سلام
اسم این بخش از فروم اگه اشتباه نکنم بحث و گفتگو پیرامون سرور E3 هست ! حالا مطرح کردن یه سری حرفا در مورد کسی که اصلا تو سرور اکانت نداره نمیدونم چه معنی میده .
دوست عزیز shaniz ، در یکی از جذاب ترین و مهمیجترین سرور های 3.6 ای ار ، سرور هشت که اگه اون سرور بازی کرده باشی خاطرات شیرین اون سرور ( والز + تری دات ) رو یادته ! شمال شرق واندر رو صد کرد ! و ادمی که که 3.6 بازی کرده و سرور هشت رو یادش نباشه جای تعجب داره.
اما در مورد بازی من و صحبتهای دوستمون anti ! اینکه هر سرور 100 تا مولتی میکشیدم و کلی گلد واسه همه میخریدمو کلی اکانت میخریدم ! اینجوری که شما نوشتین انگار خودمو بهتر از خودم میشناسین. میشه دقیقا بیشتر توضیح بدین چه کارایی میکردم سرورهای ای ار خودم هم مطلع بشم ؟
دقیقا چیزایی رو به من نسبت دادین که هرکی منو از نزدیک بشناسه میدونه اینکارا تو خون من نیستشما اگه تونستی فقط یک نفر رو پیدا کنی که بگه من فلان اکانت بودم تو فلان سرور و علی اشرفی پول داد و اکانت منو خرید یا برا من گلد خرید که براش بازی کنم جایزه داری
این حرفا حرفهایی هست که بعد از مید گیم زیبای سرور هفت راند دو پیش اومد . سرور قشنگ و خاطره انگیزی که هنوز تکرار شدن سرور مثل اون واسه من ارزوئه . البته یه سری حرفهای دیگه هم بود تو سرور هفت در مورد من بود که یادت رفته بنویسی . مثل اینکه علی اشرفی 20 میلیون داده یه پنل ادمینی خریده ! علی اشرفی برنامه نویس حرفه ای هست و یه برنامه خودش نوشته که ........
به هر حال اون سرورها تموم شده و بحث در موردش اونم تو فروم e3 بیفایده هست . ایشالا اگه یه سرور تو بازی به عنوان رقیب مقابل هم قرار گرفتیم تو فروم مربوط به همون سرور میشینیم بازی هم فقط ، و نه شخصیت هم رو ، نقد میکنیم . نظرت چیه دوست من؟ بهتر نیست؟
امیدوارم تو این سرور بازی قشنگی داشته باشید .
علی اشرفی