نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 474

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور سوم لیگ، IranV3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 5 پست

درود
    اتفاقی که الان در اسدبلیو میوفته چیزی هست که اجتناب ناپذیر بود و تازه بنظرم یکمم دیر شروع شده

داستان این سرور اینجوری هست که ما با چهار ساید مواجه نیستیم بلکه با دو تیم مواجه هستیم
    یکی تیم بخر بفروشای سابق (چند سال پیش که اینجور بودن،هرچند هیچوقت پیش نیومد تو سروری که ما بودیم اونها هم باشن)
    یکی هم تیم روبروی بخر بفروشا

زمانی که من ریجستر کردم اگر درست بگم هفته دوم یا سوم سرور بود دیدم توی جنوب غرب یه چنتا اکانت هستند که توی اتحادای شمال غرب یا شمال شرق هستن ، یعنی دیفالتشون اونور بوده و باقی دهارو اومدن اینور
    با خودم گفتم خب حتما همون پلنه قشنگ یه اکانتو بفرستیم ساید دشمن یکم سربسرشون بذاریم هست دیگه
    چندروز که گذشت دیدم اینچنین اکانتها داره تعدادشون میره بالاتر و از اونورم اکانت من لب مرز اس ای بود اما هیچ خبری از نامه یا دادن برنامه از طرف لیدرهای جنوب غرب برای من نبود

با خودم اینجور فکر کردم که حتما پلیرهای تازه کار هستن یا تیم منسجمی نیستن ، از اونورم چون خودم یه تک اکانت لب مرز اس ای اسدبل بودم و دیدم اس ای تیم منسجمتری داره و یکسیری از دوستان رو میشناسم حتی قصد کردم بعنوان پلیر اس ای بازی کنم کلا دیفالتو کاتا کنم و باقی دهام که همه تو خاکستری یا دو خونه تو اس ای یا دوخونه تو اسدبلیو هست حرفو حدیثی هم نداشت اونجوری

در هر صورت خاک جنوب غرب زمینگیرمون کرد و باقی موندم توی اسدبل و وارد یه اتحاد شدم که سر درش زده بودن ما واسه جنوب غرب بازی میکنیم
    یه چند روز هم اونجا بودم و به لیدر اتحاد گفتم اقا تکلیف این همه اکانت از سایدای دیگه اینورن چجوریه ؟
    فرمود که میزنیم بزودی

یچنبار دیگه هم گفتم داداش کاتا و رم من امادست دوتا سه چیف هم اماده شده شروع کنیم دیگه ، که بازم پشت گوش انداخته شد ، پس از اون با میلاد(اکانت biohazard) صحبت کردم و اون بنده خدا تا حدود زیادی منو روشن کرد که قضیه چیه- تازه فهمیدم که بجز اون سی درصد اکانتی که تو اسدبلیو بیرون از اتحاد رسما مال سایدای دیگست سی درصد اکانتای توی اتحاد هم غیر رسمی مال سایدای دیگست
    خود میلاد هم بنده خدا تنها بود مثل من و واقعا حرکت خاصی نمیشد زد

علی الحال تصمیم گرفتم خیلی شفاف با لیدر تنها اتحاد جنوب غرب که برای ساید بازی میکنه :دی صحبت کنم و بگم اقا اگر قضیه اینه که شما هم غش کردی یه سمتی بگو ما بدونیم الکی وقت نذاریم دیگه ، که بله گفتن بهم به یه سمت غش کردن- در هر صورت ادامه دادن سرور برای من نوعی توجیه خاصی نداشت
    زور میزدیم با میلاد چهارتا ، پنجتا اکانت نفوذی هم میزدیم که چی بشه !!! یا اصلا میترکوندیم و جنوب غرب پاکسازی میشد اونوقت یه ساید با ده تا اکانت که کلا تو جنگ بوده چی ازش بر میاد؟ راه بعدی هم این بود بمونیم زیر پرچمی یه ساید دیگه باشیم ، موقع کتیبه ها بیان کتیبه هارو ببرن و بعد از اون هم دف اسدبل بره یجا همرش یجا

اینکه کلا بدون استفاده از لنگه دمپاییام هم اکانتو حذف کردم چون هر کی رو میزدم این شائبه بوجود میومد من با تیم مقابلم وگرنه از هر دوسمت چنتا اکانت زیر یک ساعت فاصله با کاتا و چیفر بود کنارم

افشین جان اون بزن بزنای اسدبل در واقع بزن بزنهای شمال غرب و جنوب شرق هست اما تو خاک اسدبل
    یجورایی منو یاد سیاست خارجی ایران و اون خدا بیامرز میندازه :دی

در هر صورت بگذریم و هر دو تیم رو به نرمال دعوت میکنم باشد که رستگار شوید

پ ن : ممنون از میلاد 200t بابت معرفتش - ایشالا یه سرور دیگه داداش - این سرور نشد کنار هم بازی کنیم

پ ن۲: این خز بازیها چیه راه انداختین ، بشینین مث ادم تو سایدتون بازی کنین- خوبه؟ دوست دارین؟ درستتون میکنم :دی
    ویرایش توسط mohsen.2pac : 07-07-2020 در ساعت 11:42 PM
    در این دنیا برای کفری کردن ادمهای رذلی که می خواهندهمه چیز را از انچه هست برایت سخت تر کنند- راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest