نوشته اصلی توسط
Gajet
سلام به دلاور مردان شمال غرب
اساطیر بازی کثیف
مجتبی تو دیگه حرف از مردونگی نزن که تا به اینجا نشون دادی برای بازی حاضری خودت رو به کمترین قیمت بفروشی
وقتی شما نمیخواهید توجیه بشین و دست از کارهای کثیفتون بردارید دیگه حرفی برای زدن نمیمونه
اگر قرار بود من تنهایی تصمیم بگیرم حتی یک ثانیه هم حاضر نبودم توی این سرور کثیف بمونم و به بازی ادامه بدم
وقتی رفتار اشتباه تو باعث شد بقیه سایدهای سرور یک شبه برای متا بستن با شمال شرق به صف بشن تقصیر مدیریت و لیدری تو بود
اما ما بازی رو کاملا جوانمردانه ادامه دادیم و در قالب قوانین بازی کردیم نه اینکه آبرویی که چند سال جمع کرده بودیم رو بخواهیم به ثانیه ای هدر بدیم
شب وقتی از روی اکانتTAK TAK فیک گذاشتید سمکو عکس فیک ها رو گذاشت که خیالت راحت من بیکار بودم فیک زدم و ادعا میکنه که همر نداره و همه همر رو برای کتیبه جلو زن کرده
اما صبح که همر Apachi خفت شد همه دم از این زدین که ما خبر نداشتیم و مجتبی اومده بعد از فیک ها ریل رفته(نکته جالب اینکه یک شبه همر ساختید)
وقتی شبانه روز چراغ اکانت های NE رو چک میکردید و همر خفت میکردین مجتبی قسم میخورد که من اکانت ندارم
اما الان که یکی ار چندتا اکانتی که توی شمال شرق داره رو انداختیم بیرون میاد و میگه (شما که اکانت من رو انداختید بیرون من دیگه اکانتی ندارم چراغ چک کنم) تضاد اینجاست که یک شبه اکانت دار میشی
و جالب تر اینکه میگی چراغ چک کردن که مشکلی نداره من با Maze Runner هم توی این مدت چراغ جنوب غرب رو چک میکردم
آقای مجتبی خان برنده شدن در سرور نبست که برای شما احترام میاره بلکه مرام و مسلک شما هست که بعد از این بازی به یاد بقیه میمونه
شکر خدا ادعای بازی سالم میکنیم و هیچگونه انگی نتونستید به ما بچسبونید
اما شما اول سرور صفحه سفیدی بودید که با گدشت زمان آنقدر کثیف بازی کردید که اگر قرار باشه به ازاء هر یک مرتبه فقط یک نقطه روی صفحه سفید میگذاشتیم الان صفحه سفید شما تخته سیاه شده بود
ما از ارزش های خود به هیچ قیمتی کوتاه نمیایم حتی اگر به قیمت باختن توی سرور باشه
باشد که شما هم برای برد خودتون رو ارزون نفروشید