نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
دوستان عزیز این بحث قدیمیه منم قبلا خواستم راهکار ارائه بدید. بالاخره یه قانونی هست که میگه هرکس روی اکانت خودش بازی کنه. اگه امکان اجرای این قانون نیست تاپیک بزنیم نظرسنجی کنیم قانون رو عوض کنیم که خیال همه راحت بشه. فردا کسی شاکی شد فلان اکانت مولتیه بگیم تخلف نیست! یک بوم و دو هوا که نمیشه. بالاخره مولتی اکانتی یا تخلف هست یا نیست! اگه بهانه لانچ، سرکشی یا ... رو قانونی کنیم دیگه به هر اکانتی بگیم شما مولتی هستی میگه نه سرکشی لیدر بوده! برای لانچ بوده! یا ...
بنابراین به جای تمسخر قوانین بیزحمت راه حل ارائه بدید.
البته نفرمائید راه حل ارائه شده : می فرمائید سیستم اتوماتیک نباشه مولتی هانتر بررسی کنه؟ یعنی اینکه به جای اینکه جلوی لانچ به خاطر آیپی گرفته بشه لانچ انجام بشه بعد مولتی هانتر بیاد پانیش بزنه؟! یا مولتی هانتر تشخیص بده لاگین ها به خاطر بررسی لانچ، سر ریز نشدن منابع پوش قانونی و و و بوده و تخلف مولتی اکانتی نیست!؟
من قبلا هم گفتم یا باید به قوانین احترام گذاشته بشه یا اگر قوانین قابل اجرا نیست ، و باعث دلسردی و ناراحتی «اکثریت» پلیرها میشه باید قانون رو عوض کرد.
حالا باید دید نظر اکثریت چیست.
این رو هم در نظر بگیرید محدودیت آیپی اگر برداشته بشه برای رقیب شما هم برداشته میشه. آیا خود شما وقتی نشه با مولتی اکانتی به بهانه لانچ برخورد کرد از رشد این تخلف در سرور شاکی و دلزده نخواهید شد؟
با سلام و عرض ادب
امید عزیز، من به شخصه به عنوان لانچر و پلنر شمال شرق این سرور میخوام یک راه حل منطقی پیشنهاد بدم ؛

اول از همه اینکه پلن نباشه بازی فایده نداره
این بازی جذابیتش به همین زد و خورد هاش هست ،خیلی ها از اول بازی زحمت کشیدن وقت گذاشتن شب ها بیدار موندن و هزینه کردن که یه همر بسازن و آخر بازی تو دو تا لینک میخوان نتیجه زحمت هاشون رو ببینن،
در یک پلن مثلا 4 همر سمت 4 تا تارگت که یک تارگت واقعی هست و بقیه فیک میرن، یعنی 4*4برابر با 16 تا لانچ در یک بازه زمانی ؛
طوری که یک حمله مثلا باید ساعت 10 صبح زده بشه، یه حمله دیگه 1 ظهر، یکی دیگه 6 غروب، دیگری 10 شب، بعدی ساعت 2 شب و ...
این وسط هم همر خیلی از بچه ها که زحمت کشیدن حالا وقت و گلد خرجش کردن داره لانچ میشه و یک پلنر بیچاره مثل من یک روز خونه نشین و درگیر این پلن هست، حالا شما فرض بکن بعد 12 ساعت لانچ این ارور رو مشاهده کنی ؛

آی پی.png

شما خودت بودی چه حالی بهت دست میداد انصافا ؟

اینم یه نمونه از جدول پلن های ما که شما بدونید ما وقت و انرژی صرف پلن میکنیم و همچین رو هوا نیست که یهویی یه اتکی زده بشه !! بعد چه حس و حالی به آدم دست میده وقتی نتیجش اینطوری ناقص بشه !! اونایی که FAILED شدن به دلیل همین مشکل آی پی بود یعنی اگر اون 6 تا اتک زده شده بود نتیجه پلن عوض میشد !!
Plan table.jpg

اینا رو گفتم که بدونید ما هم حق داریم !

ولی ؛

ما نمیگیم قوانین عوض بشه ؛
یا نمیگیم قوانین مشکل داره ؛
یا نمیگیم "اسمشو نبر تقصیر داره" ؛
من دارم اینو میگم اگر من پلنر و لانچر (یک شخص با یک آی پی مشخص) نتونم برم رو چهار تا اکانت تا چهار تا لانچ بکنم بازی چه فایده ای داره ؟

راهکاری که من از نظر شخصی خودم به شما عرض میکنم اینه که ؛
آقا یک نفر، یعنی یه اکانت مشخص شده، که یک پلیر حقیقی با یک آی پی داره، مشخص بشه تو هر ساید یا متایی به این شخص مجوز اجرای پلن داده بشه، بخدا باور کنید اگر یک نفر فقط محدودیت نداشته باشه حق کسی ضایع نمیشه چرا که این یک نفر اولا نماینده اون ساید محسوب میشه و خودش داوطلبانه این مسئولیت رو بر عهده گرفته، و ثانیا اعضای ساید اونو حمایت میکنن و قبول دارن ؛
شما حداقل این محدودیت رو طوری تنظیم کنید که برای یک اکانت محدودیت نباشه مثلا من با آی پی 555.222.111.444 که آی پی خودم هست مثلا؛ بتونم برم رو همه اکانت ها و لانچ رو انجام بدم ، فقط هم لانچ همر، همین

حالا این موضوع چطوری اجرا بشه ؛
من مثلا به عنوان پلنر و لانچر که در اتحاد هم مقام لیدری دارم، و اتحادم هم یک اتحاد معتبر (با رنک مناسب و تعداد افراد بالا هست) به آقای "اسمشو نبر" نامه میدم که دوست عزیز من قصد اجرای پلن در طول این سه روز رو دارم شما لطف کن تو این سه روز محدودیت من رو بردار؛

من به شخصه قبول دارم ییک نفر در ساید مقابل و رقیب هم همین امکانات برابر و عادلانه رو داشته باشه ؛ اینطوری نه قوانینی نقض میشه و نه مشکلی در پلن در ایجاد میشه ،

حالا باید دید مدیریت آیا میتونه این کارو بکنه همچین قابلیتی وجود داره یا نه ...

اینم تلفات ما به دلیلی پلن ناقص

01 MohsenGham.jpg

02 Italiano.jpg

03 MenTaL.jpg

با تشکر از وقت همگی
Milad/WolFlanD

پ.ن؛ افشین جان شما هم تا تکون میخوری هی میگی حذف حذف، حذف چه مسخره بازیه !! :|
من از الان بگم واندر ما هم میخوره ولی خب نتیجه بازی تاریخ 15 فروردین مشخص میشه ولی مطمئن باش ما اون گروهی نیستیم که کارنامه اعمال رو با دست چپ بگیریم