-

نوشته اصلی توسط
MATRIX III
سلام
خوب و بد کم و زیاد بالاخره تموم شد
شاید کمتر کسی فکر میکرد شمالغرب بتونه برنده سرور باشه اون هم با متای 3 به 1
اما این بکس شمالغرب بودن که با حوصله و صبر و خوب بازی کردن و همدلی با هم تونستن جلوی 3ساید وایستن. جلوی شمال شرقی وایستن که تعداد همراش 2برابر شمالغربه اما کاری رو کردن که کار هر کسی نبود. برای همین جا داره از تک تکشون تشکر کنم
از مصطفی، مزتضی - سمکو- حمیدرضا - حیدر - ممد هیرو - فرهاد -مازیار - مهدی - دوباره مازیار از اکانت جانی - مانی مکسول- یار غار و شبای خودم ممد سپاهی که به حق زحمت زیادی کشید و خیلی از بچه هایی که ذهنم یاری نمیکنه الان
پلیرهایی که در آخرین لحطات حاضر به فروش اکانت نشدن و پای شمالغرب موندن نشون دادن رفاقت توی شمالغرب حرف اول رو میزنه
این تلاش و زحمت فقط تو دهنی به شخصی بود که از اول سرور بنای نامردی گذاشته بود و بعد با متای 3 ساید خواست بگه که هست و شمالغرب رو از دور خارج کنه جناب علیرضا ایران این شمالغرب هست که سرور رو با پیروزی تموم کرد و نامردی شما برای همیشه تو ذهن بچه های ما میمونه و بهت ثابت کردیم پلیر کیه و بازی یعنی چی و با نامردی و کثیف بازی کردن نمیتونی به چیزی که میخوای برسی مخصوصا وقتی این تیم جلوت باشن
در آخر هم از همه دوستان خداحافظی میکنم و این سرور آخرین سرور ما در دژکوب بود و همین جا میریم واسه بازنشستگی
ایام به کام
deff nw.jpg
حرف واسه گفتن خیلی زیاده اما در حدی نیستین بخوام براتون اسپم کنم ..همه حرف هایه مجی حرف هایه من بود تقریبا با این تفاضل که ناموسن کجاست اون روزایی که در روز علیرضا ایران یه پست میزاشت سی نفر لایک میکردن ده نفر کامنت میدادن و تشکر میکردن ?
علیرضا کجایییییییییی عمو قربونت بشه دیگه صدات در نمیاد ؟
بکس ان ای که هی لایک لایک میکردن واسه علیرضا کجایین ؟
13 تا فیدر چیف بستون نبود ؟
8 تا همر بدون لاست کافی نبود ؟ 6تا دف همر تو سایدتون کافی نبود ؟
4تا کتیبه بدون لاست کافی نبود ؟
این لایک نداره بکس ان ای ؟
هوم ؟
MaMad SePaHi
پهلوون زیاده ، یه نفره قهرمان
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
alir3zavV
دوست عزیز اولا مخاطبشون شما نبودی و کسی با شما حرف نزده که اینجوری بدون موضوع پریدی وسط و اون پیام صرفا جهت اطلاع ادمین ها بوده نه دوال یه اکانت( از اکانت شما صاحب اکانت حق اظهار نظر داره اونم نه همه جا شما که اخیرا اضافه شدی ماشالاه از لیدراتون هم فعال تری

) )
موضوع متا هم اصــلا به شما 1 % هم ربط نداره و بحثیه بین پلیر های بازی
متا بالانس ؟ شما وقتی اول سرور توی سروز نبودی نمیدونی چه خبره چی میگی : )
اون ده هایی که از NW پریده بون 10 کی لاست بوده عزیز من چه ربطی به تعداد پلیر و همر داره ؟؟!؟
ما ام دیگه دلیلی نمیبینیم با شما بحث کنیم سایدتون لیدر داره سیاست ساید هم با اوناس و به شما که یه دوال هستین هیـــچ ربطی نداره
مراقب خودت باش عزیز با 300 کی محافظ کاری نمیشه کرد

خیلی دوست دارم بدونم ایشون رو کدوم اکانت بازی میکردن ؟
-
محبوبیت کاربر - 7 تشکر, 7 پسندیدن, 0 نپسندیدن