نقل قول نوشته اصلی توسط F K M نمایش پست ها
سرور 1000 هست میدونی یعنی چی؟؟؟
توهین نمیکنم

یه نفر بخواد از مختصات 20 در 20 یه 300 در 300 رو کاتا کنه فقط 3 دقیقه زمان لازمه بدون چکمه خدایان و میدان تمرین
زمان ساخت سرباز با صدم ثانیه

بعدشم کتیبه انبار تو 1000 مهم نیست
تعریف شما از پوش که غلط هست
غارت توافقی برای سرور 1 هست نه 1000 طرف مولتی ساخته بعد زده شده پوش غارت توافقی نداره 1000

بعد راست میگه سینا چطوری هست همه ی بچه های مولتی 1000 بن مشن طرف بن نمیشه من خودم دو بار تو اتحادشو بودم همه جور مولتی داشتن از توتن و گول و رم مولتی داشتن ولی بن نشدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من نوب، لطفاً شما پوشو تعریف کن! پوشی که موقع کتیبه ها میشه و 100% توافقی هست هیچ مشکلی نداره . یعنی فکر کنم تو تعریف شما اگر به واند هم منابع بفرستن برای ارتقای شگفتی پوش حساب بشه.

ما تو سرور معمولی پوش حداقلی 800 کیلو میدادیم حالا به جای سرور معمولی شده 1000 هیچ فرقی نمیکنه اگر سرعت بیشتر بشه فقط میزان و تعداد تغییر میکنه وگرنه روند کار همونی که گفتم.

درمورد مولتی اکانتی 3 نفر میتونن با همکاری هم 6 تا اکانت بچرخونن حالا شما میگی 3تا اضافی گفتی. قانون جانشینی قبلاً این بود صاحب اصلی اکانت میتونست تا 72 ساعت بدون هیچ مشکلی جانشین داشته باشه . 3 نفر 6 تا اکانت میسازن برای 3تاش میشن پلیر اصلی که هر اکانت برای یک اکانت با جانشینی سر میزنن و کاراشو میکنن. حالا قبل 72 ساعت فقط کافی برای هر اکانت هر پلیر به یکی از فامیلاشون بگه آقا هر یک الی دو روز یکی دوبار لاگین کن این لینک اینم مشخصات کاربری و پسوورد لاگین بکن. مشکل جانشینی هم برطرف میشه. درضمن اینترنت ایرانسل و مخابرات گوشی هم میتونه حکم فامیل حتی پلیر اصلی براتون ایفا کنه. کسی که بیکاره تایم داره وقت گذاشته میتونه چنتا اکانت بکشه بالا مشکلش چیه!

حالا شما نمیدونم چه اصراری داری برای مخدوش کردن پلیر اگر تونسته حتی با دوز و کلک طوری قوانین هم دور بزنه ( همونطور که مثال زدم) این به مولتی هانتر و ادمین و گلد بخر بن نشو ... بستگی نداره.