نقل قول نوشته اصلی توسط Xyster نمایش پست ها
loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
chand ta servere darin az bacheha ma kotak mikhori n ???
1kish b3
in server omadin kare bacheha maro0o bokonin ke multi bekharin ke ..................
are ma kam avordim shoma har ro0oz plyerato0on kam mishe
lollll
are kash maham planer dashtim vase 1 katibe 5 ta hamer mikard to0o divar
plane ali asghari hamine dige ma mese shoma pro nistim
pro bodaneto0on kar dasteto0on dade hame servera bayad hazf konin =))))))))))))))
نقل قول نوشته اصلی توسط PiChPiChI نمایش پست ها
من تو این چند تا پستی که از شما دیدم چند تا چیز دستگیرم شد :
تو ساید شما هر کی اکانتش بخوره یا سوتی بده چند روز بوده که رو اکانت نبوده الان تازه اومده! دی
شما کلا بنیانگذار دژکوب در ایران هستی همه شاگرد شما بودن و هیچکس رو هم قبول نداری
یکی از بزرگترین افتخاراتت تو زندگی اینه که فحش زیاد بلدی حالا خودت که اختراع نکردی که یه جاشنیدی که یاد گرفتی !بماند
دلبندم نه به بازیت کار دارم نه به سابقت ، تو این فروم خیلی ها میان پست میزارن خیلی ها هم رقیب ما هستن تو بازی اما اینو فهمیدن که این یه بازیه هر کاریش کنی هر چقدر هم جدیش بگیری بازم یه بازیه و وقتی پست میزارن آدم لذت میبره از ادبیات محترمانشون . نمونش سهیل پرزدینت
آدم به خاطر یه بازی ، این مدلی شخصیت خودش رو زیر سوال نمیبره
حالا شما بیا چهار تا تیکه هم بار من کن و فکر کن خیلی باحالی

خلاصه آره بوی سوزش تا این جا ها میاد اشکال نداره شما خفن ما حذف کن رووت میشه از b3 بحرفی ؟؟؟ همونی که باج دادید بازی نکنیم دیگه ؟ : ))) اکانت منم خریدید دیگه همرو خریدید راستی با کی در گیر شدید از آخر ؟؟ اصلا پایانی داشت ؟؟؟ چرا آخر این همه تحقیر رو متقبل میشید عیب نداره تو این سایت شاید به جایی برسید اما باور بفرمایید با اکانت خریدن و جاسوس بازی به کسی نگفتن پلیر : ))))) /.

پ.ن : من دیگه حرفی نداریم شما جواب بدید خالی شید بگید بگید : )))