-

نوشته اصلی توسط
•••3DOT•••
سلام بر همه دوستان عزیز
خوشبختانه من زیاد اهل فروم نیستم و طبق روال همه سرورها بیشتر ترجیح میدم وقتی که قرار هست برای دژکوب بزارم، بیشتر صرف اکانتم و گپ زدن با رفقا از طریق برنامه های صوتی قرار بدم.
باز هم نمی دونم خوشبختانه یا متاسفانه به دلیل این چند روز تعطیلی و سر رفتن حوصله و کف کردن و ... اومدیم ببینیم فروم چه خبره که همین 2-3 صفحه آخر فروم رو که دیدیم، چشمتون روز بد نبینه، پشیمون شدم که چرا اصلا اومدم فروم!!!
حوصله خوندن بیشتر مطالب رو نداشتم و همین 2-3 صفحه آخر برای درک عمق فاجعه کفایت می کنه، هر چند که در تماس های تلفنی که با بعضی از دوستان داشتم، صحبت هایی پیرامون این اوضاع درب و داغون شنیده بودم
لازم دیدم که چند تا نکته رو هم به خودم و هم به بعضی از دوستان گرامی یاد آوری کنم
1. فکر کنم اکثرا فراموش کردیم که برای چی تو این سرور جمع شدیم؟؟؟
"دژکوب بهانه با هم بودن"
دلمون واسه رفیقامون، واسه شب بیداریامون، واسه گپ زدنامون، واسه میتینگامون، واسه همدلی و با هم بودنمون، واسه مافیا بازی کردنامون، واسه کل کلامون، و واسه هزار تا مورد دیگه که همشون به رفاقتمون وصل میشه تنگ شده بود
واسه اینه که برگشتیم . . .
متاسفانه هنوز اکثر دوستان متوجه نشدن که همه این بازی فقط عدده، عددهایی که هیچ جای دنیا به دردمون نمی خوره و با داشتن حتی بزرگ ترین عددها حتی 2 کیلو پیاز هم بهمون نمیدن
من نمیدونم چرا از افتخارات سرور 2 فقط دارید بحث عدد و رقم و کپ و نان کپ و کتیبه می کنید؟؟؟
یعنی تو سرور 2 همه ما یک سال و اندی زمان و وقت و هزینه گذاشتیم که 4 تا عدد به درد نخور به آلبوم افتخاراتمون اضافه بشه؟؟؟
نــــــــــــــــــــــه، چیزی که تو سرور 2 پیدا کردیم رفاقتا بود
متاسفم که هنوز بعضی از رفقا هنوز متوجه این موضوع نشدن و هنوز دنبال عدد و رقم هستن
باشد که رستگار شویم . . .
2. دوست عزیز
منصور جان
جناب Man.j عزیز
من و شما قبلا با هم سر موضوع و اختلافی که بین شما و اکانت shoeib پیش اومده بود با هم صحبت کردیم
از شما بعید هست که هنوز نتونستید حتی بعد از حذف شعیب با این موضوع کنار بیاید و مدام این موضوع رو تو فروم مطرح می کنید
شعیب رفیق ما بود و با تماس من هم به این سرور اومده بود
بحث اکانت شما و اکانت شعیب هم بر سر مشکلی بود که به هر دادگاه عادلی میرفتی، حق رو به شعیب میداد
ما هم صحبتی که از خونه دوست عزیزمون امید با شما انجام دادیم، همین بود که بی خیال این بحث و کشمکش بشید و به شما گفتیم که شما خیالت راحت و قول شرف میدیم که تهدیدی از جانب شعیب برای شما وجود نداشته باشه
اینو هم گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، قشنگ دقت کن، نگفتیم به خاطر این تهدیداتت، گفتیم که اگر شعیب رو بزنی، ما هم می زنیم
همین
وگرنه من با شما نه پدر کشتگی دارم نه خصومتی
پس بهتره این موضوع هم همین جا تموم بشه
3. دوست عزیزم
هادی جان
LEO بزرگوار
خودت میدونی که واسه چی تو این سرور موندم
صرفا به خاطر شخص شما و رفاقتمون
پس یه خواهش کوچیک ازت دارم، یه مقدار از کل کل های بیهوده دست بکش و با دوست و دشمن انقدر تند صحبت نکن
در جریان همه فشارها و زحمت هات بودم، ولی یه کم نرم تر با همه بچه ها برخورد کن
- شرمنده سر همتون رو درد آوردم
- دوستان نگران 200 - 55 هم نباشن، به ناتار میزنم، رو هم سایدی هرگز
- حضور دوست عزیزمون شایان شانگفی رو هم به فال نیک میگیریم و خیر مقدم میگم خدمتشون
- فعلا موقعیت اکانتمون "تو فکر حذف اکانت . . ." هست، باشد که رستگار شویم
M E H D I
Sniper
مشکل یه ذره پیچیده تره مهدی
مشکل من با شعیب چند روز بعدش به دوستی تبدیل شد ،تا جایی که کاتاهاش رو تو ده من پارک میکرد
خیلی راحته برای من ژست بگیرم و بگم بزرگترین همر های سرور مال منه پس فلان چیز حق منه،فلانی رو میزنم ، کسی هیچ کاری نمیتونه بکنه
من آخرش فلانی رو میزنم چون خیلی خودشو میگیره و ......
نه بابا از این خبرام نیست. نه به این راحتی میشه کسی مثل من رو از مپ پاک کرد، نه من اینقدر نوبم که هم اتحادی هامو با همین ده بیست تا نیروی هجومی م بزنم
اما بهم برمیخوره وقتی میشنوم هادی میگه من نذاشتم بزننت وگرنه صافت میکردن تو هم هیچ کاری نمیتانستی بکنی
خودت فکرشو بکن همچین حرفی از لیدر کل سایدت بشنوی
این رسما توهینه
حتی اگه شما توان این کارو داشته باشین شنیدن این جمله ها از این شخص بزرگترین توهینه
آره حرفت درسته برای من هم همون موقع حل شد ،اما بعد اون ماجرا چه خبر داشته باشی چه نه، اینقد بازگو شده و به شکل های مختلف فشار های گوناگون روی ما اومده که رسما ما قرنطینه شدیم
حتی دفاعی که خودمون ساختیم تو یکی از دف سازامون از ده ما بک شده و پسورد اکانت عوض شده!!! کی ؟؟؟ دقیقا موقعی که در به در دنبال دفاعی بودیم واسه دفاع از جنگ کوچیک
خوب این غرض ورزی نیست پس چیه؟!
این قضیه ها نباید اینجا حل بشه. چون نمیتونیم رک حرف بزنیم. اینجا فقط شعار داده میشه و هرکسی میخواد حقانیت خودشو ثابت کنه
من هادی رو دوست دارم . بیشتر از چیزی که فکرشو بکنی.همزبونمه. همشهریمه. با حاله .مشتیه
منم به خاطر امیرو هادی بازی رو ادامه دادم و حذف کردم
اما نمیخواد بفهمه که راه رایزنی با من ،تهدید نیست
نمیخواد بفهمه که به قدرت من باید افتخار کنه و بگه ما تو شمال غرب یه رومن داریم بدون چکمه رنک یک غارتو گرفته
یه رومن داریم که از بزرگترین همر توتنمون 30% بزرگتره
من تهدید تو رو همون روز اول چال کردم ، از این رفتار هادی ناراحتم از این سریالی که تمومش نمیکنه
من راهمو دارم میرم. چه سنگی جلو پام باشه چه نباشه.اما میشد دوستانه این راهو رفت.
Man.j
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن