نقل قول نوشته اصلی توسط Omid نمایش پست ها
دوستان عزیز این بحث قدیمیه منم قبلا خواستم راهکار ارائه بدید. بالاخره یه قانونی هست که میگه هرکس روی اکانت خودش بازی کنه. اگه امکان اجرای این قانون نیست تاپیک بزنیم نظرسنجی کنیم قانون رو عوض کنیم که خیال همه راحت بشه. فردا کسی شاکی شد فلان اکانت مولتیه بگیم تخلف نیست! یک بوم و دو هوا که نمیشه. بالاخره مولتی اکانتی یا تخلف هست یا نیست! اگه بهانه لانچ، سرکشی یا ... رو قانونی کنیم دیگه به هر اکانتی بگیم شما مولتی هستی میگه نه سرکشی لیدر بوده! برای لانچ بوده! یا ...
بنابراین به جای تمسخر قوانین بیزحمت راه حل ارائه بدید.
البته نفرمائید راه حل ارائه شده : می فرمائید سیستم اتوماتیک نباشه مولتی هانتر بررسی کنه؟ یعنی اینکه به جای اینکه جلوی لانچ به خاطر آیپی گرفته بشه لانچ انجام بشه بعد مولتی هانتر بیاد پانیش بزنه؟! یا مولتی هانتر تشخیص بده لاگین ها به خاطر بررسی لانچ، سر ریز نشدن منابع پوش قانونی و و و بوده و تخلف مولتی اکانتی نیست!؟
من قبلا هم گفتم یا باید به قوانین احترام گذاشته بشه یا اگر قوانین قابل اجرا نیست ، و باعث دلسردی و ناراحتی «اکثریت» پلیرها میشه باید قانون رو عوض کرد.
حالا باید دید نظر اکثریت چیست.
این رو هم در نظر بگیرید محدودیت آیپی اگر برداشته بشه برای رقیب شما هم برداشته میشه. آیا خود شما وقتی نشه با مولتی اکانتی به بهانه لانچ برخورد کرد از رشد این تخلف در سرور شاکی و دلزده نخواهید شد؟
آقا امید واقعا راهکارتون اینه ؟!
کدوم سروری دیدین توی دات کام که تایم واندر ، اکانت هولدر نتونه بره روی بقیه اکانت ها ؟!
کجا دیدین که توی پلن هر کسی خودش لانچ کنه ؟!
بابا یه چیزی بگید با عقل جور باشه خوب . الان دوستان جنوب همین مشکل رو دارن . توی سرور ام1 هم همین مشکل بود و حذف کردیم .
این ال1 هم اگه تایم واندر نبود و اینهمه زمان از سرور نگذشته بود مطمعن باشید حذف میکردیم دسته جمعی . همین الانش هم به همه دوستان گفتم واندرم بیاد پایین حذف میکنم .
شما تا الان 100 بار گفتید که قانونه . ما هم یه در خواست داریم .
یک روش عاقلانه و عملی برای اجرا پلن بفرمایید

الان با این قانونتون واقعا جلوی مولتی بازی کردن رو گرفتید ؟
فکر میکنید کسی که مولتی میکشه مثلا 100 تا ، میاد با اون 100 تا همر میکشه ؟!
طرف مولتی میسازه که دف بکشه و منابع پوش کنه . الان با این قانون محدودیت آی پی برا لانچ چجوری انتظار دارید که مولتی بازی کمتر شه ؟
پلنی که 72 ساعت زمان لازم داره برا لانچ رو چطوری باید بگیم هر پلیر خودش بزنه ؟!
اصلا تا حالا دیدین که هر پلیر خودش اتک های پلن رو بزنه ؟!
اینجوری از اول هر سرور باید کلاس برا اتک سیم سک ، اینسرت شکن ، فیک بزاریم که همه یاد بگیرن . بعدش واسه همه اینترنت با پهنای باند 2 مگ بخریم . که بتونن سیم سک بزنن و تازه یکی هم بزاریم که 10 مین قبل تایم لانچ بره پلیر رو پیدا کنه و بزاره پا سیستم و بگه بشین بچین موج ها رو که باس بزنی
تو همین دژکوب خودتون هم این وضعیت نبود و قدیما بعد کتیبه ها میشد لانچ کرد
متاسفانه سیستم ایرانی جماعت همینطور هست که در اوایل تولید یه جنس کیفتش در بهترین شرایط ممکنه ، بعد از اینکه بازار رو بدست آورد و به حداکثر فروشش رسید ، کم کم از کیفیتش کاسته میشه و به قیمتش افزوده میشه
نمونه بارزش هم پراید

- - - Updated - - -

الان سرور ان 1 هم که مشخصه داستانش یه ماه دیگه اونجا هم میشه سوت و کور ، فقط کافیه یه تیم اولین پلنش رو بره و سیستم آی پی نزاره بزنه

بیایید زیاد تولید نکنیم اما با کیفیت تولید کنیم

یه مورد دیگه هم هست اونم سرعت پاسخ گویی شما و همکاراتون هستش و البته سرعت مدیران فروم در پاک کردن پست و جواب ندادن نامه ها ))

شاد باشید و موفق و پیروز و دنباله دار )