نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
الانم دقیقا همینطوره اکانت ها توسط مولتی هانتر بررسی می شوند علاوه بر اون یه سری محدودیت هایی اعمال شده که کسی با ثبت نام نتونه فورا آبادی خالی کنه.
اما بقیه مسائل فیزیک رو نمیشه پیاده کرد! گفتنش آسونه اما تو اجرا نمیشه به این راحتی که شما میگید مولتی اکانت رو از روی رفتار تشخیص داد.
همونطور که قبلا گفتم یه نگاه به این نامه از ساپورت دات کام بندازید. زمانی که حتی فارم بودن جرم نیست دیگه چه حرکتی از بازیکن می تونه باعث مسدودیتش به جرم مولتی باشه غیر از IP؟

در مورد زمان بندی محدودیت ها هم دقیقا به همین نحو هست که گفتید در ابتدا محدودیت ها بیشتره و پله پله تا انتهای سرور دست لیدر ها باز تر میشه.
خب از این پیام ها میشه چیزای زیادی فهمید
نظر من اینه کلا این سرور ها رو با دات کام مقایسه نکنیم در هر شرایط اونا جلو ترن
چه بسا بهتر نیست برا سرور های خودمون قانون مجزا از دژکوب دات کام داشته باشیم

دات کام تا الانش 1 دونه سرور هم بالای 5 ندیده ما اینجا حداقل هفته ای دو سه تا داریم
مطمئنا قانون هاش باید متفاوت باشه

یه قوانینی خودتون ترتیب بدید توش مشخص بشه کی به کیه
من پلیر وقتی مراجعه میکنم به قوانین همون قوانین دات کام رو میبینم و هیچ کدوم اجرا نمیشن
چون سرور ها متفاوته همه چیزشون
حتی رفتار مولتی هانتر ها تصمیماتشون رفتار ادمین ها

ببینید هیچ وقت نمیشه یا یه مولتی هانتر تو دات کام گپ زد خوشبختانه تو این سرور ها هم ادمین ها هم مولتی هانتر ها خوش برخوردن و تا خود صبح بخوای باهات هم نشین میشن و بدون حرف نا مربوطی جواب میدن
پس تفاوتی بین این پلیر ها با دات کامی ها هست
تو پلیر ها هم تفاوت هست الان سرور های جدیدشون کلا متفاوته حتی محل قرار گیری واندر هاشون

به نظرم ادمین محترم بشینن نسبت به خواسته های پلیر یه قوانینی بنویسن
یک به یک یه قوانینی باشه وقتی من میخونم میدونم دیگه مولتی اکانت ممنوعه ولی این تبصره ها رو هم داره وقتی من گزارش میکنم الان ادعام اینه که باید 100 درصد طرف بن بشه چرا چون قانون نوشته حتی ورود به اکانت شخص دیگر ممنوعه یعنی آیپی بخوری ممنوعه ننوشته لیدر بیا سرک بزن غارت بزن نیرو بساز

الان این که امید جان میگه لیدر ها حق دارن خب اشتباه هست

من میتونم الان یه سرور که شروع میشه 20 تا مولتی بزنم همشون رو بیارم تو اتحاد خودم
اگه نشد

الان هستن پلیر هایی که کافی نت دارن
حداقل یه 10 تا سیستم داشته باشن میشه سرور رو تغییر داد

به هر حال قانون باشه خوبه طبق ای سرور نه دات کام

- - - Updated - - -

یه مورد خیلی مهم که صلاح دونستم اینجا هم مطرح کنم
از استادید و بزرگان دژکوب هم میخوام یه نظر بدن
ادمین های محترم هم به این توجه کنن خوب میشه

خب یه مورد در مورد واندر ها هست
الان نزدیک 1000 و خورده ای سرور تو سرور های خارجی هست سر جمع کل کشور های خارجی
تو هیچ کدوم هفته اولش نمیان واندر رو صفر کنن و چیفش کنن

من میگم یا محل واندر ها مشخص نشه عین زمان ورژن 3.6 یا عین کتیبه ها یه زمان مشخصی آزاد بشن و محلشون هم نامعلوم باشه

یا اگه هستن جاشون هم همینطور میخواد بمونه
بهتر نیست تا یه زمان مشخصی تو حمایت بمونن ؟
جذابیت بازی 2 برابر میشه

الان هفته اول نشده طرف ناتار رو درجا میگیره ارث پدریشون هست انگار کار ندارم کی میگیره کی نمیتونه

ولی هفته اول دیگه گرفتن واندر خیلی بده
سرور های پر سرعت هم اینجور باشه خوبه رندم باشه محلشون و مشخص نباشه
روز اول میشه سرور 500 ایکس 200 نفر دور واندر ده میزنن درجا میگیرن روز اول
به نظرم هر کی بازی هم بلد نباشه میتونه بگیره این واندر رو

زمان های قدیم اینجور نبود
5-6 نفر جلو میزدن که واندر نیرو هاش صفر شه بعدش یکی میرفت چیفش میکرد که مشخص بود کیه
الان یه نفری هم صفرش میکنه هم چیفش میکنه جالبه بالا هم تنها میکشه :دی

به نظرم بهتره یکم به طرف پیشرفت بریم جدی شدن بازی بریم بهتره