نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
فکر کنم متن رو کامل نخوندید عرض کردم به احترام نظرسنجی برخورد با اکانت های مولتی به روال قبل انجام میشه. پس این از نتیجه نظرسنجی قبل.

اما در مورد استثنا :
وقتی ثبت نام سرور به ایمیل رنک دار محدود باشه خیلی خیلی سخته تر میشه ساخت اکانت مولتی (باید چندتا ایمیل رنک دار داشته باشید) بنابراین سطح مولتی بازی در سرور کاهش پیدا میکنه از طرفی عدم برخورد مولتی هانتر باعث جلوگیری از سوتفاهم برای کاربران میشه.

اکانت فیک به صورت یکسان در ساید ها پخش میشه
اکانت ناتار در سایدی که کاربر بیشتری داره بیشتر دهکده میزنه و باعث میشه توازن فارم در ازای تعداد کاربران هر ساید برقرار باشه و اتفاقا باعث میشه دوستان سعی کنن با جذب حداکثری تیم ها به ساید ها برای ساید فارم بهتری از ناتار آماده کنند.
سلام و عرض ادب
امید خان محدود کردن با رنک ایمیل مشکلی رو حل نمیکنه
الحمدالله رفقا انقد مولتی زدن و مولتیاشون رو بردن اتجاد که همه ایمیلا رنک داره شما فکر میکنی برا یه مولتی باز پیدا کردن 10 تا ایمیل رنک دار خیلی سخته؟؟؟مگه چنتا ایمیل لازم داره برا مولتی زدن؟ مگه سرورا فینال قبل محدودیت ثبت نام نبود و فقط رنک دارا نمیتونستن ثبت نام کنن؟ مگه تو اون سرورا مولتی بازی نمیشد؟ من به شخصه تنهایی 6 تا ایمیل دارم که حداقل 1 دونه امتیاز طلایی داره و میشناسم دوستانی رو که خیلی بیشتر ازین تعداد رو دارن خیلیییییی بیشتر! 1000 بازای محترم این ایده شما رو ببینن از خنده روده هاشون میترکه امید خان