-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
حتی اگه به نظره شما نگاه کنیم این تغیراتی که داده شده فاصله کسی که برای بازی پول خرج میکنه و کسی که نمیکنه بیشتر میکنه
موافقم کسی که تو ورژن 4.2 مثلا میتونست 500 کیلو همر بده بیرون تو ورژن 4.4 میتونه راحت تر این کارو انجام بده
اما اونی هم که مثلا تو ورژن 4.2 برا اکانت 1000 تا گلد خرج میکرد تاثیرش n میشد الان با خرج 1000 تا گلد تاثیری بیشتر از n خواهد دید پس فاصله کسایی که بیشتر خرج میکنن بیشتر خواهد شد
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلامی خدمت دوستان
با 22 روز تاخیر اومدیم به زودی اسم خودمونو اعلام میکنیم
scar face team
-
درود بر همه اساتید بویژه شمال غربی ها
همون طور که محمد رضای عزیز قبلا اشاره کرده بود متاسفانه درساید شمال شرق هنوز اساتید لیدر به یکدیگراعتماد لازم رو ندارن و این باعث به وجور امدن همچین وضعیتی شده !!!!!
شمال شرق.jpg
اما اینجا بنده شخصا پشت این اتحاد در میام و از حقوق اینا دفاع می کنم اقا این چه وضعیه چون اینا زبون ندارن باید حقشون خورده بشه و تو شورا نیان؟؟؟
شمال شرق2.jpg
و این یکی هم جالبه بدون شرح!!!!
شمال شرق 3.jpg
اوه اوه اصل مطلب رو یادم رفته بود اینو چی می گید؟؟؟
شمال شرق 4.jpg
و در اخر عمو عطا قلب توتنه!!!!
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
شمال شرق 4.jpg
درود ممد سکولار عزیز
و اینجاست که شاعر میگه شما دونت رو بریز با بقیش کاری نداشته باش با کله میاد میخوره!!!!
چرا ترور میکنی دوستان رو شاید رای زوج جدیدا مد شده و یا یک نفرشون مخفی هست
و در آخر عمو عطا تاج سره ماست
ممدرضا
SpaRtaN
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
همون طور که محمد رضای عزیز قبلا اشاره کرده بود متاسفانه درساید شمال شرق هنوز اساتید لیدر به یکدیگراعتماد لازم رو ندارن و این باعث به وجور امدن همچین وضعیتی شده !!!!!
شمال شرق.jpg
اما اینجا بنده شخصا پشت این اتحاد در میام و از حقوق اینا دفاع می کنم اقا این چه وضعیه چون اینا زبون ندارن باید حقشون خورده بشه و تو شورا نیان؟؟؟
شمال شرق2.jpg
و این یکی هم جالبه بدون شرح!!!!
شمال شرق 3.jpg
شمال شرق 4.jpg
شما بهتره بری از حقوق اتحادهای خودتون دفاع کنی که بعد از اینکه یه نفر از یه ساید دیگه زدشون از اتحاد نندازنشون بیرون
علاوه بر اونکه دفاع نفرستادید
دقیقا منتظر باشین یه نفر که زدش بکنینش فارم
http://dejkoob.ir/ir/report/40175404f88
سیاست اتحادهای ما به خودمون مربوطه و فعلا که نتیجه گرفتیم ۴ اتحاد تو تاپ تن غارت از شمال شرق نشون دهنده اینه
و سایدی که کمترین درگیری داخلی داره با اینکه بیشترین پلیرو داره

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود ممد سکولار عزیز
و اینجاست که شاعر میگه شما دونت رو بریز با بقیش کاری نداشته باش با کله میاد میخوره!!!!
چرا ترور میکنی دوستان رو شاید رای زوج جدیدا مد شده و یا یک نفرشون مخفی هست
و در آخر عمو عطا تاج سره ماست
ممدرضا
SpaRtaN
و اینکه اگه من بدونم شما نوشابه رو از کجا میخری که انقدر سریع باز میشه (انگار که اصلا درشون بازه) یه لطف بزرگ درحق من کردین
ویرایش توسط saiwnaay : 03-05-2015 در ساعت 08:25 AM
دلیل: ویرایشی
-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
و اینکه اگه من بدونم شما نوشابه رو از کجا میخری که انقدر سریع باز میشه (انگار که اصلا درشون بازه) یه لطف بزرگ درحق من کردین
درود دوست عزیز
یادمون باشه سلام ندادن نشان بزرگی و اوبوهت ما نیست بلکه نشان دادن شخصیت ماست!
دقیقا منم دنبال اون مغازه نوشابه فروشی بودم و شکر خدا به هدفی که از این پست داشتم همون اولش رسیدم و شمام هم یه لطف بزرگ در حق من کردین!
بازیکنی که چراغش زرد و اگه هماهنگ شده باشه هم تبدیل به قرمز بشه فارم هستی عزیز و اخراج!
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود دوست عزیز
یادمون باشه سلام ندادن نشان بزرگی و اوبوهت ما نیست بلکه نشان دادن شخصیت ماست!
دقیقا منم دنبال اون مغازه نوشابه فروشی بودم و شکر خدا به هدفی که از این پست داشتم همون اولش رسیدم و شمام هم یه لطف بزرگ در حق من کردین!
بازیکنی که چراغش زرد و اگه هماهنگ شده باشه هم تبدیل به قرمز بشه فارم هستی عزیز و اخراج!
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما و دوستان عزیز
حق با شماست عذر میخوام خیلی وقتا شده سلام یادم بره ایشالا که اشتباه برداشت نشه و فقط یه فراموشی ساده بوده و هیچ منظوری ندشتم
و اگه کسی رو آزرده خاطر کردم واقعاً عذر میخوام
میشه حرفی که میزنین درست باشه اینکه بازیکن غیر فعال شده ولی من قبل از اینکه از اتحادتون بیرون باشه بهش حمله کردم و به همین دلیل عمو عطا با لیدر ما صحبت کرد که بازش نکنیم بهتره و اینکه این یه مثال بود چندبار دیگه اتفاق افتاده
-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
حق با شماست عذر میخوام خیلی وقتا شده سلام یادم بره ایشالا که اشتباه برداشت نشه و فقط یه فراموشی ساده بوده و هیچ منظوری ندشتم
میشه حرفی که میزنین درست باشه اینکه بازیکن غیر فعال شده ولی من قبل از اینکه از اتحادتون بیرون باشه بهش حمله کردم و به همین دلیل عمو عطا با لیدر ما صحبت کرد که بازش نکنیم بهتره و اینکه این یه مثال بود چندبار دیگه اتفاق افتاده
دوست عزیز حرف شمارو قبول داریم
شرمنده هم دشمنتون
در مورد اینکه شما هی دارین بازیکن های لب مرزی رو میزنین این کار رو ما هم بلد هستیم ولی دوست نداریم اونایی که تازه وارد دژکوب شدن به این راحتی ول کنن برن دنبال زندگیشون
این وظیفه ماهاست که از همشون حمایت بکنیم تا در سرورهای بعدی حریفمون باشن
اینکه میگی با عطا صحبت کردین ما همیشه در کارهای آقا عطا ارتباط داریم و چه مستقیم و چه غیر مستقیم دخالت داریم
عرض شود خدمتتون بحثی که با عطا داشتین سره این موضوع بود که بازیکن های لب مرزی همدیگه رو نزنن تا زمانی که وقتش برسه و شاهد پلن های خوب باشیم و در اتحاد های ام ام داده شود که هیچ بازیکنی حق اتک به ساید های دیگه رو نداره
که متعصفانه شاهد این هستیم که به این توافقات پایبند نیستین و روزانه به تعداد این اتک ها اضافه میشه البته کلا2 اکانت شما و اونجر
تنها در یک کلام این بحث رو تموم میکنم
هر عملی یک عکس العمل به دنبال خواهد داشت امید وارم منظورمو بفهمی
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
سلام دوستان من تازه عضو دژکوب شدم اصلا هم بازی بلد نیستم اما با کمک شما دوستان سعی میکنم زود یاد بگیرم اما خدایی شمالشرق عجب فارمهای تپلی دارن میسازن واسمون تا 2 & 3 ماه دیگه کلی حال میکنیم باهاشون البته الان هم حسابی سوژه خنده دوستان هستن
ارادتمند همه رفقا امین LeO
NW JUST FOR EVER
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
شما بهتره بری از حقوق اتحادهای خودتون دفاع کنی که بعد از اینکه یه نفر از یه ساید دیگه زدشون از اتحاد نندازنشون بیرون
علاوه بر اونکه دفاع نفرستادید
سیاست اتحادهای ما به خودمون مربوطه و فعلا که نتیجه گرفتیم ۴ اتحاد تو تاپ تن غارت از شمال شرق نشون دهنده اینه
و سایدی که کمترین درگیری داخلی داره با اینکه بیشترین پلیرو داره
نه نه نه مثل این که واقعا ممد رضا راست می گفت شما بریز ببین چجور پیداشون می شه:d
در مورد اون اکانت که ممد رضای عزیز توجیهتون کرد و خدا رو شکر شما هم می دونستید این اکانت چراغ قرمز بوده نمی دونم این حرفتون رو کجای دلم جا بدم اکانتی که نیست چجوری ازش حمایت کنم؟؟زدن یه بازیکن با این وضغیت افتخار نیست جیگر
مورد بعدی این که این نتیجه گرفتیم دقیقا می شه بگی چه نتیجه ای این اتحاد ها قبل از تشکیل شورا هم تو تاپ بودن عزیز و نکته بعدی این که این نتیجه نیست جنگه کاملا دارید نشون می دید هیچ کدوم هم دیگه رو قبول ندارید اینم شد سیاست؟؟؟ هر اتحاد که زورش بیشتره تو شورا باشه:d
ممد رضا جون عکس بده جنازه تحویل بگیر
و در اخر عمو عطا تو رو خدا اثر بخر:d
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AmiN LeO
سلام دوستان من تازه عضو دژکوب شدم اصلا هم بازی بلد نیستم اما با کمک شما دوستان سعی میکنم زود یاد بگیرم اما خدایی شمالشرق عجب فارمهای تپلی دارن میسازن واسمون تا 2 & 3 ماه دیگه کلی حال میکنیم باهاشون البته الان هم حسابی سوژه خنده دوستان هستن
ارادتمند همه رفقا امین LeO
NW JUST FOR EVER
حاج امین چش مایی
بیا دیگه گفتن نداره یه عضو ساده که تازه وارد تراویین شده از فارم شدن شمال شرق و وعده ماه می ده پس یا اخر و الزمان شده و یا وضعیت شمال شرق اینقدر به هم ریخته هست که یه تازه وارد هم تشخیص می ده اینوLOL
امین جان شما تازه واردی پس بعضی ها دیگه چی بگن؟؟؟؟
ودر اخر
عمو عطا قرارمون16 تا ده تو منطقه اول بود من کی گفتم کلا 8 تا ده تو رو خدا اثر هنری بخر