نقل قول نوشته اصلی توسط pichpichi نمایش پست ها
سلام دوست عزیز
ممنون بابت وقتی که گذاشتید و تجربیاتتون رو با بقیه تقسیم کردید،با عرض پوزش ، بنده به عنوان کسی که تقریبا 99% مواقع گول بازی کرده این اجازه رو میخوام که بگم کلا نکاتی رو که به عنوان آموزش فرمودین رو قبول ندارم ، اشتباهات زیادی چه از نظر نوع بازی و چه اشتباهات ساختاری در نوشتتون وجود داره چند تاش رو اشاره میکنم

دوست عزیز ،شما فرق نمیکنه که چه زمانی بعد از شروع سرور استارت بزنید 1 روز 10 روز یا هر چی ، هر زمانی که اکانتتون رو بسازید ، بنا به تعداد بازیکنان هر ساید در یک فاصله از منطقه خاکستری قرار میگیرید که بقیه بازیکنان اونجا هم مانند شما تازه اکانت رو استارت کردند و مانند شما تحت حمایت هستند و نمیتونید بهشون حمله کنید مگر اینکه خودشون قبل از پایان حمایت اون رو کنسل کرده باشند که مطمئنم کسی که این کار رو انجام میده میتونه از خودش حمایت کنه و شما نمیتونید فارمش کنید.
نکته بعدی در روزهای اول شروع کار هر سرور بزرگترین منبع غارت همه اکانتها واحه ها هستند ، حالا یا این واحه رو خودتون خالی میکنید یا از واحه خالی شده توسط دیگران غارت میزنید که شما بطور کلی اون رو نادیده گرفتید .

فرض میکنیم اون دهکده با پاپ 2 تولید گندم کافی داره که نیروهاتون از گشنگی نمیرن،اما دوست عزیز ممئن باش یه همچین اکانتی 100% تو لیست فارم حداقل یکی دیگه هست و اینطوری میشه که صبح میاین میبینید لشگر رعدتون دیگه وجود نداره !

دلیل ساختن 20 تله بیشتر و 5 تا سرباز پیاده رو هم بفرمائید ممنون میشم

30هزار ؟؟؟؟ آماری از سرورهای فعلی ندارم اما فکر میکنم بهترین و شلوغترین سرور اینجا d3 باشه که 2615 اکانت توش ثبت شده که حدود 500 تاش فعاله !
به روند عدم تولید نیرو و به جای اون ارتقای تولید منابع هم اشاره ای نمیکنم چون کلا قبولش ندارم و از نظر من اشتباهه
این آمار 30 هزار بازیکن فقط مخصوص دژکوب.آی آر بوده و هست و رکوردیه که حتی تو کام هم زده نشده :d الانم تو کام حداکثر سرورا 5 کیلو بازیکن داره.