درود بر همگی
اون لنگه دمپایی اکانت دجکوب که اشاره کردید بهش کار خودش رو کرده بود یه واندر کلین کرد یه خفت کوچیک زده بود از اکانت گانز رو دستم باد کرده بود باید دیوار میشد که استارو نشه رو اکانت دف ساز که شد یه 24 کی هم کشت اونور من راضیم از خودم :دی اون قسمتی که میفرمایید تا یه خفت میزنیم میایم فروم رو میگذاریم رو سرمون من درک نمیکنم کلا" یه پست شما زدین خفت شدیم منم یه پست زدم توضیح دادم در موردش حالا که هی هرچی میشه صحبت از اون میشه برام عجیبهاینکه با تمسخر میگین به جز خفت کار دیگه ای هم بلدین باز جالبه چون تمام خفت هایی که می فرمایید رو خودم زدم دیگه با 14500 تا لاست رعد 170 کی نونخور هجومی زدم مشکلش چی بوده؟ ما که هی گفتیم دمتون گرم بابت دفاع خوبتون متهم شدیم به اینکه ارزش کارتونو میاریم پایین ولی این برخورد شما چه معنایی میده؟
اگه داری مارو به چالش دعوت میکنی بشینیم پلن بزنیم که به قول خودت ما که حتی پلن ندیدم تا حالا چه برسه بخوایم پلن بزنیمهرجور حال میکنی اصلا"
ولی جدا از شوخی نه حوصلش هست نه تایمش مارو در حد همین 4 تا خفت ودفسازی تحمل کنین فعلا"
پ.ن:بهت قول میدم میلاد همر های بهتری از همر ما تو ای وان ببینی اینجا چون همر ما تو ای وان همین تایم سرور لانچ شده بود ولی خوب واندرکوبای اینجا هنوز تو شارژن
پ.ن:یعنی همینکه من میخواستم برم m1 اتکها شروع شد ولم کنین برم یه سرور از 0 اش بازی کنم دیگه
زاوش