-

نوشته اصلی توسط
SohraBR
آقا چرا چیزای عجیب قریب میگین آخه ، خب اگه ۱کی ۳تا همر کشیده تو نمیتونی بکشی ؟ تمام شرایط بازی یکسانه ، طرف ۲۴ ساعت داره بازی میکنه روش بازیشم اینه که تو هر ده ۱ همر بکشه ، خب تو هم هینجور بازی کن ، سخته ؟ یا بلد نیستی ؟
شرایط بازی برای همه یکسانه (فعلا ، تا وقتی که نرم افزار های فارم یاب و فارمر و اینا بیان) ، اگه اون میتونه تو هم میتونی ، کجای بازی گفته اگه اون ۳تا همر کشید بیرون تو نمیتونی بکشی بیرون ؟
داداشم
بحث سر اینکه متعادل نیست , اگه طرف میتونه تو همه ی ده هاش همر بکشه باید متقابلش یکی باشه که تو همه ی دهاش دفاع بکشه
بحث بلد بودن یا نبودن نیست اینجا فارم یاب و منابع ناتار که خیلی زیاده باعث شده همه به سمت همر هجومی روی بیارن که بازی رو از جذابییت انداخته .
شما بهم بگو فردی که واندر داره , چطوری میخواد واندر 100 کنه وقتی ساید مقابلش روش هر روز چند تا همر سنگین میکشن؟

نوشته اصلی توسط
SohraBR
داداش شما انگار کلا با همه مشکل داری ، آره من فارمای قدیمم شما پرو
سرور اولی نیست که این سایت ران میکنه ، همونجوری که قبلا واندر ۱۰۰ میشده از الان به بعد هم ۱۰۰ میشه ، اینجوری نیست که چون شما میگی ۱۰۰ نمیشه کرد ، کسی هم ۱۰۰ نکنه
داداشم این علی آقا یکی از اسطوره های دژکوب هستش شاید اینجا مخفی هستش و کسی از قدیمی ها و هم سرور های ایشون نستن بشناسن اما کمی احترام به هم دیگه کافیه.

نوشته اصلی توسط
SohraBR
فکر کنم چون تعداد پلیر ها کمه ناتار ها زیادن و مگدار منابعشون بالاست ، بنظرم اگه قدرت ناتار ها زیاد بشه این مشکل بهتر میشه ، اون موقع داشتن همر های سنگین برای گرفتن کتیبه واجب میشه
هم جبران تعداد کم پلیر ها میشه هم تعادل بین همر و ناتار برقرار میشه
خیر به تعداد پلیر مربوط نیست , مقدار منابع دهی ناتار بیش از اندازه هست و فارم لیست خیلی کارو راحت کرده.
وقتی مثلا" خودم یه دور غارت میزنم و انبار غذام 100,000 تا گندوم داره با 100,000 کی منفی , وقتی نیرو هام برمیگرده انبارم پر میشه و سر میره ( ظرفیت انبارم 1میل هست ) این کجاش متعادل هست؟ من با این اوضواع خیلی راحت میتونم چند تا همر بکشم و کشیدم .
کی میخواد جلوی این همه همر دفاع بزاره؟ اینشو بگو من قبول میکنم
یادشون رفته اون شاه که به صد مهر نمی باخت
Hadi Metal™
BesT WaRRioR & ™WoNDeR WolF™
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 0 پسندیدن, 2 نپسندیدن