم منظورم اون دوستتون بود که الکی دارید هندونه زیر بغلش میذارید الان تاپ تن رو نگاه کنید متوجه میشید

موفق باشید
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cyrous نمایش پست ها
    علیک سلام

ن دوست عزیز منظورم شما نبودی

شما عکس تاپ تن رو گذاشته بودی که نفر اول مدافعین و مهاجمین و غارتگران اون دوستتون بود که بهش تبریگ گفته بودید

منم منظورم اون دوستتون بود که الکی دارید هندونه زیر بغلش میذارید الان تاپ تن رو نگاه کنید متوجه میشید

موفق باشید
    ما که آخرم نفهمیدیم چی به چیه!!! شاید منظورتون اون عکس از تاپ تن که تو فروم سرور e3 گذاشته بودم هست

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mя. мIм نمایش پست ها
    ما که آخرم نفهمیدیم چی به چیه!!! شاید منظورتون اون عکس از تاپ تن که تو فروم سرور e3 گذاشته بودم هست
    مسافرین محترم ایستگاه پایانی میباشد .خواهشمند است پس از توقف کامل قطار را ترک نمایید

اون لینکی که شما گذاشتی تاپ تن D3 نه e3 اصلا عکس تاپ تن e3 چه ربطی به اینجا داره

خواهشمند است برای نیاز به اطلاعات بیشتر از گزینه پیغام شخصی استفاده کنید
    در زمان صلح پسران پدران را به خاک میسپارند و در زمان جنگ پدران پسران را

صفحه 142 از 182 نخستنخست ... 4292132140141142143144152 ... آخرینآخرین