-

نوشته اصلی توسط
partizan
امیر جدا از بازی یه جورایی دوست دارم خیلی جدی و با اشتیاق بازی میکنی این خوبه فقط امیدوارم تو زندگیت هم اینقدر وقت بذاری
شاید تو میتینگ همو دیدیم یه شام قلبمه هم زدیم
- - - Updated - - -
من یه هفته شبانه روز بیدار نیستم راحت میگیرم میخوابم
تو هم همین کارو بکن دیوونه ای از زندگیت میزنی !
اون خورده نیروهاش رو هم کوبید رو واندر یاسمین رفت مجتبی جان !
حالا جنک منحصر داری میسازی باز تبر فدای سرت !
فقط یه سوال فنی همچنان باقی است شما که اینقدر وقت داری رو فیدر دف کنی ! چرا وقت نمیذاری همرت حفت نشه ! یا بیگ همر سایدت نپره !
گفتم که عزیزم یک نفر آدم میتونه تا یه حد اکانتهارو ساپورت کنه نه بیشتر
اونم که خورد اکانتش زیر دستم باز بود اما چون شدیدا خوابم میومد رفتم 1 ساعت بخوایم که وقتی برگشتم دیدم خفت شده و بخاطر همیشنم عصبی شدم و کلا دیگه اکانت رو ول کردم. چون یک نفری نه میتونی به ساید برسی نه به اکانت خودت چه برسه به اینکه بخوای به 25 تا اکانت برسی. برای همین میگم کار شاخی نکردید شما با یه ساید درگیر نشدید بلکه با یک نفر درگیر شدید.
قبلا هم گفتم جنوب غرب چیزی برا از دست دادن نداره بازم این حرفو میزنم و حالا که دیگه کار به اینجا کشیده میشینم یه شب کلا همرهارو میکوبم و خیال خودمو راحت میکنم. در این صورت هم اونی که ضرر میکنه ما نیستیم شرق هست. میزنیم خیالمون راحت میشه بعد هم دف میریزیم تو ساید متامون با خیال راحت میریم پی کار زندگیمون. این سرور هم آخرین سروری بود که جنوب غرب بازی کردم. متاسفم برای کسانی که جنوب غرب رو این روز در اوردن و خودشون گذاشتن رفتن. 3تا سرور پشت سر هم هست که تنهایی تو جنوب غرب دارم بازی میکنم ولی با این حال نزاشتم از دور بره کنار اما این سرور بخاطر سرعت بالای ساخت نیرو و منابع واقعا کار سخت میشه.
اما اشکال نداره میرم 2 روز میخوابم بعدش میام هر چی مونده بود رو میزنم و باز میرم با خیال راحت
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن