-
جشن و امتیاز فرهنگی

نوشته اصلی توسط
BariSH_N
با سلام خدمت تمامی کاربران
دوستان عزیز لازم میدونم یادآوری کنم که اینجا دژکوب می باشد و اگر مغایرتی با سرور های .کام , چه در سرعت , چه در کیفیت دارا می باشد این بر ضعف تیم مدیریتی دژکوب نمی باشد بلکه بر حمایت نکردن کاربران از تلاش مدیریت می باشد.
ساده بگم به زبون خودمون :
هم بازی میکنید هم اعتراض و تمسخر و خیلی جلو بریم کم مونده فحش بدین ! بابا پسر و دخترای خوب اینجا یک تیم جمع شده که تلاش میکنه هر چقدر در توانش هست بازی رو برا شما بهتر بکنه , مگه مدیریت اینجا خداس که همه چیزو عالی بتونه درست کنه؟ هر سیستمی نقص های داره که باید از طرف کاربراش و خود برنامه نویساش شناسای بشه , پس اگر اشکالی میبینید لطفا" با خونسردی بیان کنید , به والله اگر قانونی اجرا میشه برای راحتی کاربراس اگه این قانون باعث بروز اشکال میشه بهتر درست و با زبون نرم فیدبک بدیم این تیم عمدی بای اذییت کاربرانش که تنها سرمایه سایت هستن این قوانین رو پایه گذاری نمیکنه که !!!!!!
بخش انتقادات کاربران تنظیم شده که شما دوستان برید اونجا و یه انتقادی بدین اگه این انتقاد بجا بود مطمئنن بررسی میشه -
من به شخصه از هر کسی که با دلیل بگه این مورد اشکال داره باید برطرف بشه حمایت میکنم . اگه لازم باشه ایدی گرنا هم در اختیار دوستان قرار میدم تا مشکل ها رو بشنوم و به دست مدیریت امید جان برسونم تا بعد بررسی های لازم برطرف بشن.
پس لطف کنید به تمسخر و تخریب نپردازید.
باتشکر
مدیریت انجمن
بسم الله الرحمان رحیم
جشن :|
سلام داداش
این وضع جشن واسه امتیاز فرهنگی واقعا افتضاحه از نظر من
همه چی دست به دست هم میده تا گلد بخوایم بخریم همش (البته خوب این هم به سود سازنده هاست) اما واقعا از استاندارد های بازی خارجه
من سرور دات کام یا اینا بازی نمیکنم چند سالیم هست که دیگه دژکوب نیومدم
بازیکن شاخیم نبودم بگم فلانیم تو فلان سرور دات آی آر
اما سابقه بازی تو سرور 1 آی آر، دوبار تو سرور 6 آی آر، یه بار تو سرور 5 آی آر، 2-3 بارم تو 3x رو دارم
اینارو گفتم که روشن شه من زیاد سرور v4 بازی نکردم
اما خدایی شماها که گلین و همتون بزرگای دژکوبین و قدیمی هستین یه فکری به حال دژکوب الان بکنین!!! برنامه نویسا که ایرانین خوب عوض کردن بازی که اشکال نداره :|
جشن کوچیک برابر با امتیاز فرهنگی تولیدی
جشن بزرگ هم برابر با امتیاز فرهنگی تولیدی :|
یعنی تو ده کوچیک جشن کوچیکم دیگه ارزش نداره بگیری
جشن بزرگ هم ده کوچیک و بزرگ نمیشناسه کلا ارزش نداره
حالا اینکه همون لحظه که جشن رو میگیری امتیاز فرهنگی میده که به کنار!!
اما انصافی این دیگه چه داستانیه که جشن میگیری بعد از تایم خود جشن هم باید 1 روز صبر کنی :|
این کار یعنی چی؟ یعنی بیا برو سراغ اثر هنری
اثر هنری تو حراجی چنده ؟؟؟؟ یا ابالفضل پول یه سفر رفت و برگشت به مشهدُ باید بدی پاش :|
خدایی خیلی بده دیگه
لطفا رسیدگی کنین
به خدا واسه اون برنامه نویسی که اینو نوشته عوض کردن این یه تیکه خیلی سادست
اما اگه هدف پول درآوردن از این قضیه س که فبها المراد
نوش جونتون... به مام ربطی نداره اما اونطوری که شما میگین : " پس اگر اشکالی میبینید لطفا" با خونسردی بیان کنید , به والله اگر قانونی اجرا میشه برای راحتی کاربراس اگه این قانون باعث بروز اشکال میشه بهتر درست و با زبون نرم فیدبک بدیم این تیم عمدی بای اذییت کاربرانش که تنها سرمایه سایت هستن این قوانین رو پایه گذاری نمیکنه که !!!!!! "
پس منم خودمو موظف دونستم این قضیه رو مطرح کنم
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن