سلام به همه دوستان عزیز

هرچی خواستم چیزی نگم ، نشد . سکوت بنده باعث شده خیلیا خیلی چیزا بگن

خوب در چند بخش باید در مورد وضعیت سرور صحبت کرد
  1. اول از همه بریم سر زدن واندر که مهمترینه . دوستان هیچ نوع متا و یا نپ و یا هر نوع قول و قرار دیگه ایی بین ماها و متای غرب وجود نداشته .
  2. نمیدونم چرا انتظار داشتین که ما نزنیم واندر رو ، اما قبول کنید انتظار بی جایی بوده . تنها دلیل نزدن ما این بود که واندر تا 99 بیاد و اتک سنگین نتار هم بیاد روی واندرتون تا بیشتر تلفات دفاعی بدید
  3. درمورد کتیبه هایی که از اکانت های بن شده ما زدیم . کتیبه مال زدنه ، شماها میتونستین زودتر بزنید ، اما نزدید . ما زدیم با تلفات هم زدیم . اکانت هم بن شده و نمیشه بیخیال کتیبه ها شد ،هنوز یه کتیبه یونیک که واسه هولدر حیاتی هست مونده رو زمین . برین بزنین . شاکی نمیشیم
  4. در مورد چیف واندر هم باس بگم ، پلیر شما در اوج درگیری اومد واندر متای مارو زد و ما پسش گرفتیم .

اینکه یه عده بن شدن ، ربطی به من نداشته . نه لوگین داشتم روی اکانتی جز اکانت های متای شرق ، نه با همری جز متای شرق اتک زدم .
اما اینکه انتظار دارید من از کل توان متا استفاده نکنم و بزارم 100 کنین بدون اینکه حتی دعوت بدید یا بیاین صحبت کنین یه انتظار زیادی هستش
اگه اکانت چاوز همچنان سرپاست و کل اکانتش 0 نشده سر رفاقت من با مصطفی عزیز هست . والا همر های شرق خیلی بیشتر هستش و کاری نداره با فدا کردن 3 تاشون کل دف غرب رو 0 کنم . بعدش هم بگم دعوت نمیدم .
پیشنهاد متا رو دادم قبلا و قبول نکردید . خواهشا اینجا بیخود شلوغش نکنید
یه پیشنهادی دادم و رد شد . حالا تمام تلاشم رو میکنم که به همین راحتی 100 نکنید و حتی واندرتون تا 50 هم نیاد بالا .
و در نهایت باید بگم ، جز شخص خودم اگه کسی به شما قول متا داد و یا گفت شما 100 کنین باور نکنید .
سایدتون لیدر داره ، من در خدمت لیدر گرامی شما هستم . راه های ارتباطی هم زیاد هستش
2 راه هست درکل ، یا با یه شرایطی همه با هم کنار بیایم و یا اینقدر بزنیم همو تا تایم سرور تموم شه و واندری که بالا تر هست 100 کنه . اگر لیدر دارید و لیدر رو قبول دارید که برنامه هاتون رو اوکی کنید و بیایید برا صحبت . اگر هم نه که خواهشا چیزی در این مورد نگید و همینطور که ما لینک میزاریم . شما هم لینک بزارید و بزارید همه از سرور لذت ببرن

پ ن : سالار دیگه نبینمت تو فروم

شاد باشید و موفق