نقل قول نوشته اصلی توسط siniyor نمایش پست ها
سلام به همه دوستان
من مدت طولانی نبودم و امروز تونستم آنلاین بشم
فروم را خوندم و یک سری صحبت دوستان را شنیدم واقعا تاسف خوردم برای خودم که دژکوب بازی کردم
از اینکه همرمنو با وضعیت لاگین روی اکانت زدند ... زمانی که mr gogoli را با نامردی محض زدن وخیلی های دیگر که بخوام از کثیف بودن شرق یاد کنم باید کتاب بنویسم
حالا که مقابل به مثلش را میبینید تحمل ندارید...............
همیشه دوست دارید مدال کثیف بودن خودتان بگیرد؟؟ نه عزیزم یک بار هم رمضان میشود
آقای partizan va sspanzer
شما یی که دیدی دست بالا دست زیاده .... حرف از مرام و رفاقت میزنی حالا میگی رفیق علی داوری پسورد لو داده ؟؟؟؟تاسف واست میخورم که همه را مثل خودت میبینی
دنیا دار مکافات هستش بدتر از این هم سرتون می آید
دلم برای مسعود عزیز سوخت که قربانی این بازی کثیف شما شد
در آخر از دو برادر عذر خواهی میکنم.. مهدی و محمد حسین زرغامی امید وارم همیشه موفق باشند..... دوستون دارم
سلام میثم جان خوبی عزیزم .
میثم جان اول اینکه داداش گلم پسورد شما به غیر از من دست کسی نبود . حتی زمانی که همر تو خورد پسورد من همونی بود که خودت داشتی که فرداش یادم میاد عوض کردیم چون خیلی ها دیگه رمز ما رو داشتن . بعد اینکه زمانی که همر تو خورد فکر کنم 15 روز قبلش رمز رو عوض کرده بودی که به من هم ندادی گفتی نمیخوام به کسی بدم پسورد رو در حالی که خود من بارها بهت دفاع دادم . یبار که خوابیده بودی از جنوب غرب داشتن صفر میکردن تو رو وایسادم دفاع کردم برات پیش تمام بچه های شمال غرب رفتم و ازشون خواستم از همر تو دفاع کنن و صفر نشه دهکده ات . بعد اومده بودی به مسعود گفته بودی که اینا اصلا از کجا میدونستن همر من کجاست که اومدن صفر کردن . خواستم فقط بهت بگم میثم جان بعد از این همه رفاقت و با هم بودن اینطوری فکر کردن زیاد جالب نبود . چون تو با همون همرت اول اینکه رید میرفتی دوم اینکه باهاش احمق یونیک زدی و سوم اینکه یبار از جنوب غرب تا پاپ 400 کم شده بود اون دهکده ات و اینکه اگه اشتباه نکنم انبار کوچیک هم گرفته بودی . بعد اومدی میگی که من یکبار هم از این همر استفاده نکرده بودم از کجا لو رفته بود .

بعد بازی کثیف شمال غرب رو به ما نسبت میدی میثم جان .
والا تو که ما رو میشناسی اینطوری میگی چه انتظاری دیگه از بقیه باید رفت . حالا خوبه با هم زندگی کردیم و دیدی از این کارا یاد نگرفتیم تو بازی .

شاد باشید

یا حق

علی