نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
درود
این پاراگراف جهت سرور 10 هس ، عزیزانی که علاقه ندارن نخونن ، خواستم پرونده ش بسته شه که حرفی باقی نمونه :

"""

شایان جدی هنوز نمیدونم چرا انقدر با من بدی :| مرد حسابی ما که 10 بار گفتیم ببینیمت بیرون بازی چیه :| جدی از اون موقع نامه هم اسکرین گرفتی نگه داشتی :| !؟ آقا من کاری ندارم ولی ماکان رو خدایی خیلی از بچه های ج.ش قبول داشتن من اصن مشکلی با کسی ندارم ، اینکه یهو یه نفر میاد میگه یه سرور بگو ال و بل ناراحت کننده س ! قبول نداری !؟ قبول نداری همون سرور 10 همه سایدا رو زدیم !؟ قبول نداری سر رفاقتی که فرشید با ماکان داشت متا بستم !؟ قبول نداری رو در رو همون روز اول تو ریدکال به ماکان گفتم از متا خوشم نمیادو 3 به تک بازی میکنم !؟ قبول نداری گفتم یه بهونه بدین دستم شروع میکنم به زدن !؟ نامردی !؟ چه نامردی !؟داشتم ش.غ رو جمع میکردم سر همون سعید اسکانیا و یه علی اکبرنامی بود و یه میثم مخمل نام ، یهو دیدم دف از سمت ج.ش رفته ! از اولم دنبال متا نبودم ، گفته بودمم حواستون باشه ، خواستین دیوار شیم تو ش.غ نشد ! نصفشون رو تو Best Warrior دیوار کردم نصفشونم زدم تموم شدن ! اما تاریخ رو دستکاری نکنیم ، ماکان میخواست با نیما بولدوزر متا کنه و دقیقا آمار دف رفته تو ش.غ رو هم نیما به من داد ! یعنی اینجا اونی که نامردی کرد طبق معمول ساید نام آشنایی هس که نمیگم اسمشو :دی بعدم که به ش.غ دف دادین ! کلا دنبال همون 3 به تک بودین که اگه قوی بودین بعید بود دنبالش باشین ! میرسیم به جریان مرتاض ! ش.ش اومد گفت اینا رو که به یه نپ برسیم ، حتی پس اکانت هم داشتم ، ما اتک لانچ کردیم رو مرتاض یونیک دیدیم تک هیرو داره از ش.غ میره که بیاره مرتاض یونیک رو قبل حمله ما ! رو اکانت نیما بودم ، اگه مثه این دوست گنده پندارمون بودم یه لول خزانه بالا میدادم که ندادم تا اتک ما برسه و اتک ش.غ با ماکان حرف زدم داستان رو گفتم و تایید کرد دف از شما رفته ، متا رو بهم زدم و یه نپ بستم با ش.ش به شرط اینکه مرتاض رو بدن ! از اون سمتم قهوه خونه روشن کردم اونام کتیبه به ش.غ ندادن ! نیما میگفت سرطان خون داره و 2 3 ماه نهایت زنده س ! روزی 2 3 ساعت باهام حرف میزد حتی وقتایی که فرشید خدا بیامرز خونم بود :| یهو همین دوستی که شما میگین آقا سهیل کله ش پیدا شد ، از قضا رفیق اکانت master killer که تو ج.غ بود درومد ، یه کتیبه بزرگ رفت ش.ش با تک هیرو ، رنک 2 سرور بود بعد clan mcgregor خلاصه کلا 0 شد الا یه ده که یه کتیبه رفت توش که نان کپ نپره که باز اکانت زده شد چون یه ده جدید داش با پاپ 70 80 اگه اشتباه نکنم و اون نان کپ پرید و فقط همون ده آخر موند که اکانت حذف شد ! همر هم تو راه پرید که رو بچه ها ج.غ بلند شده بود ! گفتیم متا بهم کتیبه ها رو پس بدیم که سهیل خان نداد ، منم پس ندادم کتیبه مرتاض رو ، بعدم که ش.ش و ج.ش جمع شد کلا ، جوون بودم لانچ میکردم فرشیدم دوس داشت و حوصله ، منم چون فرشید بود کنارم وقت میذاشتم ! آره تنها سروری بود که واندر تو آی آر نخورد و یه ضرب 100 شد ! تنها دلیلش این بود همه رو زدیم !!! حالا اینکه سطح کسایی که بازی میکردن پایین بود 3 تا ساید خوردن از ساید ضعیفتر به قول شما به من ربطی نداره ! 100 بار گفتم ، سطح سرور رو پلیر های توش بالا پایین میارن ! ولی قطعا سطحا از الان خیلی بالاتر بود

""""
عمو شایان هر چیم بگی بالاخره بزرگتری ، هم احترامت واجب تره ، هم سیبیلات بیشتره ! شما اینجا بزنی تو گوش ما بهتر از اینه که این بچه های معاصر گنده پندار کاذب بزنن جای کل کل فروم هم ، اون تلفن رو جواب که ندادی ، یه زنگ بزن خودتو ببینم ، به جون جفتمون بازی واسم مهم نیس ! در ضمن مرد حسابی دیگه تو که با عارف ارتباط داشتی ، مشتی ما یه سرور k1 ول کردیم اونم تستی اومدیم ببینیم سرورا چجوریه که یه همر کپ داشتیم و قرار بود سرور بعدی که ران شد بریم که متاسفانه به عارف گفتم رجیستر کن e1 میام و نیومدم :| خودت یه 2 2 تا 4 تا کن ببین من ، همر کپ :| !؟ حالا بازم اگه تاکید دارید که خب دروغ میگیم که میگیم ، تا اونجاییم که من میدونم عارف هم دست تنها خسته شده کوبیده در و دیوار و باقی داستانا ! حالا به هر حال من نمیتونم بیام جیغو داد کنم شیرم شغال نیستم به قول خودت ، اونایی که دورم بودن و جلوم بودن اون برداشتی که از من دارن مهمه ، حالا اگه نسبت به من ذهنیت بد هس ، حتما یه جای کارم اشتباه بوده ، ولی تو کثافت کاریای این بازی از خیلیا خیلی بیشتر بودم و خیلی چیزا دیدم که تو زندگی واقعیشونم دخیل بوده ممکنه یکی دو موردشم خودت بدونی ولی واقعیت اینه سعی کردم به خاطر بازی شخصیت خودم رو پایین نیارم ، حتی اگه تو بازی خیلی به ضررم بوده باشه

پ.ن اون دوستمون که افتخار نمیده ! : قرار نیس تو منو ببینی ، قرار نیس منم برای هر کسی آرش باشم ، اگر تو یه سروری باشم و شمام باشی شک نکن اونی که باعث اعتبارشه من نیستم ، دوست عزیز اگه دوس دارم بازی کنم واسه این القابیه که گذاشتین ، اسطوره دفتون یجور خورد تو l1 که دیگه پیداش نشده هنوز که هنوزه :دی عمو ممدتون هم بد ، اسم نمیارم چند نفر دیگه هم بودن که خفت شدن ول کردن شدن مولتی ، رنکشون هم همین 3 4 ایناس مثه خودتونه ، فینال نیومدم 3 تا دلیل داش :
1. سرعت بالای 1 ایکس که البته تو خود کام هم همینه ، تولید و ساخت 2 برابر سرعت 1.5 که البته نمیدونم اونجا چجوره !!!
2. یکی از دوستان قرار بود بیاد که فک کنم هم نیومد ، دوس نداشتم خوردن شما بره زیر سایه یه اسم دیگه به جز ایشون !!!
3. داشتیم l1 هم بازی میکردیم !
ولی برادر من دیگه سروری که توش 20 مین آخر میل چنج شه و یهو تو شدی برنده ش دیگه داستانش معلومه ))) مدالاشو آویزون کنین عشق کنین ، پرینت بگیر تو اتاقت هم تو یه قاب بزرگ بزن
حالا یه چیزی بگو که بجنبه ، ماکه 1000 سالمون نیس ، اون موقع که چت میکردیم تقریبا 13 14 سال پیش بوده یعنی ما حق نداشتیم از شکلک ها استفاده کنیم !؟ در ضمن چون فارسی تایپ میکنیم و حسش نیس هی تغییر زبون بدیم و حال باز کردن emoji ها رو هم نداریم ، این :دی رو میزنیم ، حالا تو چرا ناراحت میشی عزیزم !؟ کودک درونم اگه زنده نباشه که نمیتونم جواب پستتون رو بدم عزیزم !
ما یه مثال زدیم بارسلونا دیگه حالا نگفتیم که سبک بازی شماس :| گفتیم محبوبیتتون اون طوریه فقط بین خودتونه :|

پ.ن اصلی : فروم اعلام آمادگی ست ولی گویا باز یه عده اعلام نا آمادگی میکنن :|

با تشکر