نقل قول نوشته اصلی توسط ŞђōΨğύŋ نمایش پست ها
این نحوه گریز که تو پست سعید نوشته دقیقا استانداردی بودکه قبلا وجود داشت. اما الان خیلی متفاوته. این برای 3 ایکسه:

لشکریانی که متعلق به دهکده می باشند هنگامی که حمله می رسد از دهکده فرار کرده و بعد از 115 ثانیه بازخواهند گشت. نیروهای دهکده تنها زمانی گریز خواهند کرد که هیچ نیرویی «متعلق به دهکده» در 6 ثانیه*ی قبل از حمله به دهکده نرسیده باشد مگر اینکه نیروها از گریز دیگری برگشته باشند.

توضیح : این نیروها میتوانند شامل نیروهای «برگشت» از غارت، حمله، جاسوسی، ماجراجویی یا پشتیبانی باشند. به زبان دیگر در صورتی که لشکری از لشکریان دهکده طبق توضیح بالا به دهکده برگردد تا 6 ثانیه بعد از برگشت، کلیه نیروها گریز نخواهند کرد.
من اسپید تا الان 2 تا نصفه بار بازی کردم
یه بار با محمد رضا انمی و علی چیفر و چند نفر که یادم نیست (فقط نگا شون میکردم چون تیمی نمیتونستم بازی کنم همیشه یکی رو اک بود و من کاری نمیدیدم که بخوام انجام بدم )
یه بار هم همین d3 که آرش گفت بیا همه هستن منم گفتم ما اسپید بازی نکردیم که یه هفته طول کشید تا بفهمیم واقاً اسپید بازی نکردیم

دقیقا اطلاع ندارم چه چیزایی زیاد میشه و چه چیزایی کم (با احتمال 90% میدونم )
اما این چیزی که میبینم 100% به عکس العمل کاربر ربط داره سرعت بازی اگه زیاد بشه فک نکنم سرعت کاربر زیاد بشه یا سرعت اینترنت
این تعقیرات رو باید اساس و دلیلشو سوال کنید