نقل قول نوشته اصلی توسط MATRIX III نمایش پست ها
نه عزیز کلا دوست دارید یه جوری وانمود کنید که مشکل از شما نیست از ماست
قانون قانون میکنید کجای این قانونتون نوشته مولتی هانترتون باید 2 روز یکبار سر بزنه؟ کجای قانونتون نوشته که مولتی هانتر نمیتونه سلیقه ای عمل کنه؟ نه عزیز نه من احمق تشریف دارم و نه پلیرهای دیگه که بخواید با منحرف کردن بحث به سمت قوانین فشار رو از روی تیم مدیریتی و خودتون بردارید و همه چیز رو وصل کنید به اینکه قوانین باید عوض بشه. قوانین جمهوری اسلامی ایران هم خیلی خوبه منتها قانونگذاراش این قوانین رو هر جور صلاح بدونن اجرا میکنن و حالا حکایت شماست.
اول از همه توضیح ندادید الان صاحب اصلی سایت کیه؟ جناب امید خان هستن یا طبق حرفای واگذار شده به شخصی که اسمشو نمیارم؟ این موضوع رو چند روز پیش هم مطرح کردم ولی آقا امید از جواب دادن طفره رفتن. امثال این سوالات که بدون جواب میمونه زیاده عزیزم. مثلا قانون الان زیاد بحثی سرش نیست اما سر اینکه چرا تیم مولتی هانتری کمه چرا تیم ساپورت وجود نداره چرا تعامل بین مدیریت و پلیر فقط باید از طرق فروم باشه فقط و خیلی چراهای دیگه عزیزم که هیچوقت هم جوابی ندارید و نخواهید براش داشت.
شما هم دژکوب رو انحصاری کردید بین چند نفر که دوست و آشنای هم هستید و نمیخواید از انحصار در بیاد حتی شده به قیمت نابودیش.
پس لطف کن دیگه از من و امثال من ایراد نگیر ایراد رو تو خودتون بگردید.
یا برداشتن آنتی بات، یا برداشتن غارت خودکار و ادد فارم که تو سرورا گذاشتید اینا سرور ها رو پربار میکنه اما چون براتون سود داره و پلیر مجبوره براش گلد خرج کنه انگار نه انگار که اصلا دیدید و این چیزا وجود داره

- - - Updated - - -

دقت کنید به قوانین زیر که با قوانین شما تقریبا یکی هست اما چرا اینجا ریزش پلیر داره و اونور افزایش پلیر؟
شاید با نگاه واقع بینانه بفهمید مشکل کجاست
البته دزکوب رو تو آدرس تر ا و ین کنید
http://www.dejkoob.ir/index.php#spielregeln
سایت واگذار نشده و نه قراره واگذار بشه. ادعای جواب ندادن نامه توسط مولتی هانتر شاید یه مورد برای شما در گذشته اتفاق افتاده باشه اگر خیر لطفا لینک نامه ای که ارسال کردید رو در قسمت نامه های ارسالیتون برام ارسال کنید. امیدوارم از سرور های تموم شده نباشه!
شما عملا در نامه قبلیتون اعلام کردید که مولتی اکانتی و استفاده از بات باید آزاد بشه یعنی با قوانین مشکل دارید.
چه سوالی از شما بی جواب مونده که میگید سوالات بی جواب زیاد مونده؟ (ذکر دو مورد الزامیست!)
تیم ساپورت = انجمن. چرا انجمن؟ برای اینکه ممکنه سوال شما سوال تکراری یه نفر دیگه باشه و بخونید و پاسخ رو دریافت کنید.
چرا تعامل باید از انجمن باشه؟ پس از کجا باشه شما چرا با انجمن مشکل دارید؟ الان داره شبانه روز روی اپ بازی کار میشه حتی تا 6 صبح مشغول برنامه نویسی اپ هستیم. پاسخگویی از انجمن باعث صرفه جویی در وقت میشه و الا مثلا 30 تا کاربر هر کدوم یه ساعت نیاز به پاسخگویی از طریق تلگرام / تلفن باشه میشه حدود 4 روز کاری زمان! که این زمان رو از طریق پاسخگویی در انجمن میتونیم در ساخت اپ بازی هزینه کنیم.
منظورتون از انحصاری کردن چیه؟ الان یه شایعه شده که سایت واگذار شده! (خدا انشالله از خجالت کسانی که این دروغ ها رو منتشر میکنه دربیاد) شما توی هر پستت به این موضوع اعتراض میکنی بعد توقع چه رفع انحصاری دارید؟ انتخاب مولتی هانتر از پلیر ها هرچقدر هم پلیر برای ما قابل اعتماد باشه چون برای سایر پلیرها نیست مقدور نیست.
من متوجه منظورتون از پربار شدن امکانات اختصاصی ما نشدم. اما متاسفانه نمی تونم با نظرتون در برداشتن امکانات از سرورها برای جذابتر شدنش موافق باشم.