استاد میشه یکم دیگه از بازی تمیز و کثیف برامون بگیسلام مجدد
دوست عزیز اکانت تنکیو ساپورت واندر نبود . دف ساز بود و بنده هم گفتم دف ساز ها رو داریم میزنیم . اکانت شاتر ایسلند رو هم زدم اگه میخوای گزارش های اونو هم ببین .تارگت های زیادی بود برای زدن ، اما یه خورده زندگی شخصیم کار پیش اومده
در مورد همر خریدن هم من یکی در جریان نیستم . نه همر خریداری شده لانچ کردم . نه تا حالا استفاده کردم . کلا با خرید و فروش مشکل دارم .
اینی هم که شما دف دارید یا نه و چقدرش پریده هم بر میگرده به تشخیص ما که همرمون از دف شما میتونه رد شه یا نیاز هست بازم دف سبک شه . خوب از اونچایی که همه بیگ همر های شرق رو زدین یا چیف کردین یا دیوار . ما میمونیم و 4 دونه لنگه دمپایی . واسه اینکه بشه با اونا پلن رفت هم باید دف سبک شه
در مورد اون یک دونه ساپ واندر هم شما یه جانشینی به من بده . من توی 6 ساعت یه ده 6.4.4.4 همون جایی که بوده بزنم تا جبران اشتباهم بشه و کدورت ها رفع بشه
اما بقیه دهکده هایی که 0 شدن دف ساز بودن و نزدیک واندر هم نبودن که بگین ساپورت واندر بودن
پ ن : اینکه از من چیز های خوبی شنیدین لطف دوستان بوده . آرش عزیز خودش میدونه من یکی نه به سایدم پشت میکنم و نه به ساید متام . کی1 نمونه بارزش بود که اگه فقط همر و دفم رو نیگه میداشتم واسه خودم و دست از زدن جنوب شرق بر میداشتم بهم رنک 1 حجوم میرسید اما تا آخرین دونه نیروهام رفت واسه ساید متام .الان هم همینطوره
شاد باشید و پیروزظاهرا شما اسطوره بازی تمیزهستین :|
انتخاب سریع یک انجمن