نوشته اصلی توسط
LEO
سام عیلک میبینم که باز شلوغ بازی راه اندختین نه عزیزان این ور هیج خبری نیست یه توضیه کچلو میدم که دوستان روشن بشن .....اکانت تک سوار که شخصا خودش دفاع ساز شخصی بنده بود در سرور تو راند 3 و 8 راند 1 به پشنهاد خود من هم آمد این سرور و یه عده پلیر سر کش هم با خودش اورد اگه دوستان یادشون باشه اتحاد تک سوار همون زمان منطقه بندی مال رب جدا شد و با چندتا بچه خورده مثل همی دیجی یه جا جمع شدن که اکانت بیشوتر هم جز اینا بو د من چند بار بهش تذکر دادم ولی گوش نکرد از اونجای که پلیرهای ما میدونن من با کسی شوخی ندارم 80 ساعت بهش فرصت دادم حذف کنه با کل دوستانش در غیر این صورت اتحادشو به ویرانی تبدیل میکردم که زلزله بم پیش لنگ بندازه اونم با شناختی که از من داشت و میدونست این کار رو میکنم حذف کردن این از این ....
حالا در مورد قدرت شمال غرب ما اگه داریم بازی ادامه میدیم فقط برای سرگرمی من پایم شرط ببندم بدونه خدالت هیج اکانتی تنها به 5 اکانت شمال غرب کل سرور رو صاف کنم به زودی شما چیزهای میبیند که تو عمرتون ندید به خدا نه میخوام بلف بزنم نه میخوام بترسونمتون ما همین الانسش گرز بالای 500 ک داریم شزار بالای 150ک داریم پس شما نگران قدرت ما نباشید به وقتش یه سوارخ تو سرور باز میکنیم که نصف پلیر ها ازش بریزن تو یه سرور دیگه
باشد تا رستگار شوید