نقل قول نوشته اصلی توسط ArTaM نمایش پست ها
تبریک به ساید شمال غرب
همونطور که قبل آزادسازی گفتم بهترین نتیجه رو تو جمع کردن کتیبه های ساید خودش داشت زدن کتیبه احمق منحصرم با تلفات 1 همر کپ عالی بود اونم با توجه به فیکای ناقصی که زده شده بود و کار دف کورد ج.غ خیلی راحت بود واسه تشخیص اتک ها

علیرضا جان این حرفی که شما میزنی عذر بدتر از گناهه :|
شما رو گذاشتن دفکورد ساید با افتخارم رو پروفایل اتحادا اسمتونو زدن بعد شما میای میگی من با دوستام نپ بستم میتونستم دهکدشو بپرونم ولی سر رفاقت نزدم مهمترین کتیبه منحصر سایدمونو دو دستی تقدیم کردم رفت؟
سر رفاقت نزدین شما که تشخیص داده بودین چرا دف نکردین؟چرا دف اکانتی که قرار بود منحصر بزنه قبل زدن کتیبه رو اکانت نبود؟

http://dejkoob.ir/ir/report/1069340153d
از اکانت شما روی اکانت شمال غرب همر دیوار شده بعد دف اکانت کلانتر جنوب غرب پریده؟چطوری میشه؟
تو این تایم همر جنگی دیوار کردین گندوم خور آزاد بشه؟بعد با اون گندم میخواین چیکار کنین؟
عزیز من اون همرو میدادی به یه لانچر باهاش 4تا کتیبه میزد با حداقل جلو زن میشد گندوم خور شماام آزاد میشد!!!
جنوب غرب چیزی که زیاد داره پتانسیل چیزی که نداره برنامه ریزی
یک چیری که زیاده همره!!!
دوم این که دقیقا اتک اول رو حتی به اکانت siniyorگفتم ریله!اتک دوم دیدم تبر داده دست قهرمان گفتم بله یه همر cleaner زد و همر دوم برا جمع کردنه!به احسان شانیز گفتم جابه جا کن!!کوتاهی از پلیر اکانت بود!!ک 10مین مونده به اتک به من میگه جابه جا کن!من از قبل گفته بودم جا به جا شه!!ولی متاسفانه کوتاهی کرد!!!
یه چیز دیگه هست نپ دو تا اکانت باهم!زودتر از اینا میتونستن رو من همر بلند کنن و منم زودتر از اونا شاید میتونستم بلند کنم ولی با اکانت artemisوsiniyorقرار بر این شد بر روی هم همر بلند نکنیم!
1میل دف روش بود که اکانتsiniyor زد دفاع رو تایم پایین اکانت siniyorزیر 2ساعت کار مارو یکم سخت کرد!!!و دف هایی ک جاهای دیگه هم برای ثابت داده بودیم دف رو کار رو سخت کرد یکم!!!و این که واقعا خود جنوب غرب و پلیر اکانت K A L A N T A Rمیدونن ک اینجا کوتاهی پلیر بود!من گفته بودم جابه جا کنن!!