-

نوشته اصلی توسط
partizan
نکته جالب این هست امید جان بقیه اکانتهاشون یعنی چی مدیریت سرور باید همه اکانتها رو برابر بدونه نه مثل شما بگه
ای وای 60کیلو نیزه فلان اکانت رفته تو دیوار !! چیکار کنیم
حالا بقیه اکانتهاشون رو هم دونه به دونه چک کنیم !!! نامه خصوصی بزنیم اگر این کار باید انجام میشد برای کل اکانتهای سرور باید انجام میشد
- - - Updated - - -
والا پلیر تیم ما رفیق شما هم هست اینجا هم آیدی فروم داره اومد راجع شما گفت
گفتم اینا اصلا سرور پلی کن نیستن
من همچنان منتظر 4 تا لینک از اکانتهاتون تو سرورهای نرمال هستم
تو فروم همین سرور دف واندر 40 میلیون تو سرور سه ایکس ما داشتیم
ماکسیمم دف شما تو واندر 3 میل بوده !
والا افتخارات هم واسه من مهم نیست پروفایل من هم چیز خاصی نداره کلا چیز قابل افتخاری نیست ولی گوش و کنار هم شنیدیم هم دیدیم کلا نرمال های این سایت دو تا سرور که کثافت کاری شد بقیه اش هم توافقی بود ! دیگه چیزی که وجود داشته رو که نمیشه انکار کرد برادرم
تیم شما دقیقا اسمش چی هست کجاست ؟؟ ناراحت نشی من حتی نمیدونم کدوم ساید پلی میدی چجور پلیری هستی
در مورد پسورد هم توضیحات رو مبسوط دادم خوش باشی گل پسر
لینکارو میتونی از کف فروم سرورای نرمال جمع کنی
ماکسیمم دف واندر ما تو نرمال 3میل بوده ؟! : ))))))))))))))))))))))))))))))))))) برگام کاکو بیا اون لینک 10 میل دفو براش بذار که با 20 تا دونه اکانت کشیدیم ببینیم این با کی کار داره..
به هرحال اگه سروری هم کثافت کاری شد نیومدیم گریه کنیم بگیم بک بدید : )) بازم من کثافت کاری ای ندیدم یه سرور واندرو با جاش از تیممون بردن که اونم من نبودم ولی بچه هامون وجودشو داشتن مردونه بازی کردن نه که بیان گریه کنن سرورو بخوان بک کنن.
بقیشم توافقی بود ؟آره تو راست میگی
تیم ما هرکی باید بدونه چی هست و کجا هست میدونه شماهم اگه نمیدونی 2حالت داره یا کلا نرمال تو عمرت پلی ندادی یا با چادر پلی دادی قبل اینکه تیم ما شخم زدنو شروع کنه فرار کردی.
ما هم حرفامونو زدیم توضیحاتمونم دادیم شما هم خوش باشی گل پسر!
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 1 نپسندیدن