نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: حذف موضاعاتی که پاسخی براش ندارید کاردرستی نیست پاسخگو باشید لطفا

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

حذف موضاعاتی که پاسخی براش ندارید کاردرستی نیست پاسخگو باشید لطفا

چراپست هایی که به نفع سایت نیست روپاک میکنید؟
    برای چندمین بارمن این پست روارسال میکنم یاحذف میشه یا موضوع رومیبندن !!!چراشفاف سازی نمیکنید ؟الان 2ماهه 1000کاربردارن ازاین منیجربات استفاده میکنن شماهیچ عکس العملی به فروش یا استفاده ازش روانجام نمیدید!!!
    فروش این نرم افزار خیانت بزرگی به کاربران هستش

اینم لینک سایت فروشنده منیجربات که خیلی راحت وبی دردسروبدون هیچ مشکلی داره پول میزنه توجیب..
    اون مدیری که گفتن استفاده ازاین نرم افزارسیستم اکانت رومسدودمیکنه بهتره به این سایت مراجعه کنن ...

سلام خسته نباشید

موضوع پیشنهادو انتقادکاربران
    قبل ازهرچیزپیشنهادمیکنم اگر انتقادپذیرنیستید این بخش روبه تعریف وتمجدیدازمدیران تغییرنام بدید..
    متاسفانه چندبار پست ارسال کردم ودرخصوص فروش نرم افزارمنیجرتوسط سایت که مدیران سریعااون پاک کردن !!!

سوال من ازمدیریت سایت این هستش شما قبلا دلیل حذف فارمیاب رو جذابیت بیشترورقابت عادلانه بین پلیرهای حرفه ایی وغیرحرفه ایی اعلام کردید ..حال بافروش همین امکانات حذف شده درقالب نرم افزارمنیجر جذابیت بازی رو ازبین نمیبره ؟رقابت بین اعضا عادلانه س؟شماهمیشه شعارتون این بوده اگرمشکلی درسایت هست برای همه کاربران یکسان هستش وعدالت برقراره .ا؟
    چراسروری مثل سرورvipدرست نمیکنید بافروش فارمیاب ؟

خواهشا این پست روپاک نکنیدجواب بدید..

2. نپسندیدن Turbo نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

شما حالتون خوبه؟
    پست شما حذف نشده بلکه جواب هم داده شده. این درست نیست که شما هر هفته یه بار بیاید پاسخی که بهتون داده شده رو نخونید و توهم حذف بزنید و دوباره تاپیک ایجاد کنید:
    http://forum.dejkoob.ir/showthread.p...1224#post11224