نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 670

موضوع: بحث و گفتگوی سرور f3

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mosibat gharn نمایش پست ها
    شما شناسنامه دار ما بیشناسنامه ، یه طوری میگی شناسنامه که انگار شما شناسنامه دژکوبی واسه بچه ها درست میکنی و من مراجعه نکردم بیام بگیرم :دی
    ما نه ادعای بازی بلد بودن میکنیم و نه این بازی رو اینقدر جدی میدونیم که بخوایم توش ادعایی داشته باشیم کسایی با بنده و اکانت داش آکل آشنایی دارن و باید بشناسن میشناسن و شما هم اگه رو داش آکل بحثی داری و علی اکبر رو میشناسی یه زنگ بهش بزن که جوابتو بگیری شمارشم نداری بهم پی ام بده رو اکانت واست بفرستم lOl، این بحث مسخره هم همین جا از نظر من تمومه گفتم که بیجواب نمونده باشه
    موفق باشید
    Ahmad Dash Akol
    من نگرانم نگران اینکه باتوجه به این که دوستانی در کنار ما در این سرور بازی میکنن یه مشت نوب هستن!!! علی اکبرو میخوام چیکار!!!! من اصلا با ادمای سطح پایین کار ندارم

من با شما که اسم یکی رو میذاری رو خودت کار دارم))

فردا میری تو یه سرور میگی احمد داش عرفان))یا میگی احمد منتال)) یا میگی احمد MKMJ))

اصلا دیگه اعتباری نیست به ملت!!! والا میان تو روز روشن هویت دزدی!!! شماره علی اکبرو داری بهش زنگ بزن بگو داش عرفان میگه کتیبه منحصر رو تو سرور نرمال اونم .ir با 8K گرزی نمیزنن))هرچند بیشتر از اون نداشت که بزنه))نوب بود دیگه چه میشه کرد!!!

شناسنامه هم عزیز از نظر فکر کوتاه شما همیشه اون دفترچه نیست!!! )

(ویرایش شده توسط مدیریت)
    ویرایش توسط MOD Winter : 02-22-2015 در ساعت 01:05 AM دلیل: دوست عزیز بی احترامی ممنوع :x
    چشم ها را باید شست.....

2. تشکر M3nTaL, depozietto, MOD S^À^W تشکر نمود
    پسندیدن M3nTaL, depozietto پسندید

کلمات کلیدی این موضوع