-

نوشته اصلی توسط
**1977**
سلام
دوستم من شما رو نمیشناسم
چند تا نکته میگم خوووب یادت بمونه نیما و محمد الان تو تیمی هستند که تا حالا باخت نداده و به جان جفتمون بدون پلیر هم میتونن ببرن چون برنامه دارن لیدر دارن و بهداد دارن((باگه بهداد))
شمام اول بازی زیاد کری نخونید با هم دوست باشیم تا ببینیم چی میشه!!
آخه یه مهدی لوسیفر بود سرور فینال 1x من هنوز دنبالشم 30 ک گلد بدهکاره((حذف کرده رفته))**میگن کامپیوتر میبینه داد میکشه در میره****
خلاصه امید وارم سروره خوبی باشه
شانستون باشه نیام تو سرور
یا علی
متوجه منظورم نشدی فدات شم ،
یه دور دیگه پست بنده رو بخون بعد ربطش رو به خودت و پستت توضیح بده ، چون نیاز نیس اینجا اسپم بدی
من کلی عرض کردم، و اصلا کاری به حرفای شما ندارم و مهم نیست این چیزا واسم که کی چیکار کرده
در مورد این تیمی ام که میگی باخت نداشته ماشاله کل سرور خریداری میشه ، گلد همه ساپورت میشه ، به خود بنده ام پیشنهاد شد که بیام و گلدمو تا آخر سرور نامحدود اوکی میکنن ، بعد اینکه تعداد بی نهایت اکانت مولتی زده میشه
خب الان باخت نداشتن چیز غیر طبیعی نیست
یا مثلا اکانت king bala توی فینال اون همه بیگ همر ساخت ، داشت ناتار غارت میکرد ؟ خب وقتی بتونی قوانین رو دور بزنی پوش کنی میشی برنده!
حالا سرور فینال کاری به پوش کردن نداشتن ، ولی مثلا سرور k5 m1 و و و ..... دارن گیر میدن به پوش ، حالا چرا به پوش ایشون گیر نمیدادن ؟ چون هزینه ی سنگینی برای بازی کردن و نمیتونن که چیزی بگن ( خودم روی اکانت old legend بودم )
شما خودت گلدتو داری از اونا میگیری ، اینم گفتم که نمیخواستم بگم ولی جمله آخرت مجابم کرد که بگم ، و اینکه کسی که خودش زیرپرچمه نمیاد بگه تورو نمیشناسم ، نمیشناسی دلیلش اینه که سرور های تخیلی و اسباب بازی ریجست نمیکنم معمولا
اینجا هم به درخواست رفیقام میام دف بکشم برا ساید
من ne میام اگه بیام ،
موفق باشی
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن