نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1066

موضوع: بحث و گفتگوی سرور فینال 95

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط st0rm نمایش پست ها
    سلام فقط به خودت
    سلام ، یعنی سلامت باشی یعنی گزندی از من بتو نمیرسه ، یعنی در امانی ، یعنی بهت احترام میذترم ، یعنی بازی تموم شد ، ببین عزیز دل دقیقا شایان رو هشت ساله میشناسم ، اگر شایان بگه شبه من میگم روز هست اما ی مساله هست که تو قاموس ما ایرانیا هست به اسم احترام به بزرگتر ، واسه من نون و نمک هم معنا داره و احترام خاصی داره ، هم شایان هم مهدی لوسیفر بشدت با هم در بازی اختلاف نظر داریم سر بازی خیلی خیلی بحث کردیم وقتی تموم میشه پرونده اون بازی هم بسته میشه ، اگر شما سرور های بعدی در کنارم باشی یا من در کنارت هرگز جذشته رو پیش نخواهم کشید ، شما بردی ، مبارکت باشه ، مارو هم زدی بقول رفیق فابریکمون کتلت کردی ، باریک الله ناز شصتت ، دیگه تیکه انداختنت چیه ؟ اینکارا چیه ؟
    تمومش کن برادر من تموم کن .

یا حق.
    سلام به روی ماهت به چشمون سیاهت

قربونت من هم مثل خودت اومدم دوست پیدا کردم عضو یه تیم شدم ((که تا حالا باخت نداده)) و کلی اتفاق خوب دیگه
    من این دو نفر رو نمیشناسم ولی شناختی که دارم اینه

مهدی عزیز و محترم:
    اومد تو فروم دااااااااااد زد هرکی رو همر امپریال بیگ بزنه 30 ک گلد میدم((دقت کن اصلا **اصلا** گلدش مهم نیست)) که من رفتم گفتن همر این ممد نوب و بزنیم یه حالی کنه که بهداد اجازه نداد و همر خودش رو بی رم کاتا زد بیگ انداخت
    واسه اکانت کینگ 30 ک گلد یعنی خرج 1 هفتش ولی ما من و تیممون حرفمون ارزش داره اصلا همر بهداد بخاطر حرف من زده شد

و حالا شاهین عزیز
    من که شناختی نداشتم و کاری که کرد بچه 5 ساله نمیکنه
    حذف پست هایی که من ازشون عکس دارم و اصلا اسپم هم نبودن و آی پی زدن ww از هنر نمایی های این دوستمون بود

عزیزم من بیرون این صفحه موجود دوست داشتنی ای هستم ولی توی بازی فقط با اخلاق بازی میکنم

واقعا میگم اگه دوستان در جنوب شرق میموندن بازی قشنگی میشد

دومین پست بهداد از آخر یک نکته آمزشی داشت که بخ کل چرندیاتی که دور هم گفتیم می ارزه
    ((در مورد لانچ همر هاست))

کوچک همه با معرفتا **1977**
    ویرایش توسط **1977** : 12-19-2016 در ساعت 04:14 PM