نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1836

موضوع: سرور d3 انتقام جویان

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط علی اشرفی نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان و سروران سرور D3
    این دو سه هفته سرور رو از طریق فروم و خبرهایی که دوستان میرسید دنبال میکردم ، ولی تو فروم پستی نذاشتم چون مباحث مطرح شده و بعضا پست بعضی از عزیزان اینقد بچه گانه ، بی منطق و ... بود که ارزش جواب دادن نداشته .
    متاسفم بابت تمام اتفاقاتی که تو این سرور داره میفته . از Amir Alone Boy عزیز یه سوال خیلی ساده دارم. چرا دژکوب تا این حد برای شما جدی شده دوست من؟ نمیدونم سن شما یا مسائل دیگه که اینجا جای مطرح شدنش نیست ، باعث شده تا این حد این بازی رو جدی بگیری؟ دژکوب با یه مسابقه ی فوتبال چه فرقی داره ؟ شما تا حالا فوتبال با دوستانت بازی نکردی ؟ 22 تا رفیق ، دوتا تیم 11 نفره تشکیل میدن وارد زمین بازی میشن تا زمانی که تو زمین هستن سعی میکنن به رقیب گل بزنن ، از بازیشون لذت ببرن ، بدون اینکه رقیبشونو به چشم یه دشمن خونی ببینن ، بدون اینکه قصد اسیب زدن به رقیبو داشته باشن ، از زمین هم بیرون اومدن دوباره میشن 22 تا رفیق بدون اینکه هیچ تاثیری تو رفاقتشون گذاشته باشه تا هفته بعد که باز برای یه رقابت وارد زمین بازی شن . واقعا تشخیص این مرزها اینقد سخته ؟ حالا فرضا رمز تمام اکانتهای شمال شرقو اصلا خودمون دادیم بهت . دف همشو ریختی تو واندرت . همر همشم خورد خورد دیوار کردی و واندرتم از لول 0 تا صد بدون یه بار خوردن رفت بالا و صد شد ! واقعا این بازی ارزش داره برات ؟! الان اینکه رمز مسعود فاکس رو داشتی با جانشینی رفتی رو اکانت د هیروز ، و اون اتفاقات افتاده ، اینکه دفاع شمال شرق رو اکانتت بوده و ، و ، و ، ..... این بازی بهت لذت میده ؟
    والا اون زمانی که علی د هیروز به اکانت سینیور و اکانت شما دسترسی داشت رو حساب رفاقتی که با هم داشتین ما یکدفعه هم ازش نخواستیم رمز بده رو اکانتهای شما لاگین کنیم . چون معنی بازی دژکوب رو میفهمیم . چون وقتی دژکوب بهمون لذت میده که رقیب قوی داشته باشیم . چون برای صد کردن واندر به هر قیمتی بازی نمیکنیم .....
    خیلی از دوستانی که این سرور کنار هم بازی کردیم ، تو سرورای دیگه مقابل هم بودیم . و با خیلی دیگه از دوستانی هم که تو این سرور حتی مقابل هم هستیم بیرون بازی با هم رفیقیم .
    من و مانی پارتیزان عزیز ، سرور هشت کلاسیک ای ار مقابل هم بازی میکردیم مانی شمال من جنوب .
    همون سرور نیما اس اس پانزر هم شمال بود در اتحاد مقابل ما که اون زمان همدیگرو نمیشناختیم و بعدا اشنا شدیم با هم.
    علی چیفر عزیز دوست خوب من ، که سرور هفت ای ار همرشو خودم زدم و هنوزم یاد میکنیم میخندیم ولی با این حال دوست خوب من هست و برام خیلی عزیزه .
    و ، و ، و ..................
    نمیدونم که تشخیص و تفکیک این مرزها برای شما چرا قابل درک نیست .
    به هرحال این سرور بازی خیلی و خیلی و خیلی قشنگتر از این میتونه باشه ، به خاطر تعداد بالای پلیرهای حرفه ای که داشت ولی متاسفانه ......
    ببین علی جان عزیز من اولا سلام

انقدری دژکوب بازی کردم که میتونی بیای گارنا بهت بگم این علی د هیروز و ابوذر و کل دارو دستشون تو 4-5 سرور قبل چه نامه های سیاسی از اکانت من میدادن اکانتم بلافاصله حذف میشد . بیخیال اینا من تو ذاتم نامردی نیست . از حمید 13 میتونی بپرسی اون که مورد اعتمادته من 5راند شمال شرق بازی کردم . اما تا دیدم یک راند بودنم به ضرر شمال شرقه منطقمو عوض کردم چون اگه بودم جنگ داخلی به وجود میومد. من به شما توهین نکردم با حمید 13 شوخی کردم شما به خودت گرفتی . من اصلا نمیدونستم شما لیدری .
    جای اینکه درباره من قضاوت کنی بشین ببین چرا میثم سینیور 0 شد؟ چرا روی اکانت من لاگین شد؟
    شما چرا میگید من همراشونو زدم دیوار؟ چیزی از من دیدید؟ سو سابقه دارم؟ شناختی رو من دارید؟ دلیل بیارید مدرک بیارید . من مردم عزیزم حرف مرد از دهنش در میاد . من توضیحاتم کامل بود آیپی - مولتی هانتر - ادمین میتونه بگه کار کی بوده چرا نمیرید دنبالش؟

ببین علی جون من اونقدری این بازی برام فان بود که وقتی دفاع از کپم بک شد فقط میخندیدم همین !

اما گفتم کثیف بازی تازه شروع شده و من مثل دو شب گذشته که خیلی ها تو شمال شرق به یاد لیدرشون اشک ریختن . دوباره باید اشک بریزند چون کثیف بازی نیما ss panzer کودک سال دژکوب هیچوقت فراموش نمیشه پس خواهشا درباره من و نحوه بازی من بدون شناخت نظر نده من 21 سالمه اما این سرور 13 مین سرورمه دارم بازی میکنم فقط 5راند .کام تموم کردم .

Amir Alone Boy

KING OF SE TeaM
    ویرایش توسط WerWoLF : 12-20-2014 در ساعت 09:02 AM

2. پسندیدن siniyor پسندید