-

نوشته اصلی توسط
vikings
درود به همه دوستان
آفرین به شما دوست گلم که کتیبه زدی و تو کتیبه زدن به اتحاد و سایدت کمک کردی ، واقعا عجب افتخاریه خدا نصیب ما هم بکنه

، اصلا میگم بیا یه مدال بسازیم بدیم بزنی به لباست هر جا رفتی بشناسنت که کتیبه زدی و تو کتیبه زدن خوب عمل میکنی،
اصلا اینا رو ولش سرور بعدی با هم بریم برای ما هم کتیبه میزنی ؟

خوبه قبلا هم گفتم 33 تا کتیبه مرتاض و جنگ آموز و چکمه مجموعا در سرور وجود داره ! که 1/5 تو شمال شرق بود !! حالا بازم بعضی ها بیان و حرف در بیارن !
مهم نیست اونی که بزنه هر جای سرور باشه میاد و میزنه ؛ فقط موندم انبار این 4-5 تا همر رمر پر شه لامصاب اینقدر گندم منفیه طول میکشه یکم، ولی از قدیم گفتن دیر بشه دروغ نمیشه
متای غرب هم مبارک، ما هم تبریک گفتیما که یه وقت ناراحت نشین بهتون تبرین نگفتیم :d
بله بله متای غرب هم از
چند ماه پیش که عارف و منصور اینجا تو فروم برای هم پست قدردانی میزاشتن معلوم بود

وقتی ج.ش با ج.غ از اول سرور کل کل داشته باشن مسلما با هم متا نمیکنن و سرور غربی و شرقی میشه !! فهمیدن این موضوع تو تایمی که هنوز ثبت نام سرور داشت شکل میگرفت مشخص بود،
احسن به شما دوستان تیز هوش که فهمیدین با متای غرب، شرق هم متا میکنه
یه جوی هم عکس رو سانسور میکنن انگار از مدافع یا هم اتحادی هاشون نمیشه لینک رو گرفت !!! آخه مگه میشه مگه داریم آدم اینقدر باهوش باشه و عکس رو سانسور کنه بزاره تو فروم !!!!
پ.ن ؛ ای بابا ، پست با
لحن نامناسب نزارید حذف نشه ما بیایم یکم کل کل کنیم دیگه !!
پ.ن ؛ ممد داداش خیلی خاطرت رو میخوام بخاطر شوخی هام از دستم دلخور نشی

پ.ن ؛ یکی گفت که یکی دیگه میخواد ما رو چیف کنه ! کسی که میخواد چیف کنه تو راه چیف نشه صلوات !!!
- - - updated - - -
خوب عزیز دلم شمایی که میایی اینجوری میگی و مسخره میکنی sw کتیبه هاش تقریبا تو 5 6 ساعت اول بلند شد در حالی که
ساید ne تقریبا دو برابره بقیه ساید ها (اکانت های اصلی + مولتی) پلیر داشت و حتی ساید nw هم زود تر از ساید ne کتیبه هاشو جمع کردن
فقط به 1 دلیل تو فروم اینو اعلام کردم اونم این بوده که مخفی کاری هایه ne و se و کم کاری هایه خودتون رو علتش رو پخش شدن نا مساویه کتیبه ها ندونید
موفق باشید
Mohammad
بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن