شما زمانی که بالفرض 12 میلیون دف داری در سرور 10 ایکس منابع و 3 میلیون دف شخصی اکانت خودت هست با گرفتن چشم عقاب و فعال کردنش دقیقا میتونی جای ریل رو تشخیص بدید و کل دفاع رو انجا متمرکز کنید ! نه اینکه4 میل رو جایی نگه داری که فیک هستسلام
مدیر جان سپاسگزارم که این اطلاعات رو در اختیار ما قرار دادی
یه چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم رفع ابهام کنی
1-با اینکه کتیبه انبار رو چیف کنیم موافقم
2-اگه جنگ منحصر رو بردیم تو مختصات مورد نظر شما روش اتک گذاشتن ماهم به خیالمون که خبری از کاتا نیست و اصلا شایدم فیک باشه دف جمع نکردیم و با خیال راحت رفتیم دنبال زندگی اونوقت از تو خود سایدمون کاتاش کردن چه کنیم
تو عرایض عرض کردم طبیعتا شما تو مختصات 200 200 یا 300 300 وقتی ببرید یعنی در بیابان زندگی میکنید معمولا وقتی سروری رو بصورت تیمی بازی میکنند یک اکانت پاپ باز رو میفرستند تو همچین مختصاتی ده بگیره و طبیعتا اطرافش هم دهکده ای از اکانتهای دیگه نیست شما تو هر سروری بازی میکنی هرجور صلاح میدونی عمل کن
3-این روشی که شما گفتید برای کتیبه منحصر گیج واقعا عالیه اما تا به حال تجربه اش نکردم چون همیشه فکر میکردم اگه دوتا کتیبه منحصر هم داشته باشی فقط یکیش کار میکنه مقصر هم من نبودم هم اینجوری بهم گفته بودن هم اینکه تو پاسخ های دژکوب اینجوری نوشتهشما تنها قادر به داشتن 3 کتیبه در اکانت خود می باشید (یک کتیبۀ بزرگ و یا منحصر به فرد و 2 کتیبۀ کوچک). برای داشتن بیش از 3 کتیبه باید کل دهکده ای که دارای کتیبه می باشد را یکجا تسخیر کنید (دهکده را تسخیر کنید نه اینکه کتیبه را بدزدید).
دقیقا یکیش کار میکنه زمانی که دوتا بزرگ یا منحصر داشته باشی نحوه فعال کردنش رو هم بصورت انتخابی در پست بالا توضیح دادم
اگر بیش از 3 کتیبه داشته باشید تنها 3 کتیبه قدیمی تر از همه کار خواهد کرد (که تنها یکی می تواند کتیبۀ بزرگ و یا منحصر به فرد باشد).
اگه موردی هست که این مطلب رو نقض میکنه لطفا راهنمایی کنید
4- مثلا تو سرور 3x وقتی مهاجم چکمه یونیک داره من برم چشمان عقاب چیف کنم که بالای 8 ساعت طول میکشه فعال بشه من چشمان عقاب رو کجای دلم بذارم که بخوام باهاش تشخیص ریل بدم :d
شاید مواردی که من گفتم جزء مواردی باشه که کمتر پیش بیاد اما خوب برسیش خالی از لطف نیست
انتخاب سریع یک انجمن