نقل قول نوشته اصلی توسط raksasor نمایش پست ها
سلام

امیرجان یکم آروم تر گاز بده . امیر تا کی می خوای بیای اینجا قصه بگی خودشم علمی تخیلیی؟؟!!!

به خدا دژکوبه یک نوع بازی آنلاین خیلی چیز آسونی هست چرا داری این جوری می کنی ؟!!!

آقا امیر تا کی قراره بیای خودت رو به 4 تا ساید بخندونی یه خدا بچه های خودتون به حرفات می خندن!!!

یکم فک کن بعد یه چیز بگو داری به شعور این همه آدم اینجا توهین می کنی شما 13 تا بازی کردی دیگران

سرور اولشونه قبوله؟!!! همه دارن می گن بک کردیم . دف شما فقط بگو دف کدوم ساید بود؟!!!

امیر جان همر fox تیکه تیکه شده می یای می گی پلنر کی بوده !!! گوش های این همه آدم پشمی هست ؟!!!

آقا قبول تو این کارو رو نکردی نمی دونی کار کی هست که اینجور با افتخار پست می فرستی ؟!!!

یه شبه می یای یه اتحاد رو می زنی هیچ کس هم نمی فهمه چی شده؟!!! نکنه خودت هم نمی دونی چی شده؟!!!!

3 میلیون امتیاز دف ذاری چکمه رو می زنن میشه 7 می یای میگه 7m گندم خور دیوار کردین؟!! البته ریاضی مثل دژکوب آسون

نیست !!! یا برای مثال 52K کاتا خفت می شه می گی همرش خورده بود تو کتیبه ها یعنی پیمان با این سابقه بازی بی کاره

الکی کاتا شاژ کنه( این فقط خنده )؟!!! می یای در مورد ir حرف می زنی یکم خاطراتت رو مرور کن بعد چیزی بگو !!!

اینا همه گوشه ای از حرفا و کار های شما و دوستان شما هست امیر جان خیلی هاش موند .

امیر داداش می دونی خیلی شوخی می کنم بات ولی یکم کم پست تده به نفع خودت هست فقط خودت رو خراب می کنی همین .

یا علی
دف تو بود جیگر برو عکس گذاشتم Mr.gogoli ایمیلشو نیما کوچولو داشت چنج کرد قبلش به مهدی گفتم این مرد نیست 10سالشه رو حرفش حساب نکن گفت نه رفیقمه اومد امار بچه های persia tm رو میگرفت 0 میکرد کپایی که ما رید میزدیمو . ببین سعید دور برندار انقدرم فونتتو بزرگ نکن واسه من
800ک دفاع خود mr.gogoli 1.9 میل دف سیاوش هم بک شد دف ماله شما بود؟ تو ساختی؟ نه فقط بگو کی ساخت؟ هرکی ساخت میتونه هرکجا خواست بده به کسی ربط نداره ببین من مثل تو نیستم همر کسیو بزنم دیوار اما از امروز میگم میزنم :دی هرهمری از شرق دستم بیاد میره در و دیوار میتونی بشینی ببینی