-

نوشته اصلی توسط
king
سلام
نمیشه منکرش شد ک بهترین نژاد رومن هستش...داخل پاپ بازی رو دس نداره ب ویژه اگر گولد استفاده کنین!!!
همین سرور 20 دیدم ک ی رومن با 4000 سزار و 10000 شمشیر زن 40000 نیزه دار توتن رو ترکوند قهرمان سطح 36 هم مرد!!!:d
واسه زدن واندر ک رو دس نداره مدافعین بسیار خوب...از جمله برتری هاش داشتن شوالیه هستش ک واسه غارت یکی از بهترین هاست!!!
اگه فقط یک بار با رومن بازی کنین و شگرد بازی کردنش بیاد دستتون میتونید سرور رو زیر و رو کنید!!!
توتن از نظر من واسه تازه واردا بهتره آخه نیروهاش ارزونه و غارتش اول بازی راحت تره پس کمتر ب پلیر فشار میاد!
اما باید مراقب سواره نظام ها بود ک مثل مورچه زیر پا لهشون میکنه!
رومن بهترین نژاد هست؟ چند تا دلیل قانع کننده بیارید لطفا"
پاپ بازی ؟ خوب دیگه ورژن 3.6 به پایین نیست که بگیم اره پاپ باز خوبیه نژاد رومن ! ورژن 4 هر کی گلد داشته باشه چه رومن چه گول چه توتن میره بالا ....
شما میشه به ما یه گزارش بدی ببینیم چطوری 4کی سزار با 10 کی شمشیرزن , 40 کی نیزدار رو ترکونده و این حمله واقعا" ارزش داشته؟
با محاسباتی که من میکنم ترکونده باشه هم از همر حداکثر 2کی شمشیر زن و 1 کی سزار میمونه ! حالا بدون اینکه منجنیق و دژ کوب و دیوار و قصر یا اقامتگاه رو حساب کنیم ! !!!! شما یه گزارش به ما نشون بده ببینیم ارزش داره این حمله یا نه !

نوشته اصلی توسط
mr.3x
با بعضی از گفته هاتون موافقم اما بعضیهاشون هم نه
نژاد رومن نژاد خوبیه البته همونطور ک فرمودید اگه گلد خوب خرج کنی میتونی ی همر توپ بکشی بیرون و واقعا میترکونه اما چیزی ک هست اینه ک اگه دیوار شدی بازسازی به مراتب خیلی سختراز توتن هستش ک یکی از ویژگیهای فوق العاده توتنها هست از همین رو من فکر میکنم نژاد توتن با توجه ب این ویژگی ک عرض کردم و چیزی ک شما گفتید بهترین نژاد هست
کاملا" موافق نژاد توتن بهترین نژاد سرور هستش , یه دلیلش اینه این بازی مال آلمانی ها هستش و توتن ها در زمان قدیم نژاد همون آلمانی ها بودن پس باید نژاد خودشون رو قوی تر نشون بدن.

نوشته اصلی توسط
king
داداش مهم دیوار کردن همر رومنه!!!!
کار ساده ای نیست!
اگه کتیبه جنگ آموز منحصر بیفته دست رومن بهتره توتن ها سرور بذارن رو حذف!!!!
دیوار کردن رومن سخت تر از توتن هستش؟ بزار یه محاسبه کنیم برای 1 ماه :
تو یک ماه نزاد توتن در حالت ایده عال میتونه:
برای گرزدار : کلیک کنید
که مجموع حمله برابر است با: ۶٬۹۶۰٬۰۳۴
و مجموع منابع مصرفی برایس ساخت برابر است با :۹۰٬۳۹۱٬۷۲۱
برای تبر زن: کلیک کنید
مجموع قدرت حمله برابر است با :۶٬۴۷۷٬۱۹۹
منابع مصرفی برابر است با: ۹۶٬۳۲۱٬۵۶۷
تو یک ماه نژاد رومن در حالت ایده عال میتونه:
برای شوالیه سزار : کلیک کنید
قدرت حمله : ۶٬۵۳۲٬۸۲۶
منابع: ۱۱۲٬۴۰۱٬۳۴۱
برای شوالیه: کلیک کنید
قدرت حمله: ۶٬۱۳۵٬۲۶۸
منابع: ۱۰۲٬۳۷۳٬۴۴۶
با کمی دقت و با محاسبه میشه فهمید که نژاد توتن خیلی عالی تر هستش هم مقدار مصرفی منابع کم هست هم در حالت گرزدار قدرت هجومی بیشتر است , اینم باید در نظر گرفت که قدرت دژکوب توتن از همه ی نزاد ها بیشتر هستش که واقعا" باعث میشه همر توتن یه سوپر همر واقعی بشه در حالت تبر زن هم درسته مقدار هجومی تقریبا" 55هزار تا کمتر هست ولی مقدار منبع مصرفیش کمتر هستش.
حالا یه شبیه سازی کنیم :
توتن در حال حمله به گول با همر تبری:
کلیک کنید
توتن در حال حمله به گول با همر گرزدار
کلیک کنید
حالا رومن در حال حمله به گول با همر شمشیرزن و سزار:
کلیک کنید
خوب نتیجه چی میشه؟
تلفات توتن تبری: 75.6% تلفات گول:100%
تلفات توتن گرزی: 69.6% تلفات گول 100%
تلفات رومن : 86.6% تلفات گول 100%

نوشته اصلی توسط
mr.3x
اره خوب درسته دیوار کردنش سخته اما اینم باید بدونیم ک خیلی سختر از توتن میشه همر کشید بیرون دیگه, و اگرم دیوار شد اکانت مدت زیادی نسبت به توتنی ک دیوار شده افه و فقط پاپ داره فکر اینجاشم باید بکنی (منابع بیشتر- زمان بیشتر-گلد بیشتر) طبیعتا قدرت بیشتر اما باید بصورت کلی در نظر گرفت همه چیزو
قسمت قرمز رنگ مخالفم 
اما حق با شماست ساختن همر در رومن بسیار سخت تر از توتن هستش چون در توتن عین خیالت نیست تلفات میدی اما رومن 1 دونه هم نباید بدی !
امید وارم حرفام قانع کننده بوده باشه
باتشکر از لطف شما
BesT WarrioR™
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 1 پسندیدن, 3 نپسندیدن