-
12-05-2014 03:26 PM

نوشته اصلی توسط
ChapDAST
2 تا 900 کی بود یه 500 قربوون شکل ماهت : )) بجا این حرفا تبریکتو بگو بیکار نشین به آقای .. پوریان تبریکتو گفتی ؟؟ او آره یادم نبود آفرین بالا خوندمش شما که فرهنگت متفاوته باید بودنی یوزر پس که الان بدی کلا نیروها از بی گندمی مردن عزیزم این سرور همه جا هستم شما باید یکی به چالش سطل آب یخ دعوتتون کنه من یبار دعوتتون کردم دیگه بستونه بنظرم امیر دعوت کنه بد نیس
استاد جسارتا !
تا آخر سرور جنگ دستتون بوده ! این همرها رو داشتید ؟!
هیچ جا هم نزدید یه گزارش بگیرید ریا نشه احتمالا !
چالش آب یخ که خز شده استاد ! من شما رو به چالش ویو کاتا رو اول بزن همر رو بعدش بزن دعوت میکنم !
همین که هستید برای ما قوت قلبه حضورتون رو بیشتر کنید با تشکر
پ.ن.1. بودن یا نبودن مساله این است !
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-05-2014 03:27 PM

نوشته اصلی توسط
partizan
خوب خوب خوب
یک شب جذاب دژکوبی جا داره اول خسته نباشید بگم به هر دوطرف چه بچه های متای غرب و چه بچه های متای شرق
تبریک و خسته نباشید دوم هم بابت همر خوب شمال غرب که دقیقا مثل سرور c3 که استحکام و جنگ رو برای شمال غرب هم زد این سرور هم خودش رو فدای سایدش کرد
فاز حملات شمال غرب 4 بخش داشت کلا
1- صفر کردن کپ و تروپ جاسوسی کتیبه چشمان عقاب کوچک
که حدودا 500 کیلو هجومی اکانت حاج رضا رو فرستاد به دیار باقی 270 کیلو گرزی و .......
2- خفت پارکینگ اکانتهای شمال شرق 70 کیلو رعد رفت تو دیوار که رعد هاش هم راه نمیتونستن برن بس که قلمبه بودن ! یه 30 کیلو سزار که کلا دیوار شدند
3- چیف نان کپ بست رومن و اختاپوس که اولی چنج کپ شد دومی هم راحت دف کرد
4- زدن چکمه منحصر که این آخری موفقیت آمیز بود البته از این نظر موفقیت آمیز که خواسته پلنر اجرا شد و حالا اینکه این میزان همرهای دیوار شده به زدن این کتیبه میارزید یا خیر رو آینده نشون میده کاملا یه نکته منفی کوچولو هم داره و اینکه برگشت این کتیبه با تلفات کمتر از این مقدار یعنی زدن 4 میلیون دف یه سود مطلق برای متای شرق هست !
فقط اینجا یه سوال ذهن من رو مشغول کرده ! همچین همری که بلند شد لانچ هم که شد چرا 10 کیلو کاتا پشت سرش ویو نشد برای صفر کردن کپ ؟!
چون پلن لو میرفت به همین سادگی با یه ویو اضافه تر تارگت لو میرفت ایشالله دفعات بعدی این کارو انجام میدیم
-
12-05-2014 03:54 PM
اول از همه تیریک میگم به متای غرب که پلن خوبی انجام دادن..90 درصد مطمن بودیم تارگت چکمست ولی بیشتر از این از عهده ما بر نمیومد...(توی 01 هم دفی نرفته بود جهت اطلاع..همری نداره اون اصن)
دوم اینکه از همه بچه های شرق بخاطر اینکه نتونستم از این امانتی بخوبی نگهداری کنم عذر میخوام.
تمام سعیم و کردم از این کتیبه به خوبی استفاده و نگهداری کنم..ولی نشد..بازم شرمنده
--آرمان
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 9 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-05-2014 05:15 PM

نوشته اصلی توسط
life_4_ever
اول از همه تیریک میگم به متای غرب که پلن خوبی انجام دادن..90 درصد مطمن بودیم تارگت چکمست ولی بیشتر از این از عهده ما بر نمیومد...(توی 01 هم دفی نرفته بود جهت اطلاع..همری نداره اون اصن)
دوم اینکه از همه بچه های شرق بخاطر اینکه نتونستم از این امانتی بخوبی نگهداری کنم عذر میخوام.
تمام سعیم و کردم از این کتیبه به خوبی استفاده و نگهداری کنم..ولی نشد..بازم شرمنده
--آرمان
چه عجب یه نفر خدایی اومد بدون جوگیر شدن یه جوابی داد.من اون حرف به بچه ها هم گفتم یه دستی زدم ببینم چه خبر بوده اونجا که شما میگی چیزی نیست.اکی
دوستان درسته در جواب کل کل های بعضی ها ما یه جوابی میدیم اما زیاد جدی نگیرید بازیه ما همه دور هم نشستیم از بازی فقط لذت ببریم و این کل کلها هم جذابیت بیشتر میکنه.یه بار یکی دیوار مشه یه بار نمیشه بازی قشنگیش به همینه.
ما دو روز مرخصی گرفتیم بعد دوباره درخدمتیم.
خدایی اما حیف عکس این دیوار نکشم زیر پست هام
l0l
-
-
12-05-2014 07:43 PM
سلام به همه
اين لينك http://dejkoob.ir/ir/report...03,1070582de5d
ديدم نميدونم چرا ياد ديوار دكتر كينك راند 6 اسپيد افتادم...
از نظر من كه تو اين سرور جديد بازي نكردم و نميدونم سرعت بازي به چه صورتيه و ايا مثل اسپيد قبل يا نه ولي در هر
صورت دفاع كردن چن تا همر ارزش اون كتيبه رو داشته.. البته مهاجم هم حتما به همراي سايد خودشم توجه داشته...
پ ن : دژکوب بدون علي پاتر هيچ معنا و لذتي نداره 
پ ن : مجيد والكر كجايي پسر
اميد چانچو
ویرایش توسط ChaNcho : 12-06-2014 در ساعت 12:38 PM
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-05-2014 08:07 PM

نوشته اصلی توسط
ChaNcho
سلام به همه
اين لينك
http://dejkoob.ir/ir/report...03,1070582de5d ديدم نميدونم چرا ياد ديوار دكتر كينك راند 6 اسپيد افتادم...
از نظر من كه تو اين سرور جديد بازي نكردم و نميدونم سرعت بازي به چه صورتيه و ايا مثل اسپيد قبل يا نه ولي در هر صورت دفاع
كردن چن تا همر ارزش اون كتيبه رو داشته.. البته مهاجم هم حتما به همراي سايد خودشم توجه داشته...
ب ن : دژکوب بدون علي باتر هيچ معنا و لذتي نداره
ب ن : مجيد والكر كجايي پسر
اميد چانچو
به به سلام اقا امید چانچو
خوبی دادا؟
محض اطلاع فقط بگم که سرور همه چیش همون سه ایکس هست ولی تولید منابع 10 ایکسه
البته اینم بگم که این سرور تقریبا میشه گفت نسبت به سرورایی که تا بحال این سایت داشته یه نمه بهتر و حرفه ای تر بوده تا به اینجا (من منظورم از لحاظ تروپ و دفی که تابحال رو شده دارم میگم فقط)
برای مثال این لینک بیگ همر سرور قبلی هست http://www.dejkoob.ir/ir/report/1070611c33e
اگه دقت کنی پوینت حمله 104میل هست
اما لینک مهدی عزیزمون که امروز داد 90 میل بود که هنوز تقریبا سه هفته تا ازادی نقشه هنوز مونده و تا اتمام بازی حالا حالا ها هستیم دور هم
پ.ن:امید هیچ سروری بازی میکنی یا نه؟
-
12-05-2014 08:22 PM

نوشته اصلی توسط
S.Y
به به سلام اقا امید چانچو
خوبی دادا؟
محض اطلاع فقط بگم که سرور همه چیش همون سه ایکس هست ولی تولید منابع 10 ایکسه
البته اینم بگم که این سرور تقریبا میشه گفت نسبت به سرورایی که تا بحال این سایت داشته یه نمه بهتر و حرفه ای تر بوده تا به اینجا (من منظورم از لحاظ تروپ و دفی که تابحال رو شده دارم میگم فقط)
برای مثال این لینک بیگ همر سرور قبلی هست
http://www.dejkoob.ir/ir/report/1070611c33e
اگه دقت کنی پوینت حمله 104میل هست
اما لینک مهدی عزیزمون که امروز داد 90 میل بود که هنوز تقریبا سه هفته تا ازادی نقشه هنوز مونده و تا اتمام بازی حالا حالا ها هستیم دور هم
پ.ن:امید هیچ سروری بازی میکنی یا نه؟
اینجا همه چیش 10 ایکس فقط سرعت حرکت لشگریان 3 ایکس عزیز
-
-
12-05-2014 08:26 PM

نوشته اصلی توسط
pOtEntAtE
خب یکی میگفت دیوار داریم یکی میگفت پطروس میخوایم انگشت کنه تو این دیوار.اینم انگشت پطروس تو دیوار ج ش.
تبریک به متا غرب بابت این پلن و خسته نباشید به همه دوستانی که دیروز مارو همراهی کردن
بعضی ها هم که چنج کپ کردن.لول
http://dejkoob.ir/ir/report...39,1070525938a
سلام به همه
منم به مهدی عزیز و بقیه بچه های غرب تبریک میگم بابت این پلن زیباشون
میدونم که میخواستی گندمخور آزاد کنی مهدی کاکو
محمد
ویرایش توسط hakhamaneshi : 12-08-2014 در ساعت 03:05 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
12-05-2014 08:27 PM

نوشته اصلی توسط
DumeniC
اینجا همه چیش 10 ایکس فقط سرعت حرکت لشگریان 3 ایکس عزیز
یعنی رسما ر..دم با این اطلاعات دادنم!
ناموسا مردم از خنده از کارا خودم.
-
12-05-2014 08:35 PM
سلام و درود
آقا ما یه شب با رفقا بساط فسق و فجور داشتیما!
ببین چه خبر شد یوهو!!! :دی
تبریک به شمال غرب بابت پلن خوبشون. من رو یاد مرحوم علی اصغر انداخت! اما در کل دارندگی و برازندگی! دل و جیگرش رو داشتید بیگ همراتون رو رو کردید! بایدم نتیجه میگرفتید دیگه! تبریک! 
مبارک است انشالله!
الان NW مونده و یه عالمه تارگت و یه کوچولو دف! :دی
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن