-

نوشته اصلی توسط
pOtEntAtE
یه تحلیل از سرور:
1:سروری با 50و60 پلیر و 200و300تا مولتی اکانت.که نصف این پلیرهای ریل تا فینال 25 اومد رفتن اونجا اکانت هاشون دادن دست دوستاشون.
2:یه عده از نرمال اومده بودن بگن ما بازیکن های شاخی هستیم از هرجهت صحبت و بحث شد چیزی برای ارائه نداشتن.(از این نرمال بازا قدیم خیلی ها اومدن 3ایکس اعلام وجود کنن و یا شاخ بشن فارم شدن رفتن)عادی این مسئله.
3:یه سرور خیلی کم هیجان و دیده نشدن حتی 1و2 پلن گسترده و خیلی با کیفیت. بار فنی فرومش هم که دیگه نگو دوستان حتی یه تحلیل از یه پلن ساده نتونستن بدن.دیوار شدن 500,600 k گندمخور که یه عده دیدن تو یه پلن معمولی تازه اونم داستان دار 2و3 شب خوابشون نبرد.که نشون دهنده سطح خیلی پایین بعضی هاست.
4:نصف سرور همانند سرور d3 حذف کردن با این تفاوت که اینجا خیلی خودجوش یه عده اومدن احساس پلیر بودن بهشون دست داد حالا چرا؟کسی نمیدونه.احتمالا خودشون هم نمیدونن.نتیجه این شد یه سرور پر از مشکل هم از سمت پلیرها هم از سمت ... که انتهاش شد حذف نصف اون 30و40تا پلیری که بازی میکردن تو سرور.
5:اونایی که یکم حساب کتاب بلد هستن برن یه حساب کنن بیگ این سرور تو اند گیم تو بهترین شرایط اگه بره رو یه واندر بالای 25و30 میل دفاع جه اتفاقی میخواست بیوفته.
یه مثال:یه زمان که بعضی ها یکم سطح شاخیشون فقط یکم کمتر بود یا بازی نمیکردن همر خیلی ها بعد تایم کتیبه ها استارت میخورد.اما الان نصف همر تو قبل کتیبه ساخته میشه اگه کسی کم بسازه یا نسازه رسما نخودی محسوب میشه.یعنی بیگ قبل کتیبه برای یه همر گرزی یکم کمتر یا بیشتر 100کیلو گرزش میشد.
نتیجه:شمایی که توهم زدی بازیت خوبه بعد حذف نصف سرور.نه نقشی داشتید نه کاری کردید که این همه ادعا دارید تو فروم .
خوب حالا اقا مهدی :
اول سلام :
دوم عرض کنم تو مگه سرور اول با من بازی کردی؟؟؟
مهدی واقعا معنی حرفاتو نمیفهمم . بابا ما کلی از شما تعریف تمجید کردیم .خودتو نگه دار.مگه واجبه پست بزاری؟
یعنی همین که بلدی بری تو بیابون قایم شی همر بکشی احساس بازی بلدی بهت دست داده؟؟؟
حالا خوبه سرورهای قبل اکانت شما رو بنده رید میرفتم حالا برا من کری میخونی؟؟؟
و خیلی حرفای دیگه که الان جلو دهنمو میگیرم و فعلا چیزی نمیگم.
باشد که زودتر به خودت بیای اقا مهدی!
-
محبوبیت کاربر - 12 تشکر, 11 پسندیدن, 0 نپسندیدن
اطلاعاتی وارد نشده,
I M P E R I A L 2,
fereidoon,
GREEN,
lucifer,
ali 2113,
rostam,
P . O . M . S,
V A H ! D,