ما دیروز از شما درخواست کردیم ای پی ها رو چک کنین

این که لاگین کنن رو اکانت 2 میل دف رو بک بدن
کتیبه وردارن ببرن
بعد اینجوری پروفایل بنویسن
فایل پیوست 3234

نه زیبنده ماست نه در شخصیت ماست

روزی که گفتیم به امید یه بازی پاک میایم تو سرور بازی کنیم 2 تا تیم رو ورداشتیم اوردیم اینجا که سالها بود بازی نمیکردن

اما این کارها نه تنها اونارو از سروراتون فراری داد بلکه همین جا اعلام میکنم در صورتی که ترتیب اثر داده نشه تیم ما دیگه بازی نخواهد کرد

4 روز پیش یک ای پی مشترک بین اکانت the count و اکانت ayso پیدا کردین با اینکه میدونستین اون اکانت ای پی ثابت دیگه ای داره ایمیل the count بن شد.
اون روز فقط یه مقدار دف رو کرده بودن تو دیوار که در هر حال مورد تایید ما نیست کار قشنگی نبود
امروز 3 تا کتیبه با بالای 2 ملیون دف رو زدن دفاع بک خورده
این 2 میل دفاع از هر کدوم از کتیبه ها در کمتر از 5 دقیقه انجام شده!
برای این کار حداقل به 3 4 نفر ادم احتیاج هست!
ادم هایی ببخشید حیواناتی که نه نون ننه بابا خوردن نه از ادمیت بو بردن
باید کل ایمیل های اینا بن بشه به انضمام ایمیل هایی که اینا روش لاگین کردن

روزی که ما اصرار میکردیم میگفتیم اقا بک بده سرور رو بک کن نذار این برنامه ها معمول بشه
2 بار بک میدادین میدونستن این حیوانات که فایده نداره دنبال بازی میبودن تا پسورد زدن و این کارا

اگر بازی به صورت برابر از طرف شما اداره میشه عدالت دارین باید دیروز اکانت هایی که ای پی خوردن بعد از درخواست ما به صورت خصوصی میزدین ای پی دارن پسورد چنج میشد
دقیقا دیروز که من این مسئله رو بیان کردم امروز از ترس اینکه مبادا دسترسی شون قطع بشه این کار رو کردن!
یعنی اینا مدت ها هست که رو اکانت های ما لاگین دارن اما با درایت شما فقط ساید مخالف از نامه های خصوصی بهره مند میشن

یک بار برای همیشه
سرور رو بک بدین ایمیل هارو مسدود کنین خرابکارارو
دیگه این اتفاقات تکرار نخواهد شد
اما اگر بخواین باز هم منفعلانه عمل کنین شرمندتونم وقت و پولمونو از سر راه نیاوردیم که بشینیم حاصل دسترنجمون بره دیوار!

خواهشا سریعتر به ما بگین تکلیفمون رو بدونیم

- - - Updated - - -

بن کردن ایمیل 4 تا مولتی دری وری هم به درد نمیخوره
همون طور که ای پی خوردن اکانت رنک 5 کل با یه اکانت تو ساید مخالف باعث شد بنش کنین
الانم
اگر ای پی خرابکاران رو اکانت های اصلی ساید مخالف باشه باید همرو بن کنین
ما توضیحات رو دادیم این گوی و این میدان
نوبت حرکت مدیران سایت هست