-

نوشته اصلی توسط
Hadi
1 x اثر هنری 1 111111
بدون شرح :O

کتاب دانش 15کی میزنن اثر که دیگه... :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
با سلام
دوستان کی زده Hanibal رو ترکونده لطفا لینک هارو بدین
ببینیم واندرلند و لوسیفر چیکار کردن یهوویی

راس میگه لینکی چیزی :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
با سلام
دوستان کی زده Hanibal رو ترکونده لطفا لینک هارو بدین
ببینیم واندرلند و لوسیفر چیکار کردن یهوویی

والا تو پروفایل هانیبال یه لیستی از تلفات اکانتها هست ولی خبری از لینک نیست.نامه زدم خواستم بیان فروم لینک بگذارند باید ببینیم میان لینک بگذارند یا نه
ولی با توجه به اینکه و قسمت بیگ همر های لند شده هنوز اکانت Kral رنک 1 رو داره و اتکی که از اکانت کرال لند شد اون زمان فقط 6 کیلو گرزی و یه قهرمان خالی بوده ظاهرا کلینر لانچ شده رو هانیبال اتک پوینت کمتری از 6 کیلو گرزی داشته!
یعنی اتکها به خاطر همون دهکده تو ج.ش هست که قبلا بحث شد در موردش؟با هماهنگی بوده یا بدون هماهنگی؟خوشحال میشیم دوستان مهاجم و مدافع یه توضیحی بدن در موردش
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Hadi
درود بر عارف گومبا گومبا :ایکس
آقا ما رو هم راه میدین سرور ؟
یکی یه اکانت خوب بسازه با گلد بده من

بیام پاپ بازی کنم بعدش چیف کنید :دی
به به ببین کی اینجاست :دی
بیا هادی جون پیش خودمون ما تازه 2 هفته از استارت اکانتمون میگذره
قول میدم یه ده یه ساید دیگه بزنیم اونجا یه دیوار بگذاریم قبله کتیبه ها یه ساید ناک اوت شه.یادته که؟
))))
زاوش
پ.ن:آقا Gb GS چیه دیگه؟؟ از اونا که دارین برا ما هم میسازین؟؟ :دی
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
کسی نمیتونه دور بزنه! من میگم
زدن یا نزدن، مسئله این است! چرا زده به نظرت؟ به نظر من چون خورده!!
هادی الان در حال برگزاری جلسه ای مشترک با امپراطور ناتارهاست با ببینه اگه بزارن یه دور بره اول تو ناتار باشه، بعد یه دستی به همه سایدها بکشه :ه ولی آخرشم میاد پیش خودمون، من بهش ایمان دارم
والا فیک؟! معلوم نمیکنه! میشه زد
- - - Updated - - -
صحبتش نیست توی دور زدن، البته کلا صحبتش نیست فقط سوژه برای خنده شده
هادی کدوم اکانت لاگین کردی؟مهم نیست کدوم سایدی بیا ج.غ پیش خودمون
پ.ن:میفروشمشاااا نمیخوایش؟ بهش بگم میاد برات میسازه ،فقط اراده کن:دی
-

نوشته اصلی توسط
EhSaN
دقیقا کجاشه نکته ها ؟ :|
-

نوشته اصلی توسط
Ehsan WondeR
کتاب دانش 15کی میزنن اثر که دیگه... :دی
همش تقصیره این عارف و اک الیسا هست میدونم :| پیشنهاد میکنم سریع این افراد رو به اشد مجازات برسونید .

نوشته اصلی توسط
Osiris
به به ببین کی اینجاست :دی
بیا هادی جون پیش خودمون ما تازه 2 هفته از استارت اکانتمون میگذره
قول میدم یه ده یه ساید دیگه بزنیم اونجا یه دیوار بگذاریم قبله کتیبه ها یه ساید ناک اوت شه.یادته که؟

))))
زاوش
پ.ن:آقا Gb GS چیه دیگه؟؟ از اونا که دارین برا ما هم میسازین؟؟ :دی
:دی
سلام
یادمه که اگه 100 تا فقط 100 دیوار شکن , دیوار زن , بمب دیوار ترکون و ... داشتن ما شده بودیم این
البته رویت شده هنوزم کسی علاقه ی به دژکوب نداره :دی

نوشته اصلی توسط
hercull
صحبتش نیست توی دور زدن، البته کلا صحبتش نیست فقط سوژه برای خنده شده
هادی کدوم اکانت لاگین کردی؟مهم نیست کدوم سایدی بیا ج.غ پیش خودمون
پ.ن:میفروشمشاااا نمیخوایش؟ بهش بگم میاد برات میسازه ،فقط اراده کن:دی
من همه جا هستم , ایپی بدم بدین به مولتی بن کنه؟ :دی
در حال حاضر بازی نمیکنم فقط به دوستان عزیزم سر میزنم. (در حال ترک اعتیاد هستم ایکس
)
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
دقیقا کجاشه نکته ها ؟ :|
خوب به عنوان مثال اینکه مشخصا اکانت بیس غارتگری داره با توجه به احداث دهکده ها تو 3 منطقه متفاوت و انتخاب محل ورود تازه واردین برای افزایش غارت اکانت
داشتن 3 تا 15 کراپی 150% تو این مناطق با جمعیت بالای 600 که به نظر میاد توشون Gb Gs ساخته شده قاعدتا.البته یکی از کراپرها پاپش 295 هست ولی نکته عجیبتر اینه که پایتخت هنوز دهکده دیفالت هست!!
میزان پیشرفت غارت تو هفته های متوالی نشون دهنده اینه که اکانت در حال زمینه سازی ساخت همر حداقل تو 3 دهکده هست
به شخصه از این مدل اکانتها رو بیشتر تو اسپید دیده بودم(البته نه با 3 تا 15 کراپی 150%) معمولا این سبک بازی تو سرورهای طولانی نرمال جواب نمیده (از نظر من البته) با اینکه بودند اکانتهای ریدر این جوری که تا آخر سرور هم دووم اوردن و حتی علاوه بر همر های جنگی زیادی که برای سایدشون تو مید گیم رو کردن تونستن یه همر واندرکوبم بسازند گذشت زمان شزایط اکانتهایی که دارند به این سبک بازی میکنند که البته تعدادشونم کم نیست تو این سرور رو مشخص میکنه
پ.ن1:امیدوارم کسی از غارتگرهای عزیز برداشت بدی نکنه از این پست به هیچ عنوان قصدم زیر سوال بردن سبک بازی این ذوستان نیست
پ.ن2:عارف داری کمکار میشیا!مگه جلسه نداشتین دیشب؟! پس چی شد.منتظر پست معرفی بچه های تیم لیدرشیپ جنوب غرب هستیما
پ.ن3:ضمن نامه نگاری با اکانت هانیبال ظاهرا برای ریپورت گزارش ها تو سایت دژکوب ریپورت مشکل دارند.تو این سرور ها از سایت دیگه ای استفاده میشه برای تبدیل؟یا همون سایت قبلی ؟
-
-

نوشته اصلی توسط
Osiris
خوب به عنوان مثال اینکه مشخصا اکانت بیس غارتگری داره با توجه به احداث دهکده ها تو 3 منطقه متفاوت و انتخاب محل ورود تازه واردین برای افزایش غارت اکانت
داشتن 3 تا 15 کراپی 150% تو این مناطق با جمعیت بالای 600 که به نظر میاد توشون Gb Gs ساخته شده قاعدتا.البته یکی از کراپرها پاپش 295 هست ولی نکته عجیبتر اینه که پایتخت هنوز دهکده دیفالت هست!!
میزان پیشرفت غارت تو هفته های متوالی نشون دهنده اینه که اکانت در حال زمینه سازی ساخت همر حداقل تو 3 دهکده هست
به شخصه از این مدل اکانتها رو بیشتر تو اسپید دیده بودم(البته نه با 3 تا 15 کراپی 150%) معمولا این سبک بازی تو سرورهای طولانی نرمال جواب نمیده (از نظر من البته) با اینکه بودند اکانتهای ریدر این جوری که تا آخر سرور هم دووم اوردن و حتی علاوه بر همر های جنگی زیادی که برای سایدشون تو مید گیم رو کردن تونستن یه همر واندرکوبم بسازند گذشت زمان شزایط اکانتهایی که دارند به این سبک بازی میکنند که البته تعدادشونم کم نیست تو این سرور رو مشخص میکنه
پ.ن1:امیدوارم کسی از غارتگرهای عزیز برداشت بدی نکنه از این پست به هیچ عنوان قصدم زیر سوال بردن سبک بازی این ذوستان نیست
پ.ن2:عارف داری کمکار میشیا!مگه جلسه نداشتین دیشب؟! پس چی شد.منتظر پست معرفی بچه های تیم لیدرشیپ جنوب غرب هستیما
پ.ن3:ضمن نامه نگاری با اکانت هانیبال ظاهرا برای ریپورت گزارش ها تو سایت دژکوب ریپورت مشکل دارند.تو این سرور ها از سایت دیگه ای استفاده میشه برای تبدیل؟یا همون سایت قبلی ؟
GB/GS تو دهی که قراره کپ شه ساخته میشه و وقتی به حدی که خودمون میدونیم رسید کپ عوض میشه و GB/GS تخریب میشه. 2 تا ده دیگه هم همر جنگی ان . که تو نان کپ ها هستن
دیر عوض کردن کپ جدیدا تو .com هم مد شده. و یجور تاکتیک به حساب میاد.
2تا 150% و بقیه دها فیدر.
ویرایش توسط bardia_f7 : 12-04-2014 در ساعت 02:16 AM
ٌW.L
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
GB/GS تو دهی که قراره کپ شه ساخته میشه و وقتی به حدی که خودمون میدونیم رسید کپ عوض میشه و GB/GS تخریب میشه. 2 تا ده دیگه هم همر جنگی ان . که تو نان کپ هستن
3 تا 150% و بقیه دها فیدر.
والا داداشی اینی که میگیو من بیشتر تو اسپید ها دیدم تو سرور نرمال ندیدم. آخه تو این تایم از سرور که خیلی از اکانتها رو کراپ 15 هستند به نظرت ارزش داره اینکار؟که مثلا برای اینکه تو میدگیم همر سنگین تری داشته باشید این قدر هزینه و عقب افتادن از تولیدات کپ؟البته ممکنه کلا برنامه رو همر اند گیم از روی کپ باشه که به نظر من پتانسیل اکانت شما بیشتر از این حرفاست
ولی به هر حال ایده جالبیه.امیدوارم تیمون تو این سرور موفق باشه
-
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
GB/GS تو دهی که قراره کپ شه ساخته میشه و وقتی به حدی که خودمون میدونیم رسید کپ عوض میشه و GB/GS تخریب میشه. 2 تا ده دیگه هم همر جنگی ان . که تو نان کپ ها هستن
سلام
تبریک به خاطر رنک 1 تا اینجا
اگه وقت دارید برای بالابردن سطح آموزش و کیفیت فروم میشه عددی و ریاضی این تاکتیکنونو توجیه کنید
ممنون
دژکوب ، هزاران دوست / هزاران تجربه
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
سلام بردیا جان خسته باشی
این تاکتیکی که شما میگین تو اسپید خوب جواب میده ولی نرمال به نظر من درست برعکس این موضوع هست چون اوایل سرور gb gs تو کپ یکم با صرفه نیست ولی اگه بتونی همر کپ بکشی و از جنگ آموز کوچیکم استفاده کنی میتونی تو آخر بازی کپ رو عوض کنی و سربازخونه و اصطبل بزرگ رو بسازی تو اینحالات اگر غارت بالای داشته باشی به احتساب جنگ آموز تولید نیروهات4برابر بیشتر از قبل کتیبه هاست و میتونی آخر سرور یه همر واندر کوب اما نه در حد رکورد رو به واندر بزنی
و در مورد همر جنگی که میگین 2تا ده دیگه همر جنگی هستن این بستگی به استراتژی بازیکن داره که در چه نقاطی ده بزنه و بتونی با استفاده از غارتش همر جنگی بکشه و این کار زیاد برای اکانت توتن با صرفه هست تا بقیه .
نمیدونم منظور رو رسوندم یا نه
پ.ن -به قول دوستانی که وارد گود نشد هنوز باشد که شما شاد باشید و ما رستگار
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست