-

نوشته اصلی توسط
Omid
دقیقا چند سال پیش همینکارو کردیم و یه پلیر مدعی اومد مارو به سخره گرفت و با کلی توهین گفت که ما بازی بلد نیستیم!
بعد ما تصمیم گرفتیم که تمام بررسی ها رو سیستمی کنیم که درگیر این تهمت ها نشیم.
بحث مقابله مولتی اکانتی یه بحث قدیمی هست که چندین بار تو انجمن بررسی شده که درنهایت دو کار میشه کرد :
یک برخورد شدید با مولتی اکانتی که همینطور که الان شما شاکی هستی و گذاشتی روی حذف باعث گلایه اکانت هایی که باهشون برخورد شده میشه و اونا میذارن روی حذف پس عملا ما عملی انجام دادیم که فقط نارضایتی رو از عده ای منتقل کردیم به عده دیگه. شاید بگید عوضش بازی جذاب تر میشه. حالا باز بحث این پیش میاد که اصلا مگه میشه جلوی مولتی اکانتی رو گرفت. همونطور که گفتم ما در گذشته با از روی غارت اکانت ها رو پانیش میزدیم که مشخص شد کار درستی نیست چون اصلا اگه اکانت ها پلیر داشته باشند اینکار تخلف نیست حتی از مولتی هانتر دات کام هم پرسیدیم. اگه یه زحمت بکشید و انجمن رو سرچ بزنید تمسخر اون بازیکن و صحبت های رد و بدل شده هنوز هست. و از طرفی اگه قراره عده ای بالاخره ناراحت باشند و در نهایت هم نشه جلوی مولتی بازی رو گرفت تصمیم عاقلانه اینه که ما انرژی خودمون رو صرف برخورد نکنیم و خودمون با اقداممون باعث نارضایتی نشیم.
روش دوم هم اینه که مولتی اکانتی سیستمی باشه و هر تیمی هر کاری که تیم متخلفش به نظرش میکنه انجام بده یعنی اگه اونا 30 تا کپ رید میرن شما 40 تا برو
فقط ما باید جلوی بات رو بگیریم تا همه اکانت ها بتونن هرکاری که تیم های دیگه میکنن انجام بدن و منوط به استفاده از بات نباشه.
سلام امید جان. من هر سرور .کام دارم پلی میدم سرور قبلم اونجا واندر صد کردم. بسیار سیستم خوبی رو پیاده می کنند در مبارزه با مولتی اکانتی.
اولا که سیستم اتحاد های . کام بسیار دقیق و خوبه. هر پلیری در . کام فقط از اعضای اتحاد و اتحاد های همپیمانش که سه اتحاد کلا میتونه باشه( نه مثل این جا که فک کنم تعدادش بی نهایته!!!) دف می تونه بگیره و با جانشینی بره رو اکانتاشون و در غیر این صورت نه میتونه جانشین کسی باشه نه دف بگیره. و با یه سفارت سطح 3 هم میشه 60 نفر رو اینوایت داد و روز اول تمام اکانتای همپیمان مشخص میشند.
دوم این که اونایی که میرن تو یه اتحاد روی همدیگه محدودیت غارت دارند و نمیتونن از هم غارت کنند. پس شما در . کام هم میتونی با استفاده از ای پی های جدا مولتی اکانت بسازی اما نمیتونی غارتشون کنی.
خب مشکل همر سازی رو چطور حل کردند؟ قانون مورال رو برداشتن و تاپ پیشرفت رو هم و به جای اون تاپ هجوم رو دو قسمتی کردن یکی برا ناتار و حیوون دیگری برای پلیر زدن و دف کشتن. غارت ابادی ها رو هم مبتنی بر حیوون کشی کردن و منابع میاد رو هیرو و رو هر دهی بخواد خرج میشه. پس اکانتایی که مولتی هم ندارن میان چند تا ده میزنن یا با کشاورزی همر میکشن یا با ابادی زدن و انتقال منابع از روی هیرو به ده همر.
شما تو .کام فقط از مولتیت میتونی دف بگیری و با بازار کمی منابع جا به جا کنی تا یه سقفی. حالا اگر کسی مولتیاشو اتحاد نیاره براشون یه اتحاد جدا بزنه اونارو غارت کنه چی؟ مولتی هانتر بررسی میکنه اگر حس کنه اکانتی فقط مولتی هست و برای تغذیه صرف اکانت دیگه ای ساخته شده و فارم عمومی نیست در جا بنش می کنه. من همه اینارو تست کردم در سرور های بین المللی.
در ضمن اونجا غارت اتومات نداره اما لیست فارم بسیار بهینه ای داره. به نظرم شما هم برای پیشرفت سایتتون و رضایت همگانی یک اکانت در سرور بین المللی بسازید و موارد اون سرور رو اینجا با اسکریپتی پیاده کنید. گلدم گرون تر کنید و سرور جذاب و سالمی ران کنید. در . کام 4 تا پلیر میرن رو یه اک و 5 تا همر میکشن جا 5 تا اک و کلی مولتی و وقتشونو بهینه مصرف میکنند و به همه کارشون میرسند. اینی که ما اینجا بازی میکنیم نه از لحاظ گرافیکی مبتنی بر استاندارهای روزه نه از لحاظ قوانین علت بازی هم همین دور هم بودن قدیمیا و این مورده که شما مثل مدیر سایت اسپید ترا تو روند بازی دخالت و تقلب نمیکنی و در این مورد امین و قابل اطمینانی. اگر پیشنهادی هم دادم برای بهبود سایتتون افزایش فاکتور یوزر اکسپرینس سایتتون بود. امید به این که به حرف ما گوش کنید و بازیکنان سایتتون تجربه بهتری رو داشته باشند
با تشکر
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن