-
انتقادازپاسخگویی ورفتار بی ادبانه وبه دورازشخصیت بعضی از مدیران انجمن !!!
سلام
واقعا کسی نیست رسیدگی کنه به این رفتارمدیر انجمن که پستها رو حذف یا موضوع اون رومیبندن تا مانتونیم جواب توهین واهنت هاش روبدیم ؟؟
آقاامیدبارها بهتون نامه دادم ودرمورد زد وبندهاومشکل داربودن مولتی هانترها بامدرک بهتون ثابت کردم اما شما اصراربر معصوم بودن ودر صف یاران امام عصربودن این اشخاص تاکید داشتیدودارید ..
مدیرانجمن شما علنی توپستی که من ارسال کردم اهانت کرده ولی شما هیچ عکس العملی نسبت به این رفتارها ندارید!!!
لطفا قوانین انجمن روبرای مدیرانتون آموزش بدیدتا بهتر بتونن به مشکلات کاربران رسیدگی کنن .بهشون بفهمونیدحق ندارند توهین کنند واین خلاف مقررات انجمن هستش ..
بدون شک خودهمین مدیر حالش خوب نیست واینکه دم ازتوهم میزنه بازهم نشان از اعتیادبه مواد مخدر وکاربلدبودن ایشون هستش لطفا از افراد پاک وسالم برای مدیریت استفاده کنید.
من مطینم مثل همیشه هیچ برخوردی بااین مدیرنمیشه بلکه بدترتشویق هم خواهدشد چندماه پیش هم یکی ازمولتی هانترهاکه لینک وعکس نامه اون رودارمم نوشته شک ندارم شما شیشه میکشیدوتوهم زدید که میگیدباگ غارت ازابادی وجودداره .!!!اخرثابت شد همچون باگی هست به ماهم توهین شداماهیچ برخوردی با مولتی هانتری که توهین کرده بودنشد!!!
کاش میفهمیدیم اینجاچه خبره /؟؟؟چه کسانی دارن تنهاسایت دژکوب این مملکت رو اداره میکنن با چه هدف وچه برنامه ایی؟؟
یعنی این سایت هرکاری دلش بخوادمیتونه انجام بده ؟؟
قوانین جرایم رایانه ایی شامل حال مدیرانش نمیشه ؟؟
اینم نوع پاسخگویی مدیرانجمن درکشو ایران اسلامی
Turbo
شما حالتون خوبه؟
پست شما حذف نشده بلکه جواب هم داده شده. این درست نیست که شما هر هفته یه بار بیاید پاسخی که بهتون داده شده رو نخونید و توهم حذف بزنید و دوباره تاپیک ایجاد کنید:
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن