-

نوشته اصلی توسط
lordmajid
سلام داداشم
ایشاال... که همیشه نتت وصل باشه چون احساس میکنم یکم از اینکه نتونستی توی بحث ها شرکت کنی ناراحتی

اگه حرف سرور 5 شد داداش
چون الحمدو ال... افتخار همبازی بودن با دوستان ساید شما رو از اون موقع پیدا کردم
بزرگانی که الان بعضیاشون برا تفریح اومدن و پیدا کردن رفقای قدیم مثل خودم و تداعی کردن خاطرات گذشته
بله منم کاری نکردم ولی شما بفرمایید مگه کسی هم کاری کرد زمانی که ناتارها واندر 100 کردن عزیزم
پس فقط یه سری خاطرات میمونه مثل دیوار کردن 40 تا همر بروبچ غرب توسط همین اکانت پارتیزان که اونقدر حال داد که هنوز بعضیا مختصات کراپشو بعد 5 سال حفظن
و صفر کردن واندر 99 همین حمید ساوایر که شما گفتی توسط داش حسن tnt
پس این بازی غیر یه چنتا اسم و اگه مونده باشه دوستانی مثل شما که احیانآ فراموشت کردن و چنتا لینک حمله و دفاع چیز دیگه ای نیست داداش که آدم دلش بش خوش باشه
پس اگه حرفهای قدیم بعضی وقتها میاد وسط برا این نیست که کسی بگه چی بوده و چیکار کرده برا اینکه دوستان یادشون بیاد که قدیما رفاقتها ماندگارتر بود .
حالا که آروم تر شدی بزار با این دستمال عرقا تو پاک کنم که عرق خشک نشی داداشم آخه ما همین یه مجیدآقا رو بیشتر نداریم که

سلام عزیز دل برادر
حسین تی ان تی گفتی
از همینجا سلام میرسونم بهش و جاش همیشه خالی هست
واقعیتش از اول بازی تا آخر بازی از ساویر حمید خوشم نمیومد آخرش هم خائن از آب در اومد
اما این وسط مسعود جمجماز همینجا سلام میرسونم بهش و اگه یه روز تو دژکوب آفتابی شدی حتما بگو باهات تو یه ساید باشم
تو سرور 5 خیلی از حقایق ناگفته موند واقعا کسانی که از نزدیک با مسعود نشست و برخواست داشتن هیچ وقت حرفایی که تو سرور گفته می شد رو نمیتونستن باور کنن
به نظرم خیلی چیزا همیشه ناگفته میمونن
پارتیزان بازیکن خوبی بود ولی کار خاصی نتونست بکنه مثل پرویز ِDIANA که کاتا شد
بازیکن زیاده
جا داره یکی از بازیکنای شمال غرب که جانباز شیمیایی هم بود سلام عرض کنم نادر عزیز که نمیدونم بازی میکنه یا نه امیدوارم در سلامت کامل باشه
شهاب عزیز که واقعا از خودش و جیبش مایه میزاشت حتی اکانت ما رو 500 تمن خرید :دی ولی دوباره روش بازی کردیم
هر چی بازیکن زیاده اسم بخواهیم ببریم واقعا زیادن و فراموش نمی شن از نظر اخلاقی بازیشون خیلی وقته فراموش شده
رفاقت های قدیم همونجا موندن اینو قبول کن
تو این زمونه رفاقت ها کم پیدا میشه
ولی شما کلا در مورد جنگ و این چیزا در سرور 5 صحبت کردید :دی
ولی آخر بازی ناتار 100 کرد ولی شمال غرب با ساویر حمید شمال شرقی برنده شد
به هر حال
زند هباد 
من هر سروری بودم برا ساید تلاش زیادی میکنم در هر شرایط
ما ه یدونه بیشتر مجید نداریم
جیگرتو بخورم خام خام
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن